Lekeler, Çiller Starwhite renk açıcı krem?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

froqqie

Şafak Gülü :(
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
190
6
96
35
İstanbul
Bu kremi internet sitesinde gördüm. bu kremin konusu açılmış mı diye baktım ama göremedim. sitede yorumlar var memnun kaldım yazıyorlar ama yine de birinci agızdan duymak istedim. kullanan biri varmı bayanlar. Eğer kullanan varsa ve bilgilendirirse bu sorunu olan herkes yararlanabilir. çok ucuz da birşey değil hani deneyelim görelim desek... Cevaplarınızı bekliyorum kadınlar kulübü bayanları

kremin tanıtımı böyle ama link vermedim...

Vücudumuzdaki özel bölgelerin estetik görünümü, cinsel yaşamımızı büyük ölçüde etkiliyor. Bu bölgelerde hijyen ne kadar önemliyse, estetik de aynı ölçüde büyük önem taşıyor. Cinsel yaşamda erkeklerin bayanlardan daha fazla görselliğe önem verdiğini düşünürsek, partnerlerinin cinsel organlarının estetik görünmesi onlar için de çok önemli…

Hem fizyolojik hem psikolojik sorunlara yol açabilen görünüm ve şekil bozuklukları, kişinin özgüvenini azaltıyor, cinsellikten maksimum düzeyde keyif almasını engelliyor.

Oysa bazı sorunları ortadan kaldırmak aslında çok kolay…

STARWHITE
Hassas Bölgeler için Renk Açıcı Krem

Cildin rengini açan ve renk dengesizliğini düzenleyen formül

Vajinal, genital, anal bölgelerde ve koltukaltında oluşan renk dengesizliğini ve kararmayı ortadan kaldırarak güzel bir görünüm sağlar. Özel bölgelerinize anında ışıltılı bir görünüm kazandırır, özgüveninizi arttırır. Doğal içeriklerden oluşur, hassasiyeti azaltan besleyici özellikler taşır.

Cildin rengini dengeleyen meyan kökü özü, peeling etkisine sahip salisilik asit, hassas bölgeler için uygun bir Alfa Hidroksi Asit türü olan laktik asit ve sitrik asit, Star White kremde bulunan renk açıcı doğal maddelerdir. İçeriğindeki Aloe ise cildi nemlendirir ve hassasiyeti giderir.

Kullanım şekli: Sabah ve akşam problemli bölgelere uygulanır. Temiz cilde uygulanması etkisini arttırır.

Ambalaj: 50 ml

Ben de internette gordum urunun sitesine yorum yapanlar var onları okudum ama emin değilim fiyat yükske ve boşa para vermek istemiyorum deneyen kullanan gören varsa deneyimlerini yazsın lütfen...

merhaba kızlar ben kullanmadım aam bu kremi bir arkadaşım kullandı genital bölgesinin çok esmer olduğundan şikayetçiydi 1 ay falan kullandı çok memnunum falan diyodu baya rengini açmış koltuk altı içinde kullanıyordu koltuk altındada iyi sonuçlar almış benim öyle bir derdim yok allahtan bakimli ol mak c om diye bir sitede var ürün satılıyor stokalrda yok falan yazmışsınızda çok olmadı çünü ordan alalı

Ben starwhite krem aldım daha kullanalı 3 gün oldu şimdilik bi şey yok ama sanırım bu da geçiciymiş hollanda web sitesine girdim orda geçici yazıyordur.

bende star white'yi kullandım ve gerçekten memnunum kararmalar gittti kullanmak isteyenlere tavsiye ederim

arkadaşlar bende internnet stesinde gördüm star white'yi yakın bi arkadaşımda kullnmış çok memnun kaldığını söyledi bende hemen sipariş verdim ve kullnmayada devme diyorum çok memnunum bende üründen

Arkadaşlar bu ürünü boyun bölgesinde kararma sorunu olupta kullanan var mı?

Canim bende aldim ama yan sanayi oldugunu dusunuyorum sen hangi siteden kaca aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…