- 13 Eylül 2015
- 127
- 89
- 48
- 35
Merhaba siz Facebook grubuna uyemisniz? Bebeginiz hayirli olsun saglikla buyutun insaallah:)İzmitte oturuyorum. Ve 8 gün önce ssvd yaptim. Çok mutluyum. Dr Demet Boyacı beni desteklendi ve ben çok memnun kaldım.
Merhaba, ben de Manisa'da yaşıyorum ve 2. hamileliğim. Henüz 9. haftalık ama SSVD istiyorum. Bu hafta Özgür bey ile SSVD hakkında görüştüm. Benimle çok olumlu konuştu ve bu durum beni çok heyecanlandırdı. Senin yaşadığın deneyimi bilmeyi çok isterim :)Manisadan Merhaba arkadaslar.20.09.2016 tarihinde ssvd ile 2.cocugumu kucagima aldim.Doktorum Özgur Atli'ya desteginden ve bana bu muthis duyguyu yasattigindan dolayi cok tesekkur ederim.
Merhaba, ben de Manisa'da yaşıyorum ve 2. hamileliğim. Henüz 9. haftalık ama SSVD istiyorum. Bu hafta Özgür bey ile SSVD hakkında görüştüm. Benimle çok olumlu konuştu ve bu durum beni çok heyecanlandırdı. Senin yaşadığın deneyimi bilmeyi çok isterim :)
Doğum hikayenizi de paylaşabilir misiniz müsait bir zamanda ben de 28.haftamdayım ve ssvd istiyorum doktorum da bu konuda cok tecrübeli ve bana destek olan birisi bu sekilde hikayeler okudukça insan daha da inanıyor ve istiyor özellikle o doğum dalgalarını nasıl karşıladınız tavsiye ve onerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum ve sizi canı gönülden tebrik ediyorum darısı bana ve benim gibi isteyen tüm anne adaylarına olsun İnşallah. Evlatlarınızı hayırla sağlıkla büyütün İnşallah.Cok guzel bir dogumdu.özgur bey cok ilgili ve pozitif zaten.yasadigim en guzel seydi.insallah hersey yolunda gider.cunku bi suru kriter var.onlar uygun olursa dogum oluyor.ozgur bey zaten bilgi verir bol bol.gittiginizde sevgilerimi iletirseniz sevinirim.kadriye hanim var.ebe.muthis bir insan.onun destegide dogum aninda benim icin cok onemliydi.onada selamlarimi iletirseniz sevinirim.insallah daglikla kucagina alirsin.her konuda yardimci olabilirim
Doğum hikayenizi de paylaşabilir misiniz müsait bir zamanda ben de 28.haftamdayım ve ssvd istiyorum doktorum da bu konuda cok tecrübeli ve bana destek olan birisi bu sekilde hikayeler okudukça insan daha da inanıyor ve istiyor özellikle o doğum dalgalarını nasıl karşıladınız tavsiye ve onerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum ve sizi canı gönülden tebrik ediyorum darısı bana ve benim gibi isteyen tüm anne adaylarına olsun İnşallah. Evlatlarınızı hayırla sağlıkla büyütün İnşallah.
Ben gercekten normal dogumu cok istiyordum.ilkinde nasip olmadi.çekilen sancilarin bebegimin sesini duydugum anda bitecegine odaklanmistim.bu anı yasamakti tüm hayalim.o yüzden aci cekmeme ragmen müthis bir keyifte vardi.ilginç bir durum ama boyleydi.cok sukur hersey yolundaydi.sonra onun sesini duydum.gercekten hicbir aci kalmadi.doktorumla muhabbet ederek bebegimi benim yanimda temizlediler.giydirdiler.sonra kendim kalktim tekerlikli sandelyeye bindim.bebegimi kucagimda kendim goturdum odama.cok guzel bir duygu.malesef sezeryanda bunlarin hicbirini yasamamistim.insallah guzel bir dogumla bebeginizi alin kucaginiza.cok guzel bir duygu.kizim var 5 yasinda.hamileligim boyunca onu kucaklayamadim.anne ne zaman kucagina alcaksin beni diyordu.hastaneden donunce ilk isim onu kucaklayip evin icinde kosmakti.herseyin cok guzel olacagina inanmak cok onemli.sevgilerle
Dualarim sizinle.zaten önemli olan istemek ve ben doguma hazirim demek.ilk dogumda benimde hersey normal baslamisti.ama sanci olmasina ragmen hic açilma yoktu.bende dayanamadim.sezaryana aldilar.biraz panikte oluyo insan ve bu herseyi olumsuz etkiliyor.herseyi akisina birakmak onemli.ve tabiki dogru doktor.doktorumun ve ebemin destegi cok buyuk.allah hepsinden razi olsun.hersey cok güzel olucak inanin.sevgilerÇok güzel ya Maşallah tebrik ediyorum sizi benim de içimde ukte kaldı inanın 9 cm açıklık olmasına rağmen artık 2 tam günlük uykusuzluk sonucunda halimin kalmamasından dolayı eşimin ısrarıyla sezeryana girdim. O kadar pişmanlık duyuyorum ki ama vardır bir hayır diyerek de kendimi rahatlatıyorum.Suyum sancımdan 24 saat önce geldi ve ben heyecandan hiç uyumadım birsey de yemedim öncesinde de uykusuz gecen bir gün işte nasip de böyleymiş tabi ama bu sefer İnşallah bir aksilik olmazsa daha da bilinçli yaklasacagimi düşünüyorum doktorum da bana çok destek veriyor ve inanıyor. Dua edin İnşallah ben ve benim gibi olan arkadaslar da tatsın bu güzel duyguyu .Bu arada beni en çok mutlu eden konu ilk dogumumda 9 cm açıklığa kadar ilerlemiş olmak en azından beni neyin bekledigini biliyorum ve hernekadar sezeryan olsa da vücuda giden sinyal bebeğin normal yolla ilerlediği mesajıydı (ebenin eli bebeğimin kafasına dokunuyordu düşünün ama kafa çapı biraz büyüktü ve dedigim gibi artık ölü gibiydim hic halim kalmamıştı)ve bu işimi kolaylaştıracak diye düşünüyorum İnşallah Rabbim bu düşüncemi haklı çıkarır ve ümit ettigim gibi olur herşey .
Ben şuanda 18. haftadayım ve şuana kadar 2 kilo aldım. Biraz kilo almak konusunda endişeleniyorum. Siz kaç kilo almıştınız? Özgür bey 10-12 kilo ile tamamlamam gerektiğini söylüyor.Cok guzel bir dogumdu.özgur bey cok ilgili ve pozitif zaten.yasadigim en guzel seydi.insallah hersey yolunda gider.cunku bi suru kriter var.onlar uygun olursa dogum oluyor.ozgur bey zaten bilgi verir bol bol.gittiginizde sevgilerimi iletirseniz sevinirim.kadriye hanim var.ebe.muthis bir insan.onun destegide dogum aninda benim icin cok onemliydi.onada selamlarimi iletirseniz sevinirim.insallah daglikla kucagina alirsin.her konuda yardimci olabilirim
Ben 11 kilo aldim.guzel ve rahat bir hamilelik oldu.ilk hamileligimde 20 kilo almistim.cok fenaydi.biraz dikkat ettim.ozellikle tatli konusunda.ekmek fazla yemedim.sonra sislik cok oluyor.hergun 20 dakika falan yuruyordum.birde basit pilates hareketleri yaptim.ebru sallinin hamile pilatesi videolari var.onlardan özellikle bacak haraketleri cok iyi geliyordu.boyle olunca hic ödem olmadi neredeyse.ve cok rahat hissediyordum.bence dogumunda daha rahat olmasina fayda sagladi.Ben şuanda 18. haftadayım ve şuana kadar 2 kilo aldım. Biraz kilo almak konusunda endişeleniyorum. Siz kaç kilo almıştınız? Özgür bey 10-12 kilo ile tamamlamam gerektiğini söylüyor.
Ben gercekten normal dogumu cok istiyordum.ilkinde nasip olmadi.çekilen sancilarin bebegimin sesini duydugum anda bitecegine odaklanmistim.bu anı yasamakti tüm hayalim.o yüzden aci cekmeme ragmen müthis bir keyifte vardi.ilginç bir durum ama boyleydi.cok sukur hersey yolundaydi.sonra onun sesini duydum.gercekten hicbir aci kalmadi.doktorumla muhabbet ederek bebegimi benim yanimda temizlediler.giydirdiler.sonra kendim kalktim tekerlikli sandelyeye bindim.bebegimi kucagimda kendim goturdum odama.cok guzel bir duygu.malesef sezeryanda bunlarin hicbirini yasamamistim.insallah guzel bir dogumla bebeginizi alin kucaginiza.cok guzel bir duygu.kizim var 5 yasinda.hamileligim boyunca onu kucaklayamadim.anne ne zaman kucagina alcaksin beni diyordu.hastaneden donunce ilk isim onu kucaklayip evin icinde kosmakti.herseyin cok guzel olacagina inanmak cok onemli.sevgilerle
45 gün önce Doğum yaptım ilk doğumumdu çok istedim normal olmasını baştan beri kendimi buna hazırlamıştım. Sezeryan kararımı kendim verdim pişman mıyım onu bile çözemiyorum. Kızım kakasını yapmıştı 6 cm açıklıkla sezeryana girdim. Sırf bebeğim kuvözde falan kalmasın diyedikiş yerlerim ağrıdıkça sinirleniyordum.
Sizi takdir ettim ne güzel başarmışsınız sisteme yenik düşmemişsiniz. Umarım normal Doğum tecrübesini yaşayabilirim ilerde...
Bebeginiz hayirli olsun insallah.ilk dogumda bende kendimi normal doguma cok kosullamistim.sezaryan yikim oldu benim icin.o yuzden ssvdyi bu kadar cok istedim.birde kizim vardi bana ihtiyaci olan.rabbim sizede yasatsin insallah.ama yinede önemli olan onlarin saglikli olmasi.45 gün önce Doğum yaptım ilk doğumumdu çok istedim normal olmasını baştan beri kendimi buna hazırlamıştım. Sezeryan kararımı kendim verdim pişman mıyım onu bile çözemiyorum. Kızım kakasını yapmıştı 6 cm açıklıkla sezeryana girdim. Sırf bebeğim kuvözde falan kalmasın diyedikiş yerlerim ağrıdıkça sinirleniyordum.
Sizi takdir ettim ne güzel başarmışsınız sisteme yenik düşmemişsiniz. Umarım normal Doğum tecrübesini yaşayabilirim ilerde...
Canım şu an düzcede aynı isimde bir doktor var aynı kişi mi acaba?10 ay once sezeryan sonrasi normal dogum yaptim marmara bolgesindeyseniz doktorumu siddetle tavsiye ediyorum..Son ana kadar yapabilme umudum yoktu.sagolsun Dr Derya Basbug sayesinde normal dogumu yasadim bu konuda tam bir profesyonel .ilgilenen varsa yonlendirebilirim
Bebeginiz hayirli olsun insallah.ilk dogumda bende kendimi normal doguma cok kosullamistim.sezaryan yikim oldu benim icin.o yuzden ssvdyi bu kadar cok istedim.birde kizim vardi bana ihtiyaci olan.rabbim sizede yasatsin insallah.ama yinede önemli olan onlarin saglikli olmasi.
Güncel bilgiler istiyorsanız Facebook'ta Ssvd(Türkiye'nin ilk ve tek ssvd grubu) na üye olmanızı tavsiye ederim.BURSA SSVD
Konu güncelmi bilemedim? Bursa 'da ssvd yapan varrmı aranızda? Devlet hastahanelerinde yapılabiliyor mu? Öneri görüş ve desteğinize ihtiyaç duyuyorum. İlk doğumumu 9 yıl önce yaptım. selamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?