Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoslandigim cocugun annesinin dugun fotograflarina kadar bulmustum. Soyadi olmadan isim verilse is arkadaslarina kadar bulurum
çok tanıdık geldi.
Şunu merak ettim Azda olsa tanıdığınız kişileri arastiriyorsunuz degilmi? Misal vereyim eski okul arkadaşı,uzaktan akraba,dersanede aynı sınıfı paylaştığın biri ve saire gibi?
Sizin de mi bu kadarKelin ilaci olsa basina surermis diyeyim o zaman
![]()
Hiç tanimadiklariniz olsaydı çok psikopatca gelirdi:) o yüzden sordum.o yüzden size şunu soyleyim içinizde sınırı olmayan bir merak duygusu var.Facebook Instagram başka ne hesabınız varsa kapatıp kendinize bir iyilik yapın.Bı sure uzaklaşıp kitap filan okuyun.sosyal etkinlik yapın.en güzeli kursa gidin mesela güzel sanatlar kursu da olur,el sanatlarida olur.Tezhip,ebru,minyatür,ahşap boyama gibi..İnanın kendinizi daha işe yarar ve huzurlu hissediceksiniz.
Nasıl bir dedektiflik ruhudur buHoslandigim cocugun annesinin dugun fotograflarina kadar bulmustum. Soyadi olmadan isim verilse is arkadaslarina kadar bulurum