- 9 Mayıs 2014
- 173
- 22
- 33
- Konu Sahibi katherina07
Önemli bir işletmede insan kaynakları yönetiminde staj yapıyorum. Bugün insan kaynakları takım liderinin sekreteri olmayacağı için telefonunu almam söylendi gittiğimde odada yoktu. Ve içeride ki kapıda açıktı. İçeriden de Seda diye seslendi biri bir kaç kere sonra kim geldi deyince bana seslendiğini anladım içeri girdim. Niye ses vermiyorsun sesleniyorum burda dedi bende adım Seda değil çünkü dedim. Oda da da başka kişilerde varmış şimdiki gençler hep böyle niye geldin vs dedi iyi al telefonu git dedi adam. Tabi ben öğle arasında ofisteki arkadaşıma anlattım olayı ne yaptın o takım liderimiz dedi. Bu konuşmadan öncesinde oranın hangi bölüm olduğunu bilmiyordum. Çünkü o ofisin ismi yazmıyor kapıda.Neyse işte adamın tutumu yanlıştı bence. Adam içeride başka birine sesleniyor sandım.Çünkü ofisler çoğu zaman küçük gibi görünsede içerisi çok geniş ve bölüm bölüm olabiliyor bunu ben nerden bilebilirim. Ayrıca adam Seda diye seslendi cevap gelmeyince kim geldi diye seslenebilirdi. Hayır saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum ben. Sonuçta adımla hitap edilmemiş içeride kim var tarzı bir şey söylenmemiş neden üstüme alınmam gerekiyor ki. Acayip sinir oldum adama. Belli bir kademeye gelmiş ama egosunu bastıramamış. Şimdiye kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Çünkü orada kimin yanına gitsem kime bir şey sorsam ya da kimlerle otursam gayet kibar ve yardım sever. Bu adamın gırtlağını sıkmak istiyorum açıkçası. Ama takım lideri olduğu için staj süresi içerisinde kıllık yapar mı diye de kafam çatallanmıyor değil. Neyse ki ofislerimiz han hamam denilebilecek şekilde ama her gün bir kaç kere o ofise gidip sekreterle evrak alışverişimiz oluyor. Sizce bu adama bana takar mı ? Ya da unutup gider mi ? Böyle küçük bir sebepten bitmesine az bir süre kalmışken stajımda sıkıntı çekmek istemiyorum. :/
Son düzenleme: