• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Statü farkı

hani direk açılırsan belki ters tepebilir o yüzden dedim .
ama sen bilirsin tatlım ya bir dene istersen .
Teşekkür ederim cevaplarınız için:KK16: kendime güveniyorum aslında ama daha önce hiç yaş olarak büyük biriyle olmadım karşı tarafın meslek sahibi olması şu an için benim öğrencilik durumum düşündürüyor sadece

Başımdan geçen bir olayı anlatayım.
Bir zamanlar İç mimarlık okuyordum. Okul tatile girdi memlekete geldim. (Ve okulu bıraktım) İki kadın geldi eve, tanımıyorum görmüyorum ilk defa görüyorum içeri davet ettim. Konuşmaya başladığımızda Amerikada doktor olan bir oğlu varmış. Bu oğlu bir düğünde beni görüp beğenmiş. Açtı oğlunun resmini gösterdi. Benim o zamanlar psikolojim bozuk okul bırakmışım kafa dinleyeceğim ama adam aşmış amerika, avrupa lisanslar doktorluklar...
Olmayacağını dile getirdim. Ama kadın nasıl ısrar ediyor ''Evladım okumasanda olur yani eğer okumak istiyorsan nişanlanın okul bitesiye kadar nişanlı kalın.'' demeler.. Tabii annesinde buram buram kültür akıyor çokta beğenmiştim.
Her dilde olmayacağını dile getirdim. Ama 5 6 ay epey uğraştılar. Çocuk memleketime geldi, ben nereye gitsem o ordaydı gerçekten kültürlüydü. Hiçbir zaman statü farkınıda sorun etmedim ''Bu kim, ben kim.?'' demedim. Gerçekten onun beni tüm kalbiyle istediğine inandım ama nasıl yapıya sahipsem asla evlenmeyi düşünmüyorum. O yüzden bu düşüncelerinizi bir kenara atın. Kendinize güvenin, güler yüzlü olun, cana yakın, konuşun bol bol, hiperaktif olun. Her meslek güzeldir. Her mesleğin yükselişi vardır. Düşünmeyin böyle şeyler. Sizi çok istiyorsa tüm kalbinizle inandığınız sürece hayırlı olur.

anladığım kadarıyla adam sizden habersiz.
tanışma ve hatta merhaba bile yok.
ne deyip açılacaksınız bu kişiye? ben olsam ciddiye almazdım bana gelecek ilan'ı aşk mailini.

Başımdan geçen bir olayı anlatayım.
Bir zamanlar İç mimarlık okuyordum. Okul tatile girdi memlekete geldim. (Ve okulu bıraktım) İki kadın geldi eve, tanımıyorum görmüyorum ilk defa görüyorum içeri davet ettim. Konuşmaya başladığımızda Amerikada doktor olan bir oğlu varmış. Bu oğlu bir düğünde beni görüp beğenmiş. Açtı oğlunun resmini gösterdi. Benim o zamanlar psikolojim bozuk okul bırakmışım kafa dinleyeceğim ama adam aşmış amerika, avrupa lisanslar doktorluklar...
Olmayacağını dile getirdim. Ama kadın nasıl ısrar ediyor ''Evladım okumasanda olur yani eğer okumak istiyorsan nişanlanın okul bitesiye kadar nişanlı kalın.'' demeler.. Tabii annesinde buram buram kültür akıyor çokta beğenmiştim.
Her dilde olmayacağını dile getirdim. Ama 5 6 ay epey uğraştılar. Çocuk memleketime geldi, ben nereye gitsem o ordaydı gerçekten kültürlüydü. Hiçbir zaman statü farkınıda sorun etmedim ''Bu kim, ben kim.?'' demedim. Gerçekten onun beni tüm kalbiyle istediğine inandım ama nasıl yapıya sahipsem asla evlenmeyi düşünmüyorum. O yüzden bu düşüncelerinizi bir kenara atın. Kendinize güvenin, güler yüzlü olun, cana yakın, konuşun bol bol, hiperaktif olun. Her meslek güzeldir. Her mesleğin yükselişi vardır. Düşünmeyin böyle şeyler. Sizi çok istiyorsa tüm kalbinizle inandığınız sürece hayırlı olur.
Çok güzel bir anı olarak kalmıştır sizin için tabii ki bu olayda karşı taraf sizin için her şeyi göze almış ve sizi sevmiş istemiş şu an tanışma olmadığı için ilk izlenim konusunda öğrenci olmamdan dolayı tereddütteyim o kadar ama söylediklerinizi dikkate alıcam çok teşekkürler☺️☺️☺️

anladığım kadarıyla adam sizden habersiz.
tanışma ve hatta merhaba bile yok.
ne deyip açılacaksınız bu kişiye? ben olsam ciddiye almazdım bana gelecek ilan'ı aşk mailini.
Kendisiyle yaklaşık iki saat aynı ortamda bulundum sadece bakıştık ve konferans bitiminde kendisine iyi günler dileyip bilgiler için teşekkür ettik ama tanışma olmadı ve mail ilanı aşk değil kendisiyle tanışma isteğimi belirten bir mail olacak tabii siz ciddiye almayabilirsiniz o sizin düşünceniz saygı duyuyorum.

22 yasinda evlilik icin boyle profesyonel calismalar icine girmedigim icin suan ciddi anlamda uzuntu yasiyorum.
sizi takdir vede tebrik ediyorum.
Allah zihin acikligi versin.

Kendimi küçük görmüyorum fakat büyükte görmüyorum 27 yaşında birinin niyeti ciddi olabilir belki ciddi evlenmek için bir ilişki arıyor olabilir sonuçta kendisi meslek sahibi önünde bir engel yok yaşıda uygun... ben 3.sınıftayım mezun olmama henüz var. Sonrasında iş derdi var. Bunu mantıklı bulmayabilir belki... O yüzden sorma gereksinimi duydum.
Kendi kendine kurmussun

Bak canim 27 yasinda evlenmeyi pek düşünmez doktorlar. Kuzenden biliyorum. Uzman falan olaylari vs vs en az 30 . Ayrica peşinden ayrilmayan bi cok insan var. Ben uzmanim bakanlıkta yengem evlendirelm bi arkdsin varsa ayarla dedi. Uzman bi kizi önerdim adam farkli telden kiz farkli telden. Ayrica hic tanimiosun evlilik hayalleri kurmussun. Hangi bölüm okuyorsn

Bak canim 27 yasinda evlenmeyi pek düşünmez doktorlar. Kuzenden biliyorum. Uzman falan olaylari vs vs en az 30 . Ayrica peşinden ayrilmayan bi cok insan var. Ben uzmanim bakanlıkta yengem evlendirelm bi arkdsin varsa ayarla dedi. Uzman bi kizi önerdim adam farkli telden kiz farkli telden. Ayrica hic tanimiosun evlilik hayalleri kurmussun. Hangi bölüm okuyorsn
Evlilik hayalleri kurmadım bunu nerden çıkardınız ben belki karşı tarafın evlilik düşüncesi olabilir beni de uygun görmez kendine dedim çünkü henüz o aşamalarıma çok var... ben iibf öğrencisiyim ve uzmanlık istiyorum bakanlıklarda sizin gibi

Evlilik hayalleri kurmadım bunu nerden çıkardınız ben belki karşı tarafın evlilik düşüncesi olabilir beni de uygun görmez kendine dedim çünkü henüz o aşamalarıma çok var... ben iibf öğrencisiyim ve uzmanlık istiyorum bakanlıklarda sizin gibi
Sen hiiic kafana takma okulunu oku. Nasibin seni bulur.

Daha tanışmamışsınız bile diyelim ki tanıştınız vs o seni sen onu gerçekten sevdikten sonra statünün ne önemi var ki olmamalı yani

Bence bu hayatta ne olacağı hiç belli olmaz
Sakin kendinizi küçümsemeyin
Her şeyden önce kendinize güveniniz tam olsun
Bir tanışın en kötü ne olabilir ki
Bol şans:KK9:

Back
X