Staj yeri derdim var :(

NESLIHAN9393

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
28
3
31
Merhaba,

Staj yeri bulamadığım için evime iki saat uzaklıkta İstanbul'un dışında dayımın çalıştığı bir yerde mecburi staja başladım daha bir hafta oldu ama ben çok bunaldım dayanamıyorum artık. Sabah 5,30 da kalkıyorum 8,30'a zor yetişiyorum gittiğime değse bari sabahtan akşam 5'e kadar bir sandalyede oturuyorum başka bir iş yaptığım yok. Şimdi staj yerimi değiştirmek istiyorum fakat yazacağım şirketin sahibiyle soyadım tutuyor kendisi halamın oğlu olur sizce sorun olur mu?, kendisinin yanında staj yapmam stajım yansın istemiyorum...

Merhaba,

Staj yeri bulamadığım için evime iki saat uzaklıkta İstanbul'un dışında dayımın çalıştığı bir yerde mecburi staja başladım daha bir hafta oldu ama ben çok bunaldım dayanamıyorum artık. Sabah 5,30 da kalkıyorum 8,30'a zor yetişiyorum gittiğime değse bari sabahtan akşam 5'e kadar bir sandalyede oturuyorum başka bir iş yaptığım yok. Şimdi staj yerimi değiştirmek istiyorum fakat yazacağım şirketin sahibiyle soyadım tutuyor kendisi halamın oğlu olur sizce sorun olur mu?, kendisinin yanında staj yapmam stajım yansın istemiyorum...

buradan yazılanlara göre hareket etme, her yerin uygulaması farklı
hocalarına veya okula sor bence

Uluslararası Ticaret okudum dönem stajım Dış Ticaret departmanındayım ama halamın oğlunun şirketi inşaat ısı tesisat ve tekstil san. tic. ltd. şti.

Eee söyle ne var ki bunda?
Olacaksa olur der olmayacaksa olmaz der.
Sonradan anlasalar daha mı iyi

memleketler falan aynı mı?
evet memleket aynı. Elbette daha iyi değil ben mevzuata felan baktım yapılabilir yazıyor

Merhaba,

Sorun olmaz zaar. Okula sorsan olur mu diye bi onay al

X