Staj yerimdeki Doktor :(

Dediklerinizde hakli olabilirsiniz ama fark edilmeyecek kadar cok oldu bu.
Tam 2-3 haftadir ordayim adam durmadan bakiyor, bir isi olsun beni yanina cagiriyor sanki yaninda istiyor beni, herseyimi arastiriyor soruyor sorusturuyor..Benim aslinda onla bir alakam olmamasi lazim,doktorlarla degil hemsirelerle calismam lazim oda biliyor, ama hep yanina aliyor nereye gitse.O zaten öyle kac haftadir bakip durmasa benim hic dikkatimi cekmezdi, öyle yakisikli bir halide yok yani, tipik doktor..

Son düzenleme:

eğitimine engel oluyor yanisempatiksalakcinni

uzak dur,senin faydana

canım öncelikle seni tebrik ediyorum 19 yaşındasın ama yazılan bütün yorumlara asabiileşmeden cok olgunca cevap vermişsin. sen şimdi duygusal düşünüyorsun,ama mantıklı düşününce o adamla konuşmanın gereksiz olduğunu düşüneceksin..

Oyleyse bu dereceye gelene kadar daha farkli da dusunuebilirdin. Belki de bu doktor sana birseyler ogretmek icin seninle calismayi tercih ediyor. Hemsireler doktorlarin sag koludur, doktorlarla isimiz yok bizim diye birsey yok. Ama tabii sen ogrenci hemsiresin, tabii ki doktorlarla cok muhattap olmaman gerekir ama dedigim gibi, belki de bu doktor senin ogrenmen icin boyle yapiyor. Ha diyelim ki hissettiklerinde haklisin, o zaman da belli etme, sen isini, gorevini yap. Cok mu rahatsiz oldun, o halde hocana soylersin, boyle gelin guvey olmana gerek yok. Profesyonelce sadece isine bakarsan birsey olmaz.
Bu arada ben de universitede hemsirelik ogrencisi 2. sinifim, ben de stajlara gidiyorum, en son 2 gun once gittim. Onun icin bu kadar rahat konusabiliyorum. Seninle meslektas sayiliriz.

aynen canım orta yaş hatta günümüzde artık 50 lerde başlıyor orta yaş,malum çağımız güzellik çağı.Adam en ideal yaşında valla.

biri bana orta yas dedi kafamçokkarıştı bende 29 yasimdayimmmmmmmmmmmmmm uc sene sonra 30 yasima girecem

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla ya, 30 yaş artık orta yaş değil 100 sene önce öyleydi belki,
şimdi olmasa bile, uzun vadeli bi ilişkide aradaki 11 yaş sorun olabilir, bilemiyorum
:hulya:

aşk bu..
eger tum kalbınızle ınanıyosanız ve gercekdende aşk bu dıyosanız hıc cekınmeden adım atın derım..gecen herzamana yazık olmasın..
eger sadece bı hoşlantı gonul macerası ıse uzak kalın kı derın ız bırakmasın..
bunların en guzelıc evabı ıse zamanda saklıdır..
zaman ıcınde anlasılır hersey ..

valla bu gözgöze kalma durumu, sekreter patron ilişkisini hatırlattı bana, yani bi insanın asistanı konumundaysan illaki sürekli gözgöze gelir, illaki arada özel hayatla alaklı iş dışı muhabetler olabilir
ama kesinlikle böyle bi durum yokturda diyemicem, bakıştan bakışa fark var, adamın vucud dilini, mimiklerini gören sensin, biz bunları görmeden ne yorum yapsak boş bence, sen daha iyi tahlil edersin yani
ama emin olmak için bi kaç numara yapabilirsin belki, zarf atmak derler ya
:hulya:

aynen canım orta yaş hatta günümüzde artık 50 lerde başlıyor orta yaş,malum çağımız güzellik çağı.Adam en ideal yaşında valla.

aynen aynen. benim de garibime gitti 30'a orta yaş demesi. yazıda dikkatimi ilk çeken o oldu zaten. :)) günümüzde 40lar da bile çıtır gibi görünüyor kadınlar. ki 30lu yaşlar zaten genç kategorisine giriyor.

19 yaşındayken 30 çok uzak görünüyor. küçükken 30 yaşında olanlara ölecekmiş gözüyle bakardım :))
20 yaşındayım ve hiç yaşamadım gibi geliyor şimdi. 50 yaş bile artık ileri yetişkinlik!

19 a 30 biraz çok gibi duruo yaa.daha gençsinn ne doktorlar çıkar karşınaahihoyyyt
ilgisi warsa gelip söylerr zatenn.gelmiosada düşünmee

benim takıldığım yer orta yaş ve 30 mafoldumben ayyyy bayılacağııımmm ...
yaşı 30a 2 kalan üye smileyi akannehir

benim takıldığım yer orta yaş ve 30 mafoldumben ayyyy bayılacağııımmm ...
yaşı 30a 2 kalan üye smileyi akannehir

Ya gercekten cok özür dilerim ablacim :a015: ben öyle demek istemedim inan zaten almanyada dogmus büyümüs bir insanim bu kadar türkcem olduguna dua ediyorum :1no2:
düsünmeden yazmisim onu sorry :sinifsinif:

canım 11 yaş fazla gelir sana..
daha 19 yaşındasın...neler çıkar karşına..
yolun çok başındasın.
stajının bittiğini duyunca sevindim inan...
ondanda bakışlarındanda kurtulmuş olursun..
anlıyorum hoşlandığını ama geçicek..unutucaksın..
emin ol onunla beraber olursan
sana uyum sağlayamaz.görüş farklılığı çok fazla olur..
ben sana hiç yanaşma derim...
bi süre sonra pişman olursun...
deneyimlerimden söyledim..
tabiiki herşey senin elinde...
inşallah herşey hayırlısıysa olsun...
hoşçakal..

Bu yaslarda karsi cinsten bazi bakislari bazi davranislari yanlis anlayabiliyor insan güzelim....bence adam sana karsi gayet mahsum duygular besledi....kücüksün diye güler yüzlü semaptik davrandi....bunu yanlis anladigni fark edincede simdi yaptigi gibi kaciyor, eskisi gibi davranmiyor sana....:1hug:

Hic kafani bulandirma böyle seylerle....isine gücüne bak....ayrica o senin hicte dengin münasibin degil bana göre....yasina basina uygun iliskilerin olmali....a.s

Canim aranizdaki yas farki gercekten sorun olabilir.
19 yasindaki biri daha cok toydur, civil civildir, kisiligi tam olarak oturmamistir henüz, tam olarak ne istedigini bilemez. Ben 23 yasindayim, ve inan 2 yil önceki sensible ile simdiki sensible arasinda bir takim farklar olustu. Insanin düsünceleri zamanla degisiyor yani.
Ama 30 yasina gelmis bir insan oturaklidir, tecrübe sahibidir, ne istedigini bilir.
Kendi yasitlarinla ilgilenmeni tavsiye ederim sana.

2-3 sene sonra senin kisiliginde ve fikirlerinde bir takim degisimler olacaktir mutlaka, bu hem senin hemde doktor bey icin sorun olabilir, o yüzden iyi düsün. Gerci adam henüz bir adim atmamis, ama adim atacak olursa diye söylüyorum. Ama bence sen stajini bitirir ve o hastanedn uzaklasirsan o adami unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…