bunun bir hastalık olduğunu ve gitgide insanı resmen yiyip bitirdiğini düşünüyorum
malum yeni bir acı kaybım mevcut
görüştüğüm insanı wp üzerinden engelledim, sosyal medyada zaten paylaşım stroy vs atan biri değil.
ama son 2 gündür telegramda takıldığını farkettim. ben normalde kullanmıyordum onun da kullanmadığını sanıyorum. ama meğerse gece gündüz telegramdan yazışıyormuş.
ve bunu farkettiğimden beri saniye de bir ne zaman girdiğine bakıyorum. online oldukça bildiğin yıkım yaşayıp kime yazdı diye kahroluyorum. yani sürekli bir stres yaşıyorum.
kendine engel olmanın bir yolu var mı? yoksa programı mı kaldırsam mı?
evet öyleymiş ben telegram olayını bilmiyordum. ama işte malum şahıs yazışma için kullanıyor bu net
haklısın ben de sonradan okuyunca tuhaf geldi. çıkardım o kısmı konudanSiz acı kayıp görmemissiniz lütfen buna acı kayip demeyin.Telegrami silin kurtulun en iyisi
stalklamaya hadi vakit buldum da ya insan acaip strese giriyor. yani ne bilim sürekli bir insanı çevrimiçi görüp kahrolmak ama yine de bakmak nasıl bir sadistlik ya.Eski sevgilimin eski sevgilisinin eski sevgilisini bile stalklardım zamanında. Şimdi yoğun bir hayatım var vallahi hiçbirini görecek gözüm yok. Siz de yoğunlaşır, göreceksiniz aklınıza bile gelmeyecek.
Kimi takip ediyorsunuz eski sevgilinizi mi? eğer öyleyse çok kötü bir bataklığa battiniz demektir , bende çünkü öyleydim bakmadan duramıyordum baktıkça orada online olduğunu gördükçe fenalaşıcak gibi oluyordum, nedense engel olunmaz birşey aklım fikrim oradaydı çok zor bıraktım destek aldım zamanla o kişiye duygularim geçince hiç merak etmedim kendisini zaten, inşallah sizde bırakırsınız bu stalk işini, kendi kendinizi boşuna yeyip bitirmeyin, boş kalmayın hep birşeylerle meşgul olun ne kadar zor olduğunu ben biliyorum.bunun bir hastalık olduğunu ve gitgide insanı resmen yiyip bitirdiğini düşünüyorum
görüştüğüm insanı wp üzerinden engelledim, sosyal medyada zaten paylaşım stroy vs atan biri değil.
ama son 2 gündür telegramda takıldığını farkettim. ben normalde kullanmıyordum onun da kullanmadığını sanıyorum. ama meğerse gece gündüz telegramdan yazışıyormuş.
ve bunu farkettiğimden beri saniye de bir ne zaman girdiğine bakıyorum. online oldukça bildiğin yıkım yaşayıp kime yazdı diye kahroluyorum. yani sürekli bir stres yaşıyorum.
kendine engel olmanın bir yolu var mı? yoksa programı mı kaldırsam mı?
evet aynen öyle. henüz daha ayrılalı 3 gün falan oluyor. ve telegram programından yazıştığını farkettim, farketmez olaydım ki ben o programa girmezdim bileKimi takip ediyorsunuz eski sevgilinizi mi? eğer öyleyse çok kötü bir bataklığa battiniz demektir , bende çünkü öyleydim bakmadan duramıyordum baktıkça orada online olduğunu gördükçe fenalaşıcak gibi oluyordum, nedense engel olunmaz birşey aklım fikrim oradaydı çok zor bıraktım destek aldım zamanla o kişiye duygularim geçince hiç merak etmedim kendisini zaten, inşallah sizde bırakırsınız bu stalk işini, kendi kendinizi boşuna yeyip bitirmeyin, boş kalmayın hep birşeylerle meşgul olun ne kadar zor olduğunu ben biliyorum.
Öyle deme . Niye biliyor musun? Çünkü inanır.O da seni biriyle yazışıyor sanıp bakıyor olabilir mi
onun öyle şeylerle işi olmaz maalesefO da seni biriyle yazışıyor sanıp bakıyor olabilir mi
sen olayı çözememişsin. ben buna inanacak biri olsaydım zaten şuan onunla ayrılmış olmazdım. bilmem anlatabildim mi.Öyle deme . Niye biliyor musun? Çünkü inanır.
Valla haldır haldır adama bakıyon hala, yaparsın sen. Sanki bilmediğin bişeydi adamın başkaları ile konuştuğu.sen olayı çözememişsin. ben buna inanacak biri olsaydım zaten şuan onunla ayrılmış olmazdım. bilmem anlatabildim mi.
Geçicek bu durum zamanla, eski eşimden ayrıldıktan sonra banada diyordular zamanla geçicek unutucaksin , kızıyordum nasıl geçicek nasıl unutucam diye ama gerçekten geçti acısı , zor oldu ama kuş gibi hafifledim bir hastalığı atlatmış gibiyim, Rabbim bir daha yaşatmasın bana o psikolojiyi diyorum :))evet aynen öyle. henüz daha ayrılalı 3 gün falan oluyor. ve telegram programından yazıştığını farkettim, farketmez olaydım ki ben o programa girmezdim bile
adam 10 dk bir online, çıldırmak üzereyim. manyak gibi saniyedir bir bakıyorum. bu nasıl bir yazışma anlamadım gitti. resmen kahroluyorum ya gördükçe. dediğin gibi tam olarak insan fenalaşacak gibi oluyor.
hala şu dakika oldu yapıyorum engel olamıyorum kendime. programı gece sildim sabah yine yükledim.
umarım ben de en kısa sürede kurtulurum
evet aslında bende bunu tecrübe ettim biliyorum. bundan önce görüştüğüm kişiyle de aynı böyle gelgitli ilişkim vardı. onunla da ayrılırken çok üzülmüştüm. yine böyle arıyordum açmıyordu ve bir sürü şey daha. o kadar çok değersizlik vs yaşadım. ve zorlanarak da olsa bir şekilde bitirdim.Geçicek bu durum zamanla, eski eşimden ayrıldıktan sonra banada diyordular zamanla geçicek unutucaksin , kızıyordum nasıl geçicek nasıl unutucam diye ama gerçekten geçti acısı , zor oldu ama kuş gibi hafifledim bir hastalığı atlatmış gibiyim, Rabbim bir daha yaşatmasın bana o psikolojiyi diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?