- 23 Ağustos 2012
- 52.480
- En iyi cevaplar
- 1
- 245.097
- 898
Umarım dediğiniz gibi olursen avukatlık yapamazsın saf bir insansın diyor bana sürekli , yüksek lisans yapamazsın diyor , modellik yapamazsın seni kandırırlar diyor
ben onu sınavına çalışsın diye hep motive ettim benim okuduğum okulu eziyor ama kendisi aynı bölümü yurtdışında okumuş denkliği bile yoktu , bende hep iyi motive edici oldum ilişkimizin ilk zamanlarında mutluyduk eskisi gibi oluruz sandım elime yüzüme bulaştırdım , artık hayatı sorgular hale geldim ben niye zengin değilim yada bu sebeple mi istemedi mi beni diye
Ablacım öyle bir erkeğe asla ihtiyacın yok. Yapamazsın edemezsin diyen birine ihtiyacın yok. Her avukatlık yapan cingöz recai olarak dünyaya gelmiyor zaten, çalıştıkça gözünü açmayı öğreniyor. Bak ne güzel staj yapıyorsun neyin eksik ?? Herkes nasıl yapıyorsa sen de öyle yaparsın.
Bu çocuk zengin değil ki, para ona ait değil. Kendi bir baltaya sap olamamış, baktı ki sen meslek sahibi oluyorsun çekememiş kıskanmış seni aşağı çekmeye çalışmış. Seni aşağı çeken erkeğe ihtiyacın yok inan. Sana olacakları söyleyeyim, sen mezun olur iş güç edinirsin bu çocuk da kafede gezer orda burda gezer soytarı olur ancak o kadar bir baltaya sap olamaz.
Sen boşver bu gerzeği.
Son düzenleme: