Merhabalar!
Uzun zamandır foruma bakamıyordum, şimdi gördüm mesajlarınızı, başlarada da yazmıştım ama okumadıysanız diye tekrar etmek istiyorum, Ankara da oturuyorum ve ssvd yaptım, yaklaşık 3,5 ay oluyor, bende çok araştırmıştım, ancak doktorlar tarafından isteğim hep reddedilmişti, ta ki lokman hekim de Dr Elif Terzi ye kadar, Doğumumu kendisi yaptırdı..
Umarım yardımcı olabilmişimdir,
SEVGİLER
Merhabalar!
Uzun zamandır foruma bakamıyordum, şimdi gördüm mesajlarınızı, başlarada da yazmıştım ama okumadıysanız diye tekrar etmek istiyorum, Ankara da oturuyorum ve ssvd yaptım, yaklaşık 3,5 ay oluyor, bende çok araştırmıştım, ancak doktorlar tarafından isteğim hep reddedilmişti, ta ki lokman hekim de Dr Elif Terzi ye kadar, Doğumumu kendisi yaptırdı..
Umarım yardımcı olabilmişimdir,
SEVGıLER
merhaba canım ,
nasıl gidiyor ssvd planların ? Yazmadın foruma merak ettim.
Sana ozel mail atmak istiyorum. Ssvd ni takip etmek icin neler yaptın ? Nasıl gidiyor ?
Bana yahoo gruptaki rumuzunu veya bir e-mail adresi verirsen daha rahat haberleşiriz .
Ben sana özel mesaj atamadım ama sen bana atabilirsin
Sevgilerle.Nilay Güler
Kararlılığınızdan ve başarmanızdan dolayı sizi tebrik ederim. Bende aynı sizin gibi aslında hiçbir sebep yokken korkutulup yanlış yönlendirilen ve sezeryan olan bir anneyim. Ve inanın doğumu yaptığım günden bu yana bir yıl oldu ve hala düşündükçe doktoruma kızarım. İlk aylar yaşadığım üzüntü ve bunalımı anlatmak dahi istemiyorum. İnşallah ikinci bebeğimi normal doğumla dünyaya getirmek istiyorum. Doktorunuzun adını söyleyebilir misiniz ?
MaşaAllah verda, demek sez. sonra normal doğum yaptınız. Darısı ablamın başına inş. O da ilk çocuğunda dr tarafından aldatılarak sez. a alındı. Haftalarca yatakta kaldı. İkincisinde normal denedi ama dr lar tarafından yine kandırıldı, 9 ay meraklandırdılar ama suyu gelip te hast.neye gittiğinde sez. a zorladılar, son anda başka dr a gitti ama zamanında müdahale edilmediği için normal doğuramadı, sez. oldu yine. Üçüncü çocuğunda da normal deneyecek, inş bu sefer hayırlı normal bir doğum nasip eder Rabbim.
Peki istanbul yada İzmirde ssvd yaptıran dr.lar kimler...Lütfen yardıııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?