Stalklama hastalığı

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Sosyal medya hesaplarında başkalarını araştırmak gibi bir huyum var, hatta akrabalarına varana kadar araştırıyorum. Benim gibi olan ve bundan kurtulan var mı?

eskıden benım vardı
oda ısten yenı cıkmıstım ev kedısı moduna alısma surecınde oldu
sımdı aklıma bıle gelmıyor bakmak sahi bı ıkı arkadasa bakıvereyım napıyorlar :)

Hoslandigim cocugun annesinin dugun fotograflarina kadar bulmustum. Soyadi olmadan isim verilse is arkadaslarina kadar bulurum

Kendinize faydalı bir uğraş bulun.
Can sıkıntısından hep bunlar.

Bende de sürekli yeni şarkılar araştırma takıntısı var, boş kaldığımda kotanın canını okuyorum.

Bence sen az takılıyorsun bu forumda.

Benim bir sitede zorunluluktan hesabım var, aklıma gelmiyor bakmak.

Direkt kk giriyom ben :dondurma:

ben bu ara 5 kilo aldım, zayıflama ve diyet hesaplarından gözlermi alamıyorum :olamaz:
üyesi olduğum bikaç topluluk var onları takip ediyorum bi de, onlara bile zor yetişiyorum...

Az önce yaptigim sey alt tarafı bisiye bakcaktim kendimi nerelerde kimlerin 7 ceddinin icinde buldum ben bile sasirdim neyse hemen kactim sonra

Şunu merak ettim Azda olsa tanıdığınız kişileri arastiriyorsunuz degilmi? Misal vereyim eski okul arkadaşı,uzaktan akraba,dersanede aynı sınıfı paylaştığın biri ve saire gibi?

Şunu merak ettim Azda olsa tanıdığınız kişileri arastiriyorsunuz degilmi? Misal vereyim eski okul arkadaşı,uzaktan akraba,dersanede aynı sınıfı paylaştığın biri ve saire gibi?

Evet

Bu profiller gizli değil mi? Nasıl görüyorsunuz fotoğrafları?

Hiç tanimadiklariniz olsaydı çok psikopatca gelirdi:) o yüzden sordum.o yüzden size şunu soyleyim içinizde sınırı olmayan bir merak duygusu var.Facebook Instagram başka ne hesabınız varsa kapatıp kendinize bir iyilik yapın.Bı sure uzaklaşıp kitap filan okuyun.sosyal etkinlik yapın.en güzeli kursa gidin mesela güzel sanatlar kursu da olur,el sanatlarida olur.Tezhip,ebru,minyatür,ahşap boyama gibi..İnanın kendinizi daha işe yarar ve huzurlu hissediceksiniz.

Back
X