Stalk derdi

Benvebendeniz

Ya Sabr
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
619
325
303
Evet arkadaşlar bu dertten muzdaripim.Herşeyi sildim sosyal ağlarda birşeyim kalmadı.Merak etsem de bakmamaya çalışıyorum.Şimdilik iyide ona bakmıycam diye oyalancak şeyde kalmadı sıkılıyorum.
Kpss ye hazırlanıyorum çok sosyal aktivitem yok zaten ama 5 er dk kafa dağıtmak için iyi oluyordu sosyal alanlar.
Oyun filan yada başka şeyler önerecek varmı biraz çabuk sıkılıyorum o yüzden biraz saran birşey olursa gece yatmadan bari oyalanırım.Yoksa buraya çok bakıyorum oda içimi karartıyor artık.

Evet arkadaşlar bu dertten muzdaripim.Herşeyi sildim sosyal ağlarda birşeyim kalmadı.Merak etsem de bakmamaya çalışıyorum.Şimdilik iyide ona bakmıycam diye oyalancak şeyde kalmadı sıkılıyorum.
Kpss ye hazırlanıyorum çok sosyal aktivitem yok zaten ama 5 er dk kafa dağıtmak için iyi oluyordu sosyal alanlar.
Oyun filan yada başka şeyler önerecek varmı biraz çabuk sıkılıyorum o yüzden biraz saran birşey olursa gece yatmadan bari oyalanırım.Yoksa buraya çok bakıyorum oda içimi karartıyor artık.
Trivia Crack diye bir oyun var canım bugün başladım bağımlı oldum :rolleyes:

Kpssye calisiyorsan trivia crack :)

Kelimelik,
Kelime bul

Sevdiğim kelime oyunları.

Trivia crack son zamanların moda oyunu.

Kolay gelsin :)

Bil fethet travia ve kelimelik oynuyorumda uzun zaman olunca sıkıldım birde kafamı dağıtmak istiyorum yoruluyorum zaten dersten

Kafa boşaltmak isteyen varsa Euro Truck Simulator veya American Truck Simulator. İnanılmaz güzel kafa boşaltıyor. Ama sadece kafa boşaltmalık. Nakliyecisin bunda, bi nakliye şirketi kuruyorsun ve Avrupa'daki ülkelerin şehirlerine teslimat yapıyorsun. Sen tır şoförü oluyorsun, araba kullanmak gibi düşün. Yapman gereken şey yükü alıp teslimat noktasına sağ salim ulaştırmak.

Ciftcilik oyunlari cok bagliyo. Cunku acaip bi is yuku var. yap yap bitmiyo. Ama bunu oynarken kpssyi unutursun:p
Aylarca oynayanı varmış ben bi denedim yok süt 1 günde çıkıyo yok peynir 10 saattr filan derken ay fenalık geldi :KK34:ama oraya kadar baya sarıyor gerçekten:KK69:

Kafa boşaltmak isteyen varsa Euro Truck Simulator veya American Truck Simulator. İnanılmaz güzel kafa boşaltıyor. Ama sadece kafa boşaltmalık. Nakliyecisin bunda, bi nakliye şirketi kuruyorsun ve Avrupa'daki ülkelerin şehirlerine teslimat yapıyorsun. Sen tır şoförü oluyorsun, araba kullanmak gibi düşün. Yapman gereken şey yükü alıp teslimat noktasına sağ salim ulaştırmak.
Sıfır düşünme gücü yani iyiymiş :KK76:

ay google playdan baktım da hangiisi acaba bissürü var. yoksa pc ye mi indirmeli

Neden kitap okumuyorsun?mesela ben en çok kitap okurken dinlenirim. Ne tv ne oyun ne başka birşey bunun yerini tutamaz.

Back
X