• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Staj ve diğer sorunlar

Umarım dediğiniz gibi olur :KK43: sen avukatlık yapamazsın saf bir insansın diyor bana sürekli , yüksek lisans yapamazsın diyor , modellik yapamazsın seni kandırırlar diyor :KK43: ben onu sınavına çalışsın diye hep motive ettim benim okuduğum okulu eziyor ama kendisi aynı bölümü yurtdışında okumuş denkliği bile yoktu , bende hep iyi motive edici oldum ilişkimizin ilk zamanlarında mutluyduk eskisi gibi oluruz sandım elime yüzüme bulaştırdım , artık hayatı sorgular hale geldim ben niye zengin değilim yada bu sebeple mi istemedi mi beni diye

Ablacım öyle bir erkeğe asla ihtiyacın yok. Yapamazsın edemezsin diyen birine ihtiyacın yok. Her avukatlık yapan cingöz recai olarak dünyaya gelmiyor zaten, çalıştıkça gözünü açmayı öğreniyor. Bak ne güzel staj yapıyorsun neyin eksik ?? Herkes nasıl yapıyorsa sen de öyle yaparsın.

Bu çocuk zengin değil ki, para ona ait değil. Kendi bir baltaya sap olamamış, baktı ki sen meslek sahibi oluyorsun çekememiş kıskanmış seni aşağı çekmeye çalışmış. Seni aşağı çeken erkeğe ihtiyacın yok inan. Sana olacakları söyleyeyim, sen mezun olur iş güç edinirsin bu çocuk da kafede gezer orda burda gezer soytarı olur ancak o kadar bir baltaya sap olamaz.

Sen boşver bu gerzeği.

Son düzenleme:
Umarım dediğiniz gibi olur :KK43: sen avukatlık yapamazsın saf bir insansın diyor bana sürekli , yüksek lisans yapamazsın diyor , modellik yapamazsın seni kandırırlar diyor :KK43: ben onu sınavına çalışsın diye hep motive ettim benim okuduğum okulu eziyor ama kendisi aynı bölümü yurtdışında okumuş denkliği bile yoktu , bende hep iyi motive edici oldum ilişkimizin ilk zamanlarında mutluyduk eskisi gibi oluruz sandım elime yüzüme bulaştırdım , artık hayatı sorgular hale geldim ben niye zengin değilim yada bu sebeple mi istemedi mi beni diye

Ayy haspam.
Kendine neymiş 5 tane gözü, 6 tane burnu mu varmış?
Boş ver ayrılmışsın en güzeli.
Arkana bile bakma.

Ablacım çyle bir erkeğe asla ihtiyacın yok. Yapamazsın edemezsin diyen birine ihtiyacın yok. Her avukatlık yapan cingöz recai olarak dünyaya gelmiyor zaten, çalıştıkça gözünü açmayı öğreniyor. Bak ne güzel staj yapıyorsun neyin eksik ?? Herkes nasıl yapıyorsa sen de öyle yaparsın.

Bu çocuk zengin değil ki, para ona ait değil. Kendi bir baltaya sap olamamış, baktı ki sen meslek sahibi oluyorsun çekememiş kıskanmış seni aşağı çekmeye çalışmış. Seni aşağı çeken erkeğe ihtiyacın yok inan. Sana olacakları söyleyeyim, sen mezun olur iş güö edinirsin bu çocuk da kafede gezer orda burda gezer soytarı olur ancak o kadar bir baltaya sap olamaz.

Sen boşver bu gerzeği.
Ablacım çyle bir erkeğe asla ihtiyacın yok. Yapamazsın edemezsin diyen birine ihtiyacın yok. Her avukatlık yapan cingöz recai olarak dünyaya gelmiyor zaten, çalıştıkça gözünü açmayı öğreniyor. Bak ne güzel staj yapıyorsun neyin eksik ?? Herkes nasıl yapıyorsa sen de öyle yaparsın.

Bu çocuk zengin değil ki, para ona ait değil. Kendi bir baltaya sap olamamış, baktı ki sen meslek sahibi oluyorsun çekememiş kıskanmış seni aşağı çekmeye çalışmış. Seni aşağı çeken erkeğe ihtiyacın yok inan. Sana olacakları söyleyeyim, sen mezun olur iş güö edinirsin bu çocuk da kafede gezer orda burda gezer soytarı olur ancak o kadar bir baltaya sap olamaz.

Sen boşver bu gerzeği.
Ben burda söylediği yalanla ilgili de konu açmıştım kimse inanmak istemedi ama , okulun içindeki cafeye bizim demişti sonra ben kuaföre gittim bana okuduğum okulu sordu ben oraya çok geldim okulun içindeki x cafenin sahibi eniştem dedi ben inanmayınca da eniştesini aradı.eniştesi de o çocuğun bizim cafe ile alakası yok çakal birisi siyasi bağlantıları sayesinde okulun içinde bir iki kantin işletiyor dedi bunu da yüzüne vurdum orası hala benim diyor ben paraya önem vermiyorum eski erkek arkadaşıma da parası yüzünden aşık olmadım ama sürekli bu konuları açıp beni burdan vurmaya veya parayla ilgili yalan söylüyor

tatlım erkek arkadaşın sana psikolojik şiddet uyguluyor bu yüzden giderek kendinden şüphe etmeye, kendi yaptıklarını küçümsemeye başlamışsın hatta kendin de farkındasın bu durumun. işin kötü yanı eğer bu adamla devam edersen zamanla onun manipülasyonlarını içselleştirip gerçekten kendi kendini değersiz olarak görmeye başlayacaksın ve bu kalıcı olacak.

lütfen yaşın genç olsa da eğitimli bir kadın olarak kendine bunu yapma, kendine kalıcı hasar verme. istiyorsan modellik yap istiyorsan örgü ör, senin için önemliyse seni mutlu ettiyse bitmiştir. ve sakın sana bu üslupla konuşan adamları hayatına alma. 33 yaşındayım, ablan sayılırım geçmişte hem kendim hem de şu an bile yakın arkadaşlarımda maalesef böyle ilişkiler gördüm. özellikle de eğitimli, başarılı ya da özgüveni olan kadınlar daha çok psikolojik şiddete maruz kalıyor, çünkü bir şekilde bunları erkeklik egolarına tehdit olarak görüyorlar. senin yaptığın şey için "saçma sapan vs" gibi küçümseyen ifadeleri kullanan kim olsa at hayatından.

henüz en azından idrak edebilir haldesin, fakat devam edersen çok yaralanacaksın.

tatlım erkek arkadaşın sana psikolojik şiddet uyguluyor bu yüzden giderek kendinden şüphe etmeye, kendi yaptıklarını küçümsemeye başlamışsın hatta kendin de farkındasın bu durumun. işin kötü yanı eğer bu adamla devam edersen zamanla onun manipülasyonlarını içselleştirip gerçekten kendi kendini değersiz olarak görmeye başlayacaksın ve bu kalıcı olacak.

lütfen yaşın genç olsa da eğitimli bir kadın olarak kendine bunu yapma, kendine kalıcı hasar verme. istiyorsan modellik yap istiyorsan örgü ör, senin için önemliyse seni mutlu ettiyse bitmiştir. ve sakın sana bu üslupla konuşan adamları hayatına alma. 33 yaşındayım, ablan sayılırım geçmişte hem kendim hem de şu an bile yakın arkadaşlarımda maalesef böyle ilişkiler gördüm. özellikle de eğitimli, başarılı ya da özgüveni olan kadınlar daha çok psikolojik şiddete maruz kalıyor, çünkü bir şekilde bunları erkeklik egolarına tehdit olarak görüyorlar. senin yaptığın şey için "saçma sapan vs" gibi küçümseyen ifadeleri kullanan kim olsa at hayatından.

henüz en azından idrak edebilir haldesin, fakat devam edersen çok yaralanacaksın.
Çok teşekkür ederim mesajınız için , şu an bile çok yara aldım beni her üzdüğü zaman 2-3 gün moralim çok bozuluyor gittiğim staj bile gözüme önemsiz geliyor , ben askerde diye her görüntülü aradığında açtım güzel mesajlar attım ikimizle ilgili konular açmadım senin askerliğin bitince yüz yüze konuşalım dedim , moralini yüksek tutmak için çabaladım o kadar baştan savar önemsizmişim gibi davrandı ki bana neden psikolojik şiddet uyguladığını asla anlamıyorum

Merhaba aslında iki farklı konu için başlık açtım , ilki ben bir staj programına başvurmuştum okulum daha bitmedi son sınıfım bölümüm hukuk fakültesi ve vergi dairesinde staj yapıyorum açıkçası burda yapabileceğim şeyler biraz az ama 4 haftalık bir staj sizce devam etmeli miyim , vergi davalarının dosyalarını inceliyorum şu anda bunun dışında çok fazla bölümüme göre iş yok

ikincisi de , beni terk eden sevgilim 1-1.5 ay olmadan geri döndü bulunduğum şehre bedelli askerlik için geldi , sürekli olarak yazıyordu ve konuşmak istiyordu , dün askerliğini bitirdi ben ona pzt çalışmaya başlayacağımı haftasonu da şehir dışında olacağım için pazar günü müsait olacağımı söyledim , sonrasında gitmeseydin ne demek çalışıyorum ne demek şehir dışına gidiyorum diye tepki verdi , bende açıkladım ama sen kimsin ki görüşmek için sen çabala vs deyince ağzıma geleni saydım ve engelledim , başka bir numaradan yazmış ama bana kesinlikle ulaşmamasını yazıp engelledim , biz 2 aydık aramızı düzeltmeye çalışıyorduk 1 aydın askerliğinin bitmesini bekliyordum onu görmek için ama bu laflar çok ağrıma gitti , sizce suçlu muyum ? Bana tamam pazar veya pzt akşamı görüşelim dedi ama ben bu tavırlarına dayanamadım hayır istemiyorum görüşsek bişey değişmeyecek dedim
O suclu

Ben burda söylediği yalanla ilgili de konu açmıştım kimse inanmak istemedi ama , okulun içindeki cafeye bizim demişti sonra ben kuaföre gittim bana okuduğum okulu sordu ben oraya çok geldim okulun içindeki x cafenin sahibi eniştem dedi ben inanmayınca da eniştesini aradı.eniştesi de o çocuğun bizim cafe ile alakası yok çakal birisi siyasi bağlantıları sayesinde okulun içinde bir iki kantin işletiyor dedi bunu da yüzüne vurdum orası hala benim diyor ben paraya önem vermiyorum eski erkek arkadaşıma da parası yüzünden aşık olmadım ama sürekli bu konuları açıp beni burdan vurmaya veya parayla ilgili yalan söylüyor

Adam kronik yalancı uzak dur engelle heryerden

Adam kronik yalancı uzak dur engelle heryerden
Engelledim her yerden ulaşabileceği bir yer bırakmadım bu defa online eğitimlere katılıp staja gidiyorum ama kendimi aşırı çirkin , yetersiz hissediyorum zaman zaman daha iyi olsaydım böyle davranmazdı, ona gereğinden fazla emek verdim diye kendimi suçluyorum.

Back
X