Sezeryan sonrası vajinal doğum canımssvd nin açılımı nedir?
Yanlışlar doğrularımız olmuş. Normal doğum yapmak isteyenler şaşkınlıkla karşılanıyor öylede tuhaf zamanlardayız işte.Çünkü adı üstünde canım normal doğum vücudumuz buna uygun yaratılmış normal i bu çünkü ben de oğlumu sezeryan la doğurdum o zamanki doktorum normal doğumu anlatmadı bile bana sormadı bile ben izne çıkıyorum şu gün alalım bebeği dedi olur dedim bende işime geldi ama tekrar hamile kalırsam normal doğum istiyorum bir sıkıntı olmadığı sürece
Çünkü artık herkes rahatının derdinde kimsenin sıkıntı çekmeye tahammülü yok fedakarlık yapmak lazım ki normal doğum bir mucize mükemmel ötesi bişi çok okuyorum araştırıyorum faydaları bebeğe etkileri çok etkilendim Rabbim nasip etsin inşaAllahYanlışlar doğrularımız olmuş. Normal doğum yapmak isteyenler şaşkınlıkla karşılanıyor öylede tuhaf zamanlardayız işte.
Çok haklısınız. Ben de bebeğimde çok sıkıntı çektik. İlk başta herşey normaldi. suni sancı verdiler doğum başladı dediler. sonra açılma yavaş olunca beklemeyelim alalım dediler. Suni sancıdan sonra anneye anestezi uygulamak anneyi de bebeğide mahvediyormuş. Sonradan öğrendim malesef. oğlum epilepsi nöbetleri geçirdi herşeye alerjisi var. Herkesin yediğinden içtiğinden mahrum. Güvendiğimiz güvenmek zorunda olduğumuz insanlar ne hayatlar çalıyorlar.Çünkü artık herkes rahatının derdinde kimsenin sıkıntı çekmeye tahammülü yok fedakarlık yapmak lazım ki normal doğum bir mucize mükemmel ötesi bişi çok okuyorum araştırıyorum faydaları bebeğe etkileri çok etkilendim Rabbim nasip etsin inşaAllah
Madem istanbuldasınız Semra Özeri öneririm. Türkiyenin heryerinden kadınlar ona doğuma gidiyor. Keşke benimde gitme şansım olsa. Bahçelievler devlet hastanesinde. 2014 yılın doktoru ünvanını almış biri. Facebooktan takip edebilirsiniz. OP.Dr.Semra özer.Arkadaşlar bukonuda Zeynep kamili oneriyorlar hep. Ben 30 haftalik hamileyim ve 8 yil sonrası ssvd istiyorum.Zeynep kamilde SSVD Polikliniği varmış birinci doğumumu orada yaptım ve hic iyi anarim olmadığı icin gitmeyi kesinlikle düşünmüyordum ama SSVD için istemeye istemeye yine gidicem sanırım orada ssvd yapan bildiginiz bir doktor varmi lutfen cevap
Çok teşekkür ederim mutlaka arastiricam ama oraya gitmem Çok zor bana çok uzak. Bugün Zeynep Kamile randevum var bakalım ne diyecek doktor[
Zeynep kamile Ömer Birol Durukan'a gittim gercwkten ilgili ve bilgili bir doktor eksisi ile artısiyla herseyi anlatti yapabileceğimi söyledi, bir kere 40. Haftaya kadr beklicez o beni mutlu etti sanci baslayip normal dogum gerceklesmesze belli asamalar var onlari takip edicez Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Yakın bir arkadaşım ilk çocuğu 20 aylıkken bu şekilde doğum yaptı. bende doktorumla konuştum. Hatta kendisi söyledi ilk bu şekilde deneyebilirsin diye. Benim için sezeryan doğum korkunç bir deneyim oldu. Bebeğimde bende zararlarından fazlasıyla nasiplendik. O yüzden şimdi normal ve doğal olanı denemek istiyorum. S SheZofren
ve bunun için biraz cesarete ve teşvike ihtiyacım var sanırım.
Yakın bir arkadaşım ilk çocuğu 20 aylıkken bu şekilde doğum yaptı. bende doktorumla konuştum. Hatta kendisi söyledi ilk bu şekilde deneyebilirsin diye. Benim için sezeryan doğum korkunç bir deneyim oldu. Bebeğimde bende zararlarından fazlasıyla nasiplendik. O yüzden şimdi normal ve doğal olanı denemek istiyorum. S SheZofren
ve bunun için biraz cesarete ve teşvike ihtiyacım var sanırım.
Amin teşekkürler. doktorum ne kadar çok normal istediğimi biliyordu ondan sanırım. Ama yine sezeryan olacak gibi durumum. iki bebeğin arası yakın oldu biraz şöyle 2 sene geçmiş olsa hiç düşünmeyecektim.Bende 2. Bebegimi ssvd ile dogurmak istiyorum henuz hamile degilim ama simdiden arastiriryorum. Sizin doktorunuzun ssvd den bahsetmesi ne güzel cogu doktor adini bile anmiyor. Hangi sehirdesiniz ssvd yapan arkadasiniz hangi sehirde merak ettim. Rabbim bebeginizi hayirlisiyla saglikla normal dogumla kucaginiza alirsiniz insaallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?