Stalklama

Karamela83

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
54
16
3
42
Geçen sene platonik olarak birini beğendim.bir kez konuştuğum biri ve onu tanımak istedim istemsizce.sorunlarim da çoktu.
Bir sosyal network sitesine üye oldum.hep onun profiline baktım.hareket de yoktu profilde.ara sıra baktım.yedi ay sonra görüyorum ki o da beni görüntülemiş.is bağlantımın olduğu biri ve rezil oldum.ona takıntılı olduğumu anladi.umarim yanlış anlamaz.cok kötüyüm.ondsn hoşlandığım için kendimden utanç duyuyorum.isin kötüsü profil bilgilerim gerçekti.bu duygulardan nasıl kurtulurum

bu kadar büyütücek bişey yok ki, profilini görüntülemişsiniz sadece. kaç kere görüntülediğini sayıcağını sanmıyorum

stalk yapinca bildirim mi gidiyor? Eyvahhh !! Utanılacak birsey yok bence,Belki oda sizin ilginizi anlayinca ,Size ilgi duymaya baslar.

Linkedin'den bahsediyorsunuz sanırım. Benim profile de düzenli bakanları açıp, şöyle bir kim olduğuna göz atıp blokluyorum ben. Benim ayarlarıma göre bakıldığı anda mail geliyor üstelik. Adam sık sık aynı bildirimi görünce buna bir son vermek istemiş olabilir.

Neyse rezil oldum.evet linkedin

Sildim hesabimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…