stanbul Beylikdz Kolan Hastanesinde sezeryan doum yapan varrm?

ersndrya86

Annesinin Aşkısııı:)
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
209
80
118
39
arkadaşlar beylikdüzünde kolan hastanesi hakkında fikri olan oraya giden memnun olan olmayan paylaşırmısınız?

cnm ben hastane araştırırken gezmiştim hastaneyi,odalarını filan.
zaten tüm testlerimi orda yaptırıyorum.temiz,ssk geçen iyi bi hastane.evime çok yakın olduğu için burayı tercih ederiz belki deyip ilk orayı gezdik.
eşimde bende beğendik,ama bu topiği açman iyi olmuş.önemli olan gezip görmek beğenmek değil.birinin orda doğum yapıp bizi bilgilendirmesi,önermesi daha iyi olur.
henüz karar vermedik biz,doğum için.
hayıtrlısı olsun,sen kaç aylık hamilesin cnm?

ben bugün gittim canım hastaneye diler hanımla görüştüm kontrolümüde yaptırdım nst ye gönderdi odalarınıda görmüş oldum hem çok karışık da değil ilgili ve temiz fiyatlarda uygun 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrole doğum ile ilgilide görüştüm sezeryan doğum için her türlü imkanların olduğunu yeni doğan yoğun bakımında olduğunu söyledi ve estetik dikiş yapılıyormuş.sanırım orda doğurucam 31+2 haftalık hamileyim 38+ 3 de sezeryanım olcakmış sen kaç haftalıksın karar verdinmi.?

şimdiden hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum sana canım.
benim doktorum acıbadem beylikdüzünde aylin tatlıadım,çok memnunum doktorumdan.ama tahlillerimi kolanda yaptırıyorum,bende diler hanıma gidiyorum arada yani.ama doğumu orda yapmıcam.doktorum ethicayı öneriyor.bakırköyde.sanırım orda olacak doğumum.daha var benim oğluma kavuşmama,24.haftaya girdim.

canım ben ılk zamanlar halamlarda kalırken beylıkduzu kolana gıttım arzu hanıma yaklasık 2 ay kadar sureklı gorundum. hastanede de kaldım bulantılardan oturu. arzu hanım mukemmel bı doktor kesınlıkle tavsıye ederım. cok ıyı ılgılı ve bılgılı bırı. odalar da tertemız hemsılerelerı ılgılı hıc bı sorunum sıkayetım olmadı. dogumhane onunde cok anneyle konustum nasıl gectı dıye bı fıkrım olması acısından kımse sıkayet etmedı bugune kadar kıme sorduysam cok memnun hastaneden. bende orda dewam etmek ısterdım ama sonra ewe dondum ewım zeytınburnunda malum cok uzak oluyor dıye hastane degıstırmek zorunda kaldım. allah hakkında hayırlısını versın arkadasım ama kolan ı tavsıye ederım ben.

ewet diler hanımında methini cok duydum hatta 1 gece onada gıttım arzu hanımı bulamayınca mecburen. oda ıyıydı. zaten 2 tane kadım dogumcusu war bırı arzu hanım dıgerı dıler hanım. ıkısınınde adını cok duydum ıkısınıde cok ovuyolar a.s.

kızlar bende servet hanıma gittim beylikdüzü kolana bu kadar ilgisiz bir kadın daha olamaz diler hanımı önerdiler sonra ama o servete gıcık kaptığım için o hastanesyi bıraktım ama iyi diyorlar

kızlar yarın ablam doğum yapacak kolan hastanesin de, yalnız bişey merak ediyoruz,

41 haftalık olduğu halde henüz doğum başlamadı (heralde bizde ırsi bi durum bu, bende hala doğuramadım) ve yarın suni sancı verilecek.

acaba bu hastanede sancı odasında mı sancı veriyolar yoksa hastanın kendi odasında mı,

bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

merhaba arkadaşlar
ben uzun süre iki hastane arsında mekik dokuyan kararsız anne adaylarındandım. bir yandan Medicana gidip bir yandan da Kolon hospital`a gidiyordum. ama ne olduysa 20. haftamda olanlar oldu. Önce çarşamba KOlona DR. EMıNE ÖZEL hanıma gittim, rahim boyunda kısalma tespit etti ve ağrımın ve kanamamın olup olmadığını sordu. ben de ağrıın olduğunu söyledim durumun pek parlak olmadığını belirterek hemen ilaç başladı, 10 gün istarahat verdi ve yatmamı tembih etti ama ben ilaçları kullanmaya başlamadım ertesi günü bekledim.ertesi gün Medicana gittim (bu arada oraya doçent muayenesi için 150 lira veriyordum) doktorum oğlumu inceledi herşey yolunda diye bilgilendirdi beni. ben yine ısrarla karnımın ağrıdığını söyledim bu defa ayıp olmasın diye baktı bişey yok ama tedbiren bir progesteron başlayalım dedi ve idrar testi istedi ertesi gün de sonuç için beni arayın ama bişey yok endişelenecek dedi. bu defa ben doktorum doçent ya kullanmaya başladım ama yine iğnemi olmadım ertesi gün aradım ama doktor bana soruyor neden idrar testi istemiştik diye şaşırdım ben tabi neyse ben doçent olan doktoruma güvendim.
derken cumartesi herşey normaldi ama ne olduysa pazar gecesi oldu ve ağrıdan sabaha kadar uyuyamadım sabah hemen kalkıp DR.Emine hanımı aradım bu arada aradan 6 gün geçmişti. aradım hemen hatırladı ve hemen gelin dedi. beklemeden muayeneye aldılar acil diye durum ve iyi ki gitmiim çünkü eğer gelmesen 2 saate doğum başlardı dedi Emine Hanım. hemen hastaneye yattım yani evet hastane olarak Kolon gerçekten devlet hastanesine benziyor hep kalabalık ama şunu belirtmeliyim DR.EMıNE HANIM olmasa bugün bebeğim karnımda olmazdı şu an durumumun hassasiyeti devam ediyor 60 gün heyet raporu verdiler.
tüm bunları neden mi yazdım? çünkü çok hassas bir haleti ruhiyedeyiz bence bir gidin Emine hanıma sonra karar verin. ben muayene masasında ağlıyorum yemin ederim Emine Hanımın gözleri doldu bu bile bana yetti ona güvenmem için.

Ben de ocak ayinda beylikduzu kolan hastanesinde dogum yaptim ve cok memnun kaldim.Drum Arzu hanimdi hem o hem de hastane personeli cok ilgiliydi.Allaha sukur bir problemimiz de.cikmadi kesinlikle tavsiye ederim.dusunenlere..

Ben de ocak ayinda beylikduzu kolan hastanesinde dogum yaptim ve cok memnun kaldim.Drum Arzu hanimdi hem o hem de hastane personeli cok ilgiliydi.Allaha sukur bir problemimiz de.cikmadi kesinlikle tavsiye ederim.dusunenlere..

gözün aydın beren. Allah analı babalı büyütsün. sezeryan mı normal miydi doğumun?

bende kolan hastanesine gitmek istiyorum ikili testimi yaptırdıktan sonra orda devam edicem bakalım inşallah memnun kalırım

bende kolan hastanesine gitmek istiyorum ikili testimi yaptırdıktan sonra orda devam edicem bakalım inşallah memnun kalırım

Merhaba canim.Ben Kolan hastanesinde Nihan TOSUNa gidiyorum.Super bir doktor.Hem ilgili hem de cok anlayisli.Cok cok memnunum.Yalniz hastane hakkında cok bilgin yoksa,sunu söylemem lazim 7.haftada istenen kan testleri için sgkli olmuş olmama ragmen 540 tl istendi.
Testlerinin biraz pahalli olduğunu düşünüyorum.Buyuk bir ihtimalle benden daha tecrübelisin ama bunu söylemek istedim.Hayatimda ilk defa bugun devlet hastanesine gittim ve 540 tl istenen testleri hiçbir ucret odemeden yaptirdim.

o hastanenin test fiyatlarından haberim yoktu ama bende testlerimi devlette yaptırdım ikili testide öyle yapıcam sonra normal muayeneler için kolana gidicem. orda servet hnm ve mehmet bey için de çok iyi yorumlar duydum. demek doktorların çoğu iyi ve ilgililer bu çok güzel.
sanırım randevu alma sistemi yokmuş bilgin var mı?

Evet randevusuz calisiyorlar ve doktor o gun doguma girmiyosa sabah 8de sira alirsan ogleye kadar ancak sira geliyor :/ ben bu hafta sabah 10da gittim
ogleden sonra 15:30 da muayene olabildim
Ama tum doktorlar benimki gibi cok yogun degildi bu hafta.Umarim sizde doktor icin cok beklemezsiniz benim gibi

Hastaneye giden var mı acaba düşüncesiyle bi karıştırayim demiştim tesadüfen okudum yazınızı... Bende Nihan hanıma gidiyorum ve doktor olmasa hastaneye uğramam bile sıra beklemek vs. sorun çünkü ama yönetimden kaynaklanıyormuş doktorlarda şikayetçi... Bu ara tahlilleri istediğiniz yerde yaptırabiliyorsunuz ben çoğu zaman medilifeta yaptırdım oranın fiyatları çok daha uygun ki Nihan hanım kendisi söylüyor zaten...

Aynen oyle.Nihan hanim orda olmasaydi,hayatta gidipte beklemezdim.Dun sabah 8den oglen 12ye kadar bekledim ama 15-20 dakkalik muayene bile beklemeye değer.Ben su ana kadar gecen hafta hariç tum tahlillerimi mediplusta yaptirdim.Hem evimin yaninda,hem de fiyat olarak cok daha uygun.Tek isteğim doğumuma kismet olursa Nihan hanimin girmesi.Bebegimin kalp atislarini ilk dinlediğimizde Nihan hanimin benimle beraber heyecanlanmasi bile o kadar güzel bir duyguydu ki benim için.Umarim hastanedeki diğer aksaklıklar bian evvel giderilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…