ssvd yaptıran ankarada doktorrrrrrrrrrrrrrrrrr ....

pullukafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
88
1
86
Ankara
ben ssvd yapmak istiyorum ama ankarada uygun fiyatlı birinide bulamayorummmmmmm ya yokmu hem fiyatı uygun hemde normal yaptırannnn..deliricem aramaktan elf terzi diolar ama onunda normal doğumu 950 sezaryeni 1450 son anda sezaryen derse 1450 ama sincan lokman hekimde direk sezaryene girsem 750 çokkararsıızm ya ne yapıcam ben

Pullukafa merhaba,
cevap yok mu yazmışsınya,bu bölümü genel olarak incelersen yavaş olarak cevaplar gelir.Doğumun yakın mı neden paniğe kapıldın?
SSVD yi uzun süredir ben de araştırıyorum hatta bir mail grubuna üyeyim ordan sürekli takip ediyorum.SSVD yi Ankara da Sincan DH Necati Kaya nın,özel muayenehanesi olan Ebru Saraç ın ,Başkent üniversitesinde Esra Kuşçu nun desteklediğini biliyorum.Bunlar bu forumdan öğrendiklerim elbette başka doktorlarda vardır ama yoğun olarak yazılanlar bu kişiler.Sincana gidebilirsen en uygun fiyata Necati Bey ile yola devam edebilirsin tabi nöbetine denk gelmek kaydıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…