Stalk 😅

Evet tam merakta değil. Vakit çokluğu herhalde 😂 umarım bı gün bırakırım 😅
Vakit çokluğu da değil bence. Yani bilmiyorum aslında başkalarının hayatını deşmem öyle soru filan sormam ama çevremde kimsenin bilmediği şeyleri stalk yoluyla öğrenmek hoşuma gidiyor. Bu da ayrı bir manyaklık işte 🤷🏻‍♀️

Vakit çokluğu da değil bence. Yani bilmiyorum aslında başkalarının hayatını deşmem öyle soru filan sormam ama çevremde kimsenin bilmediği şeyleri stalk yoluyla öğrenmek hoşuma gidiyor. Bu da ayrı bir manyaklık işte 🤷🏻‍♀️
Hah aynen bende hiç özel hayat irdeleyen biri değilim 😂😂 sormam kendim bulurum hahahah

Stalk’ın meraktan kaynaklandıgını düsünmüyorum ben. Hic merak etmedigim kisilere bakıyorum. Sagda solda gördügüm isimlerde olabilir. Tamamen refleks ve ritüel gibi bir sey. Vaktim olmuyor cogu zaman ama refleks olunca iki el kanda olsa bile o el gidiyor stalk’a.

Stalk’ın meraktan kaynaklandıgını düsünmüyorum ben. Hic merak etmedigim kisilere bakıyorum. Sagda solda gördügüm isimlerde olabilir. Tamamen refleks ve ritüel gibi bir sey. Vaktim olmuyor cogu zaman ama refleks olunca iki el kanda olsa bile o el gidiyor stalk’a.
Ay yalnız olmadığıma sevindim 😂 çok yogunsam ay kaç gündür bakmadım diyip hemen bakıyorum mesela 😂

Hadi ya, isim versem bulamadığım kişileri bulur musunuz 😀 ama sanırım sosyal medyaları yok. Olsa bulurdum illaki diyorum. my mister my mister
IMG_5853.webp

Merak edip baktığım oldu ama hiç stalk etmedim.
Mesela çok alakasız şeyleri bile search edebilirim 😂 aklıma geldi akşamlar ses olsun ama eğlenceli bir şeyler olsun diye ben bilmem eşim bilir açıyorum oradaki çiftlerden mesela bunlar bosanmistir dediğim oluyor 😂😂 instagramlarina bakiyorum.. çok alakasız mesela

Ben stalk gibi inceleyince o kişinin enerjisini üzerime alıyorum sanki. Kendimi kötü hissediyorum. O yüzden kimsenin profiline bakmıyorum öyle 🙁

Back
X