• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Star Vac yaptıran varmı?

YEXSXO

PİRAYE
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
93
4
86
İzmir
Arkadaşlar bugünlerde Star Vac Uygulamasını araştırıyorum. Aranızda yaptıran varmı? İyi olduğunu duydum. Yağları sanki vakumluyormuş. Lütfen paylaşalım.

bende merak ediyorum bu uygulamayı..okadar çok şey çıidektıkii..hangisi ii işe yarar anlamak çok zor..bili edinirsen yaz vnm..bende ilgileniyorum bununla

Nasıl yapıldığini bir bayana uygulanırken gördüm. Yaptıran bayanlar memnun. Bende önümüzdeki hafta deneme yaptırıcam.

LPG gibi bişe sanırım. Ben işe yarayacağına inanıyorum walla. Denemek istiyorum ama iyi para ayırmak lazım..

Nihayet başladım Star Vac a. Bugün 2. seans yapıldı. Faydasını göreceğimi hissediyorum. Haftada 3 kez uygulanıyor. İlk gün biraz canım yandı ama değer herhalde.

Star Vac ta 5. seansı geride bıraktım. Derimde sanki bir gerilme oldu. Bunun yanında ben pasif jimlastikte yapıyorum. Ama henüz kg kaybı olmadı. 8. seanta tam belirtiler başlar diyorlar. Yarın 6. seansım var. 8. seansta ölçüm yapılacak. Gelişmeleri yazıcam.

merhaba arkadaslar
siteye hic yazmadim ama elimden geldigince takip etmeye calisiyorum.starvac konusunu görünce yazmadan dayanamadim.bende bunun icin düsünme safhasindayim.etrafimdada hic yaptiran olmadigi icin bunu yaptiran arkadaslarin görüs ve deneyimleri cok önemli.lütfen bizi bu konuda bilgilendirin.:uhm:benim burda görüstügüm güzellik uzmani isi battaniyesi ile birlikte uygulanirsa seans sonunda 1 kiloya yakin kilo verildigin söyledi.ama bilemiyceeeem yaniii :1shok:

evet kizlar
yaptiran arkadaslar yorumlarinizi bekliyoruz.gelismelerden bizi haberdar edin ne olurrrr :dance::dance:

slm kızlar biraz geç olacak ama ben daha önce yaptırdım diyetisyenle birlikte vede plates ile hem 13 kilo verdim hemde 3 beden inceldim selülitlerim de yok denecek kadar azaldı kilo vermeme ragmen hiç sarkmam olmadı bence harika bişey ama beraberinde infraruj vede yosun terapide vardı benim gittigim güzellik merkezinin paketinde

ben de aynı paketi aldım kendi güzellik salonumda. sonuç olarak hiçbi işe yaramadı çünkü dedikleri gibi yemiyodum. daha sıkılaştım ama ne kadar inceldim bilmiyorum.. sözde incelmiştim yeniden eski halime dönmüş olabilirim.

kızlar yaptıranlar hıcbırınız bıtırdıkten sonra yazmamıs kızlar nasıl ıse yaradımı bı de ne kadar odedınız ınsallah bugun bakıp bana cvp verırsınız bende dusunuyom hem selulıt hemde bıraz kılo vermek ısterım sızde ne gıbı degısıklık oldu

kızlar yaptıranlar hıcbırınız bıtırdıkten sonra yazmamıs kızlar nasıl ıse yaradımı bı de ne kadar odedınız ınsallah bugun bakıp bana cvp verırsınız bende dusunuyom hem selulıt hemde bıraz kılo vermek ısterım sızde ne gıbı degısıklık oldu

Canım sana işin doğrusu star vac tek başına hiç bir işe yaramaz,mezoterapi vs gibi işlemlerden sonra kan dolaşımını hızlandırmaya ve birazda sıkılaşmaya yarıyor.Bir başına alırsan parana yazık.Tabii görüntün ince ise biraz daha etkili olur.Star vac ın yerine daha iyi aletler çıktı ayrıcada onun için de fiatı düşmüştür diye düşünüyorum.

Arkadaslarrrr lutfen hıc yaptıran yokmu veya kesın cozum bulan superr dıyen..cunku yarın ılk seansıma gıdıcem paket fıyat anlaŞmadım denemek ıcın...benı caydırabılırsınızzzzz :((

20 seans starvac yaptırdım sonrada bir yarım paket daha aldım 10 seans. 4 cm inceldim ama kilo vermedim. Zaten basen bölgemden şikayetciydim sadece ve kilo vermek istemiyordum. Aşırı kilolu olanlar mucize beklemesinler ama 2-3 cm incelip biraz sıkılaşmak için tavsiye edebilirim. Geçen yaz yaptırdım bu yazda düşünüyorum. ınceldiğim kısımları hala koruyorum ama selilütler için aynı şeyi söyleyemem bir kısmı malesef geri geldi. Şimdi eximia düşünüyorum. Hakkında bilgisi olan ya da önerebilcek var mı?

Starvac 'ta ilk senasımı bugün yaptım. Vakumla birlikte uyguluyorlar. Kilolu sayılmam ama basen-bacak bölgesinde 1. derece selülit başlangıcı var ve simit bölgesinde yağlanmam var. 2 kez enjeksiyonlu lipoliz uyguladım ama uygulama sonrası iğne morlukları sinirimi bozdu o nedenle devam etmeyi düşünmüyorum. Starvac sonuçlarını ilerleyen senaslarda paylaşacağım. Tüm bunların yanında günde 2 litre de su içiyorum umarım faydasını görürüm.

Merhaba Arkadaşlar,

2013 Ocakta başlayarak haftada 2 seans olmak üzere toplan 12 seans starvac yaptırdım.
ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen çok acı verici olduğunu belirtmek isterim. Selüliti en büyük takıntısı olan kızlardan biri olarak acı umrumda olmadı, yeterki geçsin düşüncesi ile sonuna kadar devam ettim. Bana söylenen 6.seanstan sonra düzelmenin başlayacağı yönünde idi. Ancak hiçbir değişiklik olmadı. Hem büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, hem zamanım ve param gitti hem de o kadar eziyetli saatleri boşuna geçirmiş oldum. Bünyelerde farklı sonuçlar alınabilir tabikşi ama kendimizi de kandırmamak lazım, ben şahsen memnun kalmadım. Yaptırmak isteyenlere bir fikir vermesi açısından buradan paylaşmak istedim...

Back
X