staj

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Merhaba kizlar ben suan bi kurumda staj yapiyorum.buradaki herkes benden buyuk ve evli barkli insanlar.biraz cekingenlik var saygi gostermek icin elimden.geleni yapyorum.buranin 2 tane caycisi var bazen olmuyorlar ve bazilari benden cay istiyor.bi abi var kiziyor getirmeyeceksin senin.isin degil diyor.arkadaslarda daha once yaptilar bizden istemiyorlardi sende zorunda degilsin diyorlar.sizce ne yapayim

Telden girdigim icin biraz sikintili yaziyorum.hepsi beni seviyor ama yerim var benim zoruma gitmiyor hizmet etmek ama niye diger kizlardan istemiyorlardida benden.istiyorlar diye dusunuyorum.acaba bana itibar etmiyorlarmi :(

benim staj yaptığım yerlerde herkes kendi çayını kendi alırdı. büyük kurumsal yerlerdi ama öyle ayağa çay getirme olayı pek yoktu.:10:

biri benden çay getirmemi istese o sırada kendime çay almaya gidiyorsam o da bunu gördüğü için diyorsa normal karşılardım.:12:

ama durup dururken bana çay getir deseler çok sinir olurdum ama ne yapardım bilemiyorum.:41:

aslında bu benim görevim değil ama yine de getiriyim diyebilirsin en azından getirirken.:6:

muhtemelen kendileri almaya üşendiklerinden çaycı olmayınca senden istiyorlar.:47:

çok can sıkıcı bir durum.:19:

Merhaba kizlar ben suan bi kurumda staj yapiyorum.buradaki herkes benden buyuk ve evli barkli insanlar.biraz cekingenlik var saygi gostermek icin elimden.geleni yapyorum.buranin 2 tane caycisi var bazen olmuyorlar ve bazilari benden cay istiyor.bi abi var kiziyor getirmeyeceksin senin.isin degil diyor.arkadaslarda daha once yaptilar bizden istemiyorlardi sende zorunda degilsin diyorlar.sizce ne yapayim

Kesinlikle getirme. İnsanlar küçük yaştakileri sürekli suistimal ediyorlar.

bende kamuda yaptım stajımı kimseye ne çay getir dedim ne de getir dediler kendim gidip alıyordum
bence de getirme

Son düzenleme:
canım özelde staj yapıyorsan maalesef böyle sürekli emrediyorlar ayak işlerini yapıyorsun öğrenci misin hizmetçi mi belli değil benimde stajım daha yeni bitti hep getir götür işleri yaptm yeni kurtuldum bende çok şükür staj böyle maalesef :(

benim staj yaptığım yerlerde herkes kendi çayını kendi alırdı. büyük kurumsal yerlerdi ama öyle ayağa çay getirme olayı pek yoktu.:10:

biri benden çay getirmemi istese o sırada kendime çay almaya gidiyorsam o da bunu gördüğü için diyorsa normal karşılardım.:12:

ama durup dururken bana çay getir deseler çok sinir olurdum ama ne yapardım bilemiyorum.:41:

aslında bu benim görevim değil ama yine de getiriyim diyebilirsin en azından getirirken.:6:

muhtemelen kendileri almaya üşendiklerinden çaycı olmayınca senden istiyorlar.:47:

çok can sıkıcı bir durum.:19:

Kırmızılı yer çok uygun olur tam da bunu demelisin.

Back
X