- 20 Ocak 2010
- 49.694
- 195.106
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
Tabi ki değil bir sefer o hataya düştüm ama burdaki profilimde en az insta kadar aktif bakabilirsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha seni keşfe çıkacağımTabi ki değil bir sefer o hataya düştüm ama burdaki profilimde en az insta kadar aktif bakabilirsin![]()
Evet tam merakta değil. Vakit çokluğu herhaldeBende de var böyle saçma bir alışkanlık. Merak desen tam merak da değil. Her duyduğum ismi sosyal medyada bir aratasım gelir
Vakit çokluğu da değil bence. Yani bilmiyorum aslında başkalarının hayatını deşmem öyle soru filan sormam ama çevremde kimsenin bilmediği şeyleri stalk yoluyla öğrenmek hoşuma gidiyor. Bu da ayrı bir manyaklık işteEvet tam merakta değil. Vakit çokluğu herhaldeumarım bı gün bırakırım
![]()
Hah aynen bende hiç özel hayat irdeleyen biri değilimVakit çokluğu da değil bence. Yani bilmiyorum aslında başkalarının hayatını deşmem öyle soru filan sormam ama çevremde kimsenin bilmediği şeyleri stalk yoluyla öğrenmek hoşuma gidiyor. Bu da ayrı bir manyaklık işte![]()
Ay yalnız olmadığıma sevindimStalk’ın meraktan kaynaklandıgını düsünmüyorum ben. Hic merak etmedigim kisilere bakıyorum. Sagda solda gördügüm isimlerde olabilir. Tamamen refleks ve ritüel gibi bir sey. Vaktim olmuyor cogu zaman ama refleks olunca iki el kanda olsa bile o el gidiyor stalk’a.
Hadi ya, isim versem bulamadığım kişileri bulur musunuzO bende de var .hatta bu konuda çok iyi olduğum için insanlar benden destek alır![]()
Hadi ya, isim versem bulamadığım kişileri bulur musunuzama sanırım sosyal medyaları yok. Olsa bulurdum illaki diyorum.
my mister
Özelde. Bı yazar misinHadi ya, isim versem bulamadığım kişileri bulur musunuzama sanırım sosyal medyaları yok. Olsa bulurdum illaki diyorum.
my mister
Yetenek başka bi şey napalım, duyunca kayıtsız kalamadıh
Mesela çok alakasız şeyleri bile search edebilirimMerak edip baktığım oldu ama hiç stalk etmedim.
En guzelini yapiyosun bak çok acilen bırakmam lazım çok acilll ..Ben stalk gibi inceleyince o kişinin enerjisini üzerime alıyorum sanki. Kendimi kötü hissediyorum. O yüzden kimsenin profiline bakmıyorum öyle![]()