Stalklama hastalığı

Sosyal medya hesaplarında başkalarını araştırmak gibi bir huyum var, hatta akrabalarına varana kadar araştırıyorum. Benim gibi olan ve bundan kurtulan var mı?

Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım kimseye bakmıyorum artık Miss gibi
kendime vakit ayırıyorum artık :süslü:

Sende denemelisin :)

Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım kimseye bakmıyorum artık Miss gibi
kendime vakit ayırıyorum artık :süslü:

Sende denemelisin :)

Bununiçin sosyal medya hesabı olmasına gerek yok
Hele bi site var four twitter facebook instagram hepsini birden gösteriyo bonus olarakta kafadan 10-15 arkadaşını

Ben ıntagram kapattım mesela sırf bu sebebten arada eşiminkine bakınıyorum sonra iyi ki kapatmışım diyorum acayip vakit alıyor gereksiz .

Sosyal medya hesaplarında başkalarını araştırmak gibi bir huyum var, hatta akrabalarına varana kadar araştırıyorum. Benim gibi olan ve bundan kurtulan var mı?
Kesinlikle bosluktan bendede vardi bi ara milletin dıdısının dıdısına kadar bakardim simdi bos degilmisin diyeceksen hala bosum ama once sosyal medya hesaplarimi kapattim oyle oyle vazgectim bu huyumdan

Bence daha farkli ugraslar edinin meseka KK de cok forum var onlara takilsaniz bi sure

Konu biraz geçmiş umarım mesajıma cevap veren çıkar.

Aynı hastalık bende de var değerli arkadaşlar merak etmeden duramıyorum sürekli facebook ve instagramdan takip

ediyorum özellikle erkek arkadaşımın eski kız arkadaşını takip ediyorum sürekli kendimle kıyaslıyorum.

Çok mutsuzum bu durumdan ama elimde değil kendimce karar alıyorum artık bakmayacağım diyorum 1 hafta sonra yine

bakıyorum. Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim..

Konu biraz geçmiş umarım mesajıma cevap veren çıkar.

Aynı hastalık bende de var değerli arkadaşlar merak etmeden duramıyorum sürekli facebook ve instagramdan takip

ediyorum özellikle erkek arkadaşımın eski kız arkadaşını takip ediyorum sürekli kendimle kıyaslıyorum.

Çok mutsuzum bu durumdan ama elimde değil kendimce karar alıyorum artık bakmayacağım diyorum 1 hafta sonra yine

bakıyorum. Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim..
Kapat hepsini olsun bitsin

Back
X