• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Statü farkı

Erkek statuye pek onem vermez kendimden biliyorum lise mezunu ev kizi dedikleri statudeyim suan 5 senedir asla kabul etmedigim ama hala vaz gecmeyen biri var kendisi hukuk bitirdi snava girdi hakim oldu ... ama kendimi asla ondan asagida yada eksik gormem .... Insan sevince isteyince pek statu farki gormez gozu sen sadece sevip sevmedigine yada gercekten hoslanip hoslanmadigina karar ver

Bence işin olup olmamasıyla ilgili değilde, ne okuduğunla ilgili olarak bu durum değişiklik gösterebilir. Ve ne okuduğunu yazmadığından yorum yapamıyorum :KK51:

bölüm belirtmedim ama iibf öğrencisi olduğumu yazmıştım görmemişsiniz sanırım

Ay pardon :( O zaman gayette olur bence.Yani erkekler kadınlar kadar statü önemsemiyor zaten ama Tıpçılar için pek aynı şeyi söyleyemiyoruz genelde.Yinede bizim okulda iibf'de okuyup kampüsün içindeki araştırma hastanesinde çalışan doktorlarla sevgili olan 2 arkadaşım vardı.

Ay pardon :KK43: O zaman gayette olur bence.Yani erkekler kadınlar kadar statü önemsemiyor zaten ama Tıpçılar için pek aynı şeyi söyleyemiyoruz genelde.Yinede bizim okulda iibf'de okuyup kampüsün içindeki araştırma hastanesinde çalışan doktorlarla sevgili olan 2 arkadaşım vardı.
Anladım evet erkekler çok önemsemiyor kadınlar daha fazla takılıyor bu tür statü durumlarına aslındaHoppa ama emin olamadığım için fikir almak istedim teşekkürler yanıtınız için

Eğer çocuktan hoşlandıysan kendini yermeden yanı küçük girmeden hareketlerinle belli et.Sen öğrencisinin daha ne olsun. Doktor diye bitarafini kaldırma

Eğer çocuktan hoşlandıysan kendini yermeden yanı küçük girmeden hareketlerinle belli et.Sen öğrencisinin daha ne olsun. Doktor diye bitarafini kaldırma
malum ülkemizde el üstünde tutulan ve kutsal bir meslek tereddüt ediyor insan ister istemez öğrenci olmasam sormazdım bile inanın

Erkegine gore degisir bence statu onemseme isleri..biri hakimdir onemsemez digeri avukattir onemset ;) kisiyle ilgili birsey.,,

Ya cnm önce bir tanış bakalım, kapağı boş ver içeriğini görünce koşarak uzaklaşacaksın belkide. Ayrıca doktor zabıta düz memur farketmez eğer göze hitap ediyorsan atlayacaktır muhtemelen.

Ya cnm önce bir tanış bakalım, kapağı boş ver içeriğini görünce koşarak uzaklaşacaksın belkide. Ayrıca doktor zabıta düz memur farketmez eğer göze hitap ediyorsan atlayacaktır muhtemelen.
Belkide... Güzellik göreceli bir kavram fakat bakımlı biriyim saç makyaj ve giyime önem veriyorum bilemiyorum bu işler hiç belli olmaz :KK70:

Statüye bakmıyorlar pek gerçekten. Ama bu herkeste de aynı değil tabiki kişiye göre değişiyor... Ama şu an onun evlilik düşüneceğini sanmıyorum çoğu doktor önce kariyer peşinde daha sonra geliyor evlilik. Şansını dene bir şey kaybetmezsin :)

Back
X