haklısınız teşekkürlerÖğretmene aşık olmak gibi bişey bu. İş hayatına atıldığı ilk zamanlar her insan muhakkak bir üstüne, yöneticisine bir takım hisler besler. Çok normal ama gerçek değil.
Adam da farkında ve çizgisini çekmiş size. Gidin raporunuzu imzalatın, yardımları için teşekkür edin, elini sıkın olsun bitsin.
arkadaşlarımın tavsiyesiyle yapmıştım maalesef,bir daha da yapmam böyle bir şeyHoslansaniz dahi samimi olmadiginiz is arkadaslarinizi instagramdan yakın arkadaslara eklemeyin. Yaptiginiz sey bir yurume degil, koşma. Daha fazla sohbet etmeye calisarak samimiyetinizi ilerletebilirdiniz ancak adam mesafesini simdiden koymus oldu. Bundan sonrasi icin size fikir olsun diye yazmak istedim
Çok teşekkürler içimi ferahlattınızÜzülmeyin yaşınız daha çok genç, ona vermiştir o da.
Acemi olduğunuz için bocalamanızı, heyecanınızı anlayabiliyorum:) Utanacak, ah vah edecek bir durum yok ama ders olsun. İş hayatında böyle şeyler gereksiz oluyor, bir sınır çizmek gerekiyor.
Sakın açıklama yapmayın, bir şey olmamış gibi davranın.
Not: Yakın arkadaşlardan da çıkarın
Ayrıca adamın tarafından bakıldığında stajyerler ile bu şekilde ilişki kuran yöneticiler isyerlwrinde hoş karşılanmaz.arkadaşlarımın tavsiyesiyle yapmıştım maalesef,bir daha da yapmam böyle bir şey
katılıyorum kendisi yönetici değil işe yeni girmiş bir mühendis ama durumu değiştirmez tabiAyrıca adamın tarafından bakıldığında stajyerler ile bu şekilde ilişki kuran yöneticiler isyerlwrinde hoş karşılanmaz.
bir şe yapma isteğimden vazgeçtim zaten sadece şirkete gittiğimde nasıl davranmam gerektiğinden emin değilimHala niye bişey yapma peşindesiniz. Hem etik değil hemde hissiyatı yok size
Normal davranacaksın hepsi bu olması gerektiği gibibir şe yapma isteğimden vazgeçtim zaten sadece şirkete gittiğimde nasıl davranmam gerektiğinden emin değilim
cevap vereceğimi sandı bence ama yazmazdım zaten herhangi bir karşılık görmedenHmm hikayesini niye gizlemiş ki.
Benim aklıma şey geldi hayatında biri falan mı var sen görme diye yaptı.cevap vereceğimi sandı bence ama yazmazdım zaten herhangi bir karşılık görmeden
cidden ben de anlamadım rahatsız olan biri neden like atar veya storylere bakmaya devam eder ,hayatında biri olabilir,ya da etik bulmadıBenim aklıma şey geldi hayatında biri falan mı var sen görme diye yaptı.
Rahatsuz olsa senden hiç kabuk etmez yada postuna like falan atmaz.
Bence dediğim gibi.cidden ben de anlamadım rahatsız olan biri neden like atar veya storylere bakmaya devam eder ,hayatında biri olabilir,ya da etik bulmadı
Ben de hoşlanıyordum şu an 8 aylık sevgiliyizSelamlar,22 yaşındayım staj yaptığım şirkette bir mühendisten hoşlandım,adam benden 5 ya da 6 yaş büyük,çok ilişki yapan biri değilim,sadece bir kez sevgilim olmuştu,ve genellikle bana yaklaşan erkekleri reddederim,bu konulardan da hiç anlamam ama bu adam çok tatlı,nazik ve samimi biri.Staj süresi boyunca birkaç kez kaçamak bakış attım adama sadece, onun dışında çok fazla konuşmadım,hatta o benim yanıma geliyordu,ben çekindiğim için çok fazla yanına gitmedim diğer stajyer kızla daha samimilerdi hatta muhabbetleri uzun sürüyordu,ama adam herkese böyle davranıyor normal yani bu davranışları.İnstagram hesabını bulup takip ettim o da beni takip etti,bana yürümeyeceğini bildiğim için aklına girmek ve küçük bir sinyal vermek istedim ona,bir storymde yakın arkadaşlara ekledim onu,birkaç gün sonra da onun hikayesini beğendim birkaç saat sonra hikayelerini bana gizlemiş,ama hikayelerime bakıyor ve paylaştığım postu beğendi,ben onunkini beğenmedim,önce üzüldüm ama sonra iyiki yapmşım dedim,hataysa da içimde kalmadı ilk kez böyle bir şey yaptım zatenhaftaya staj raporumu şirkete götürmem ve ona imzalatmam gerekiyor,nasıl davranmam lazım hiç bilmiyorum,bu arada saçımı boyattım ve görünüşüme daha da dikkat etmeye başladım,bi yandan olmayacak bir şey diyorum bir yandan da benden hoşlanmasını cok istiyorum aklımdan çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?