Stajda Yaptığım Şapşallık o.O

katherina07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
173
22
33
Önemli bir işletmede insan kaynakları yönetiminde staj yapıyorum. Bugün insan kaynakları takım liderinin sekreteri olmayacağı için telefonunu almam söylendi gittiğimde odada yoktu. Ve içeride ki kapıda açıktı. İçeriden de Seda diye seslendi biri bir kaç kere sonra kim geldi deyince bana seslendiğini anladım içeri girdim. Niye ses vermiyorsun sesleniyorum burda dedi bende adım Seda değil çünkü dedim. Oda da da başka kişilerde varmış şimdiki gençler hep böyle niye geldin vs dedi iyi al telefonu git dedi adam. Tabi ben öğle arasında ofisteki arkadaşıma anlattım olayı ne yaptın o takım liderimiz dedi. Bu konuşmadan öncesinde oranın hangi bölüm olduğunu bilmiyordum. Çünkü o ofisin ismi yazmıyor kapıda.Neyse işte adamın tutumu yanlıştı bence. Adam içeride başka birine sesleniyor sandım.Çünkü ofisler çoğu zaman küçük gibi görünsede içerisi çok geniş ve bölüm bölüm olabiliyor bunu ben nerden bilebilirim. Ayrıca adam Seda diye seslendi cevap gelmeyince kim geldi diye seslenebilirdi. Hayır saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum ben. Sonuçta adımla hitap edilmemiş içeride kim var tarzı bir şey söylenmemiş neden üstüme alınmam gerekiyor ki. Acayip sinir oldum adama. Belli bir kademeye gelmiş ama egosunu bastıramamış. Şimdiye kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Çünkü orada kimin yanına gitsem kime bir şey sorsam ya da kimlerle otursam gayet kibar ve yardım sever. Bu adamın gırtlağını sıkmak istiyorum açıkçası. Ama takım lideri olduğu için staj süresi içerisinde kıllık yapar mı diye de kafam çatallanmıyor değil. Neyse ki ofislerimiz han hamam denilebilecek şekilde ama her gün bir kaç kere o ofise gidip sekreterle evrak alışverişimiz oluyor. Sizce bu adama bana takar mı ? Ya da unutup gider mi ? Böyle küçük bir sebepten bitmesine az bir süre kalmışken stajımda sıkıntı çekmek istemiyorum. :/

Son düzenleme:
Saygısızlık yapmamışsınız bence.

Takacağını düşünmüyorum ben. Takım liderleri, müdürler genelde bu tarz şeyleri umursamıyorlar ama tabi adamın kişiliği ile de alakalı olabilir.

Hem sizin stajınızdan sorumlu şefiniz o değil sanırım, isminizi bilmediğine göre. E bu durumda etkisiz eleman oluyor.

Staj notunuzu kendi şefiniz verir, staj defterinizi kendi şefiniz imzalar.

Evet tamamen etkisiz gibi görünüyor. Notu veren kişi benden sorumlu olan kişi farklı ama ola ki şu kız kimdi vs dense benim olduğum ortaya çıkar çünkü iki stajeriz.Ama haklısınız gerçekten o kadarını da takmaz sanırım. Düne göre biraz daha rahatlamış hissediyorum bugün yaşadığım olaydan dolayı sanırım. Bugün ik da işten çıkarımlarda yetkili ablamız mali işlere yolladı bizi imza attırmak için önce o kız sonra ben gittim. Kızı da azarlamış sabah sabah niye geldin diye. Ben gidincede kızdı o ablayı aradı kızdı hakaret edercesine konuştu.Sabah sabah ne imzası niye parça parça getiriyorsun. Şu saatte getirsene vs. sonrada suratına çarptı telefonu. Sonra imzalayıp zarfı bana fırlattı. Yani adamın yapacağı bir imza atmak. Mesaisi başlamış gazete okuyor iki imza atmak zor geliyor.Sanırım bu özel sektördeki müdür sıfatıyla o koltuklarında oturanlar genel anlamda böyle... Bu tarz şeyler şaşırtıcı geliyor çünkü bizim ik bölümünün müdürü böyle değildir sert gibi görünsede ofis içerisinde herkesle güler eğlenir. Ama böyle insanları görünce oturduğu koltukları hangi organlarıyla oturduklarını hatırlatasım geliyor

canım bence abartılacak bi durum yok gözünde fazla büyütmüşsün senin yaptığın bi şey yok ortada zaten.
hem adamın da o kadar ince detaylara takılacağını sanmıyorum onca işin arasında bu kız bana böyle dedi diye aklına geleceğini de sanmıyorum
içini ferah tut sen

Teşekkür ederim. :) Normalde hiç önemsememiştim zaten ama stajer arkadaşım ne yaptın sen diyince korktum verdiği tepkiden dolayı.

Teşekkür ederim. :) Normalde hiç önemsememiştim zaten ama stajer arkadaşım ne yaptın sen diyince korktum verdiği tepkiden dolayı.

insan bazen öyle fazla kafaya takabiliyo
ben de yaparım çok.bi şey derim sonra düşünürüm keşke demeseydim diye
halbuki dediğimde de öyle kötü bi şey yoktur
sanırım arkadaşın da biraz fazla tepki verip korkutmuş seni
karşınızdaki de bi insan bence böyle korkarak yaklaşırsanız istediğini yaptırır
ama kendinden emin olarak davranırsanız gözüne girersiniz

Yok be bi şey olmaz kasma kendini bu kadar.Unutur gider adamı görünce tebessüm et konu açılmaz ama açılırsa ben o gün başkasına sesleniyorsunuz sanmıştım kusura bakmayın dersin biter.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…