• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

standart lafı istediği yerinle anlamak isteyen "erkekler"

burda bir çok kişinin eşinin de olduğu çerçeve içinde bu konuya eşlerin sınırları zorlayan yaptıklarını kısaca yorumlara yazmanızı istiyorum. ben başlatıyorum.
-bugün saçma salak bir herifin 40 yaşlarında cesaretini toplayıp kendi yaşına yakın bekar bir kıza "hoşlanıyorum senden"dememeyişi için beni kırıyor.kızı tanıyorum ve hayatta kabul etmez o çocuğu evlenmeyi zor düşünüyor zaten tanıyorum.yok illa "söyle" diyor bende "söylerim" diyorum."ben söylemem dedim demiyorum" "söylerim ama boşuna diyorumda diyorum birde ben boşuna söylicez diyince ben kızı tanıyorum diyince hem sus diyo susacaksam o zaman iyi giünler sana dedim kapadım teli yine aradı "çocukça yapıyorsun" dedi tekrar arayıp bende "sus dedin ama bana dedin" dedim bu sefer de kısaca tamam tamam deyip telefonu suratıma kapamaya kalktı anladıysam. bende mesaj attım.
"çok gereksiz bir insan için beni kırıyorsun,onun bu yaşına kadar adam olamamsının suçu benim mi bir kadına hoşlandığını söyleyememesinin,zıkkımın kökünü ye seninle konuşmak istemiyorum sen kızınca adam oluıyorsunda sana her kırılan mı çocuk gibi davranmış oluyor,seni idare et nereye kadar artık sınırları zorladığını anlaman lazım illa bunu anlatmak için kötü bir şeyler mi yapmalıyım geri dönülmez şeyler mi yapmalıyım"
uzun olduğu için özür dilerim fakat çoğu erkek iki laftan anlasa bu derdim var topiğinde açılan konular destan gibi olmazdı.

Konuyu tam anlayamadım ama bence siz hiç araya girmeyin. Birbirlerini anlayacakları varsa da anlamazlar bütün iletişim kopabilir gibi geldi bana.

burda bir çok kişinin eşinin de olduğu çerçeve içinde bu konuya eşlerin sınırları zorlayan yaptıklarını kısaca yorumlara yazmanızı istiyorum. ben başlatıyorum.
-bugün saçma salak bir herifin 40 yaşlarında cesaretini toplayıp kendi yaşına yakın bekar bir kıza "hoşlanıyorum senden"dememeyişi için beni kırıyor.kızı tanıyorum ve hayatta kabul etmez o çocuğu evlenmeyi zor düşünüyor zaten tanıyorum.yok illa "söyle" diyor bende "söylerim" diyorum."ben söylemem dedim demiyorum" "söylerim ama boşuna diyorumda diyorum birde ben boşuna söylicez diyince ben kızı tanıyorum diyince hem sus diyo susacaksam o zaman iyi giünler sana dedim kapadım teli yine aradı "çocukça yapıyorsun" dedi tekrar arayıp bende "sus dedin ama bana dedin" dedim bu sefer de kısaca tamam tamam deyip telefonu suratıma kapamaya kalktı anladıysam. bende mesaj attım.
"çok gereksiz bir insan için beni kırıyorsun,onun bu yaşına kadar adam olamamsının suçu benim mi bir kadına hoşlandığını söyleyememesinin,zıkkımın kökünü ye seninle konuşmak istemiyorum sen kızınca adam oluıyorsunda sana her kırılan mı çocuk gibi davranmış oluyor,seni idare et nereye kadar artık sınırları zorladığını anlaman lazım illa bunu anlatmak için kötü bir şeyler mi yapmalıyım geri dönülmez şeyler mi yapmalıyım"
uzun olduğu için özür dilerim fakat çoğu erkek iki laftan anlasa bu derdim var topiğinde açılan konular destan gibi olmazdı.

bir de derdini anlatabilseydin !

yeni gelişmeleri yazacağına önce ilk yazdığını düzgünce bi anlat kimse anlamıyo :KK53:

Türkçeyi düzgün kullanalım, anlaşılır yazalım deyince de topa tutuluyoruz.
Pek bir şey anlamadım yazdıklarınızdan, ama anladığım kadarıyla aranızda iletişim problemi var. Gerçi siz eşinize de derdinizi bu şekilde anlatıyorsanız iletişememeniz çok normal. Kafanız biraz karışık sanırım, düşündüğünüz gibi yazmışsınız...

bir de derdini anlatabilseydin !

yeni gelişmeleri yazacağına önce ilk yazdığını düzgünce bi anlat kimse anlamıyo :KK53:
pink ile yazışmlarımda işin özeti var 2. sayfada kocamın başkası için beni kırması.böyle olaylar yaşayanların kısaca yorum yapmasıydı konu ilk olarak kendi durumumu yazdım. bidaha yorumlar benim örneğim üstünden yürüdü gitti.
1-kocamın arkadaşı 40 yaşına yakın ve bir kadına hoşlanıyorum diyemiyor
2-sözde söyleyemediği arkadaşım 4sene dumlupınarda okumuş memur istemeye gelse gitmez evlilikle çok işi yok perşembenin gelişi çarşambadan belli
3-böyle bir durumda eşimin hala olmaz boşa arkadaşının kalbi kırılmasın dememe rağmen hala üstelemesi
4-ben söylerim olmayacağını bilsem de o hala arkadaşının benim arkadaşımla evlencek sanması
5-hani göz var nizam var bu hala neden ısrar ediyo diyeceğininz bir konu
6-işte bu tutumları yüzünden eşime kızgın olmam.
bu mesajdan sonra anlamayan olujrsa artık heceleyerek yazarım bir seferde anlamayanlar için. :D

pink hhanmı bende bir şeyler anlatmaya çalışıyorum sakin sakin dinlese problem olamaycak lafımı kesip sinirlenip duruyor kendisi aynı şeyi kaldırmaz.ve ona böyle olduğunu anlatmaya çalışmak anlamak istmeyen bir insana ayrı bir işkence
Az çokbirbirinizi tanıyorsunuz, birbirinize göre hareket edin. Onun hoşlanmadığı şeyleri sen yapma, senin hoşlanmadıklarını o yapmasın. Eşinin senden beklediği cevap "Tamam canım" bir kerede bunu dene bakalım.
Biri bana tercüme edebilir mi ? :KK64:
Anladığım için, Kendimi anormal hissetmeye başladım:KK64:

Az çokbirbirinizi tanıyorsunuz, birbirinize göre hareket edin. Onun hoşlanmadığı şeyleri sen yapma, senin hoşlanmadıklarını o yapmasın. Eşinin senden beklediği cevap "Tamam canım" bir kerede bunu dene bakalım.

Benim aklım diğer konuda kaldı, kendinden hoşlanan erkeği bir tarif etmiş ki sorma kendime gelemedim daha :KK70::KK70::KK70:

bir buraya anlamadığına ilişkin birden fazla yorum yapılınca anlayanlar kendinden mi utanıyor oda güzel:KK70:kk ya özel bir durum sanırsam

Anlayan varsa bize de yazabilir mi?

Not: Konu sahibi hariç. Onun anlatış ve benim anlayış seviyelerimiz arasında fark var.
Eşinin 40 yaşında arkadaşı varmış, konu sahibinin bi kız arkadaşından hoşlanmış, eşide konu sahibine, arkadaşına söyle bakalım ne cavap verecek demiş.
Konu sahibide, arkadaşına sormadan eşine, kabul etmez kız falan demiş. Eşide muhtemelen, kıza sormadan, olumsuz yorum yaptığı için sinirlenmiş, konu sahibini terslemiş.
Konu sahibi diyor ki: 40 yaşında adam, bi kıza hoşlandığını bile söyleyemiyor, eşim başkası için beni neden kırıyor

Eşinin 40 yaşında arkadaşı varmış, konu sahibinin bi kız arkadaşından hoşlanmış, eşide konu sahibine, arkadaşına söyle bakalım ne cavap verecek demiş.
Konu sahibide, arkadaşına sormadan eşine, kabul etmez kız falan demiş. Eşide muhtemelen, kıza sormadan, olumsuz yorum yaptığı için sinirlenmiş, terslemiş.
Konu sahibi diyor ki: 40 yaşında adam, bi kıza hoşlandığını bile söyleyemiyor, eşim başkası için beni neden kırıyor

Çok sağol. Şimdi çözdüm olayı. Arkadaş Google Translate Türkçesi kullanıyor anlaşılan.

Konu sahibide, arkadaşına sormadan eşine, kabul etmez kız falan demiş. Eşide muhtemelen, kıza sormadan, olumsuz yorum yaptığı için sinirlenmiş, terslemiş.

tebrik ediyorum sizi gercekten.. ben hic bisey anlamamistim.. bence konu sahibi hic bisey soylemesin kiza, ona da bu sekilde anlatirsa yanlislikla kiz konu sahibinin esinin kendisinden hoslandigini bile anlayabilir :)

Konu sahibide, arkadaşına sormadan eşine, kabul etmez kız falan demiş. Eşide muhtemelen, kıza sormadan, olumsuz yorum yaptığı için sinirlenmiş, konu sahibini terslemiş.
:KK52::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:tüm alkışlar pink hanıma

teşekkürler...

bu aşk meşk hikayeleri nasip... hep birlikte bir yerde buluşun. senin arkadaşın ve eşinin arkadaşı da olsun. hayır derlerse de kazık kadarlar zaten. kendileri bilir...

eşinle atışmana gerek yok...

Back
X