Statik Elektrik :/

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.610
6.974
248
Bıktım vallahi bıktım elektriğimden...

Yakında elektrik üretmeye başlamayı düşünüyorum :27: Ne kadar statik elektrik varsa birikir mi yahu bi insanda? :26:

Metal ve hafif sivri hiç bir şeye dokunamıyorum, korkudan kalp krizi geçircem yakında.

Su bile canımı yakıyor bazen :26: Kapı kollarına dokunamıyorum, Askı uçlarına el süremiyorum, su bataryasından hiç bahsetmiyorum :26:

Elimi değdirdiğim anda "çat" !...

Canım yanacak diye korkarak dokunuyorum :50:

Ne yapayım? Ne giyeyim? Birşey önerin lütfen :26: Ne kadar istemesem de mutlaka sentetik birşeyler oluyor üzerimde. Toprağa dokunuyorum ama o da almıyor elektriğimi :26:

Bunun ilacı mı vardır, yoksa başka bir önerisi mi? Ne olursa artık bi akıl verin, cidden canım yanacak diye nefesim kesiliyor ya :26:

havalar ısındıkça geçer canım çünkü çıplak ayak gezeriz ve elektriği emer yerler tabiki en güzeli çıplak ayak toprağa basmak bide yün tarzı şeyler giymeyin helede içe :34:

çok şaşkınım, elektrik çarpacak diye korkan gördüğüm ilk insansın
Topraga ayak basmak, hatta ellerin ve ayakların birlikte topraga temas etmek elektriği alır başka bir çözüm bilmiyorum malesef
ama mesela bizim eve bulaşık makinasının elektrik problemi var, onun metal kısımlarına değince elektrik çarpıyor
senin problemin de böyle cihazlardan kaynaklı olabilir mi ?
evdeki elektrikli cihazları kontrol ettir istersen

çok şaşkınım, elektrik çarpacak diye korkan gördüğüm ilk insansın
Topraga ayak basmak, hatta ellerin ve ayakların birlikte topraga temas etmek elektriği alır başka bir çözüm bilmiyorum malesef
ama mesela bizim eve bulaşık makinasının elektrik problemi var, onun metal kısımlarına değince elektrik çarpıyor
senin problemin de böyle cihazlardan kaynaklı olabilir mi ?
evdeki elektrikli cihazları kontrol ettir istersen

Elektrik bende birikiyor canım benim :9: Etek giyiyorum, astarı sentetik olduğu için yürürken elektrik yükleniyorum mesela, ilk dokunduğum metal çarpıyor :26: Elektrikli eşyalardan değil, sorun benden kaynaklanıyor :34:

Birşeye streslendiğimde, sinirlendiğimde bile oluyor negatif iyon yükleniyorum. Hani yün bir kazak giyersin de çıkarırken çatır çutur eder ya; öyle bi elektrik var yani üzerimde.

Bende de çok elektrik var.

Geçen liseden hocamla karşılaştım tam tokalaşacakken çaat diye bi elektrik çarptı beni :27:

2 gün elim sızladı. Direklere sıralara dokunamıyorum, yünlü şeyler giyemiyorum.

Toprakla da oynadım kendimi aşarak ama sonuç aynı :31:

Çözümü var mı ki acaba :26:

Aynı sorun bende de var. Yürüyen merdivenlerden çok korkuyorum bide kapı kolundan.
Hele elim birine değdi mi çat çut sesler duymaktan arkadaşlarımı korkutuyorum. :9:
Ama herkes alıştı napıyım bende çekiyorum anacım :9:
Kimse bana gelipde senden elektrik alamıyorum demesin bende fazlası mevcut dokunanı çarparım haa :9: :9:

Bende de çok elektrik var.

Geçen liseden hocamla karşılaştım tam tokalaşacakken çaat diye bi elektrik çarptı beni :27:

2 gün elim sızladı. Direklere sıralara dokunamıyorum, yünlü şeyler giyemiyorum.

Toprakla da oynadım kendimi aşarak ama sonuç aynı :31:

Çözümü var mı ki acaba :26:

çıplak ayakla toprakda yürüyünce geçiyo

bir ara bende elektirik vardı ama sadece oğluma dokununca ikimizi çarpıyordu bu durum birkaç gün sürdü
çok seviyorum onu o sebeplemi oldu acaba :1:

Yürümekle kalmadım resmen toprağa bulandım :1:

Çok kez denedim hatta kumda bile yürüdüm kuma gömüldüm değişen bişi olmadı.

Bide olmadık zamanlarda oluyor bu, evde falan olunca neyse diyip geçiyorum ama dışarıda olunca bi gariplik oluyo hep :31:

Kızlar kuvars taşının vücuttaki fazla elektriği alma özelliği varmış şimdi araştırdım :1: İsterseniz ondan yapılmış kolye yüzük vs filan deneyin, işe yarayabilir belki :34:

Siz bence gerçeğinden bir tane doğal taş edinin :) O dengeler.
Şu taşı özellikle alın demiyorum, sizin ihtiyacınız olana otomatikman gider eliniz zaten. Hissedersiniz,

Çok alakasız olabilir ama ben strese bağlı olduğuna düşünüyorum şu elektirik işinin.
Boşanma dönemimde elime değdiğim her bir şeye çarpılıyordum.
Çok uzun zamandır da elektirik çarpmaz oldu.
Sanırım oldukça ekşınsız bir hayatım var artık.

Ayni dert bende de var
En cokta araba kapilarindan carpiliyorum ve oglumu parka goturdugumde kaydiraktan falan acayip bsy.
Artik taksi kapilarini ceket mont hirka ustumde ne varsa onunla aciyorum sofor de tip tip bakiyo adamcagiz kendimi parmak izi birakmamaya calisan suclular gibi hissediyorum bazen :))))

Giydigin ayakkabidan kaynaklaniyor olabilir. Alt taraflari böyle lastikli olursa elektrik üretiyor yürüdükce....

Hiç fayda etmedi bana :26:
bir ara bende elektirik vardı ama sadece oğluma dokununca ikimizi çarpıyordu bu durum birkaç gün sürdü
çok seviyorum onu o sebeplemi oldu acaba :1:
Elektrik almak sevgi manasındaysa eğer seninki bu yüzden olabilir:9:
Yürümekle kalmadım resmen toprağa bulandım :1:

Çok kez denedim hatta kumda bile yürüdüm kuma gömüldüm değişen bişi olmadı.

Bide olmadık zamanlarda oluyor bu, evde falan olunca neyse diyip geçiyorum ama dışarıda olunca bi gariplik oluyo hep :31:
Ben de denedim almıyor elektriğimi:26: Gerçekten dışarıda garip oluyor, mesela bankaya gidiyorum ya kapıyı açarken elimi hızlıca dokunup çekiyorum ki nötrleşme olsun diye, millet de bakıyor tabi napıyor bu diye :60:
Kızlar kuvars taşının vücuttaki fazla elektriği alma özelliği varmış şimdi araştırdım :1: İsterseniz ondan yapılmış kolye yüzük vs filan deneyin, işe yarayabilir belki :34:
Kuvars taşı mı? Bakıcam hemen :28:
Siz bence gerçeğinden bir tane doğal taş edinin :) O dengeler.
Şu taşı özellikle alın demiyorum, sizin ihtiyacınız olana otomatikman gider eliniz zaten. Hissedersiniz,
Firuze geçiyor gönlümden :16:
Çok alakasız olabilir ama ben strese bağlı olduğuna düşünüyorum şu elektirik işinin.
Boşanma dönemimde elime değdiğim her bir şeye çarpılıyordum.
Çok uzun zamandır da elektirik çarpmaz oldu.
Sanırım oldukça ekşınsız bir hayatım var artık.
Alakasız olur mu, ben de bahsettim önceki sayfada, stresli zamanlarda artıyor diye... Sinirli gergin stresli olduğum zamanlar negatif iyon yükleniyorum, özellikle saçlarımdan anlıyorum bunu. :27:
Ayni dert bende de var
En cokta araba kapilarindan carpiliyorum ve oglumu parka goturdugumde kaydiraktan falan acayip bsy.
Artik taksi kapilarini ceket mont hirka ustumde ne varsa onunla aciyorum sofor de tip tip bakiyo adamcagiz kendimi parmak izi birakmamaya calisan suclular gibi hissediyorum bazen :))))
Ben de öyle yapıyorum üzerimde ne varsa koluyla açayım diyorum ama yine çarpıyor :26:

Back
X