- 19 Temmuz 2008
- 258
- 83
- 318
- Konu Sahibi MutfaKKedisi
-
Vallahi ben de tam ayni seyi yazacaktim simdi.
Arkadasim ortada fol yok yumurta yok, sen de amma abartmissin yahu. hep olur boyle seyler, ben de kiz olsun erkek olsun, bazi dikkatimi ceken kisilere uzun uzun bakarim. Tabii onlar bunu farketmedikce sorun olmaz. Bazilari donup bakinca goz goze geliriz, boyle senin anladigin gibi beni yanlis anlamislar midir acaba diye tedirgin olurum.
Hatta soyle birsey oldu, yasitim olan bir erkek cocugu incelerken boyle yakalaninca, o cocuk da sanirim senin gibi anladi ki bana uzun bir sure garip davrandi, bir afralar tafralar... kendisi benim ondan cok hoslandigimi dusundu herhalde ama ben sadece "ne yapiyor bu ya" diyerekten buna sadece guluyordum.
Dediklerinizde hakli olabilirsiniz ama fark edilmeyecek kadar cok oldu bu.
Tam 2-3 haftadir ordayim adam durmadan bakiyor, bir isi olsun beni yanina cagiriyor sanki yaninda istiyor beni, herseyimi arastiriyor soruyor sorusturuyor..Benim aslinda onla bir alakam olmamasi lazim,doktorlarla degil hemsirelerle calismam lazim oda biliyor, ama hep yanina aliyor nereye gitse.O zaten öyle kac haftadir bakip durmasa benim hic dikkatimi cekmezdi, öyle yakisikli bir halide yok yani, tipik doktor..
30 yaş orta yaş mı oluyor yabenim bildiğim orta yaş 40'lar flndır. bu arada yaş kompleksim olduğu düşünülmesin. ben de 22 yaşındayım. bu arada konuya gelirsek bence uzak dur. öyle yerlerde dedikodu çok olur çünkü. anında arkandan saçmasapan konuşmaya başlarlar.
biri bana orta yas dedi kafamçokkarıştı bende 29 yasimdayimmmmmmmmmmmmmm uc sene sonra 30 yasima girecem
Dediklerinizde hakli olabilirsiniz ama fark edilmeyecek kadar cok oldu bu.
Tam 2-3 haftadir ordayim adam durmadan bakiyor, bir isi olsun beni yanina cagiriyor sanki yaninda istiyor beni, herseyimi arastiriyor soruyor sorusturuyor..Benim aslinda onla bir alakam olmamasi lazim,doktorlarla degil hemsirelerle calismam lazim oda biliyor, ama hep yanina aliyor nereye gitse.O zaten öyle kac haftadir bakip durmasa benim hic dikkatimi cekmezdi, öyle yakisikli bir halide yok yani, tipik doktor..
valla bu gözgöze kalma durumu, sekreter patron ilişkisini hatırlattı bana, yani bi insanın asistanı konumundaysan illaki sürekli gözgöze gelir, illaki arada özel hayatla alaklı iş dışı muhabetler olabilir
ama kesinlikle böyle bi durum yokturda diyemicem, bakıştan bakışa fark var, adamın vucud dilini, mimiklerini gören sensin, biz bunları görmeden ne yorum yapsak boş bence,
bencede vücut dilinden anlarsın sadece bakışmakla buna karar verme senden hoşlanan biri sadece bakışmayla uzun zaman için sürdürmezdi bunu yakınına gelir eline koluna temaslarda bulunmak senin vereceğin tepkileri ölçmek isterdi
aynen canım orta yaş hatta günümüzde artık 50 lerde başlıyor orta yaş,malum çağımız güzellik çağı.Adam en ideal yaşında valla.
aynen canım orta yaş hatta günümüzde artık 50 lerde başlıyor orta yaş,malum çağımız güzellik çağı.Adam en ideal yaşında valla.
benim takıldığım yer orta yaş ve 30 mafoldumben ayyyy bayılacağııımmm ...
yaşı 30a 2 kalan üye smileyi akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?