• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

standart lafı istediği yerinle anlamak isteyen "erkekler"

Eşinin 40 yaşında arkadaşı varmış, konu sahibinin bi kız arkadaşından hoşlanmış, eşide konu sahibine, arkadaşına söyle bakalım ne cavap verecek demiş.
Konu sahibide, arkadaşına sormadan eşine, kabul etmez kız falan demiş. Eşide muhtemelen, kıza sormadan, olumsuz yorum yaptığı için sinirlenmiş, konu sahibini terslemiş.
Konu sahibi diyor ki: 40 yaşında adam, bi kıza hoşlandığını bile söyleyemiyor, eşim başkası için beni neden kırıyor
şu başlığıda tercüme ediverde karmaşa son bulsun :KK53:

teşekkürler...

bu aşk meşk hikayeleri nasip... hep birlikte bir yerde buluşun. senin arkadaşın ve eşinin arkadaşı da olsun. hayır derlerse de kazık kadarlar zaten. kendileri bilir...

eşinle atışmana gerek yok...
eşim diretmese elalemin derdi boşuna bizi germeyecekti.
annemin bile bize gülesi geliyor.eve kamera koyun diyor. :D

burda bir çok kişinin eşinin de olduğu çerçeve içinde bu konuya eşlerin sınırları zorlayan yaptıklarını kısaca yorumlara yazmanızı istiyorum. ben başlatıyorum.
-bugün saçma salak bir herifin 40 yaşlarında cesaretini toplayıp kendi yaşına yakın bekar bir kıza "hoşlanıyorum senden"dememeyişi için beni kırıyor.kızı tanıyorum ve hayatta kabul etmez o çocuğu evlenmeyi zor düşünüyor zaten tanıyorum.yok illa "söyle" diyor bende "söylerim" diyorum."ben söylemem dedim demiyorum" "söylerim ama boşuna diyorumda diyorum birde ben boşuna söylicez diyince ben kızı tanıyorum diyince hem sus diyo susacaksam o zaman iyi giünler sana dedim kapadım teli yine aradı "çocukça yapıyorsun" dedi tekrar arayıp bende "sus dedin ama bana dedin" dedim bu sefer de kısaca tamam tamam deyip telefonu suratıma kapamaya kalktı anladıysam. bende mesaj attım.
"çok gereksiz bir insan için beni kırıyorsun,onun bu yaşına kadar adam olamamsının suçu benim mi bir kadına hoşlandığını söyleyememesinin,zıkkımın kökünü ye seninle konuşmak istemiyorum sen kızınca adam oluıyorsunda sana her kırılan mı çocuk gibi davranmış oluyor,seni idare et nereye kadar artık sınırları zorladığını anlaman lazım illa bunu anlatmak için kötü bir şeyler mi yapmalıyım geri dönülmez şeyler mi yapmalıyım"
uzun olduğu için özür dilerim fakat çoğu erkek iki laftan anlasa bu derdim var topiğinde açılan konular destan gibi olmazdı.
arkadaşım kendi işini kendin gör demenin bin bir zor yolu aşağıdaki cümlelerinde gizli.Belli adam anlamıyor açıkça söylesene ben yokum bu işte diye.
"çok gereksiz bir insan için beni kırıyorsun,onun bu yaşına kadar adam olamamsının suçu benim mi bir kadına hoşlandığını söyleyememesinin,zıkkımın kökünü ye seninle konuşmak istemiyorum sen kızınca adam oluıyorsunda sana her kırılan mı çocuk gibi davranmış oluyor,seni idare et nereye kadar artık sınırları zorladığını anlaman lazım illa bunu anlatmak için kötü bir şeyler mi yapmalıyım geri dönülmez şeyler mi yapmalıyım"

Aman boşverin adam arkadaşının reddedileceğini düşünmeyip ısrar ediyorsa siz de söyleyin gitsin kıza
Reddedilince anlar ne demek istediğinizi
Küçücük mevzu kocaman olmuş

arkadaşım kendi işini kendin gör demenin bin bir zor yolu aşağıdaki cümlelerinde gizli.Belli adam anlamıyor açıkça söylesene ben yokum bu işte diye.
işte bu mesajdan anlasa kocam tekrar arayıp "bu mesaj ne yaa" demezdi sanırım ben en iyisi deveyi hendekten atlatma işine gireyim geç olmadan.

Back
X