Statü ve akrabalık ilişkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli değilsiniz öğretmen de değilsiniz o yüzden fikrinizin bana bir katkısı olmayabilir yine de tesekkur

7 yas hemen hemen .
Yani 7 yaş küçüklerin golden abla demesi daha uygun olur ya da yenge ama şimdilerde gençler daha çok isimle hitap ediyor. Benim de 4 yaş büyük yengem var çok severim arada xxx abla derim arada ismiyle hitap ederin hiç de takılmıyor böyle şeylere. Bence kafaya takılacak bir durum değil. Statülük bir durum göremedim.

Bana da kibir kokusu geldi.Akraba adi ustunde herkesten daha fazla yakinlik duyulacaktir meslek cok da onemli degil.Ha gorusmek istemezseniz mesafe koyarsiniz.Mesleginizi vurgulayip saygi beklemenizi anlamlandiramadim.
Evet mesafe mantıklı geliyor bana da

Hani demek istediğim en azından.

Puhhaahaa burda okuduğum en saçma konulardan alt tarafı öğretmensiniz yani bu ne ego sizinle konuşmadan once parmak da kaldırsın mi insanlar sayın hoca hanim
Alt tarafı öğretmen olanlar sayesinde şu an okuma yazman var ama

Ego kıs. Kendine gelirsin.

Şaka bir yana çok gençsiniz neden abla desinler ki? Kaç yaşındakiler abla diyor size

Rahatsız olduğunuz kişilere bunu dolambaçsız söyleyin adınızı söylediklerinde ... abla diye duzeltin anlarlar. Ben de takılmam böyle şeylere ama bazı insanlara o samimiyeti vermek istmiyor olabilirsiniz. Ya da isimle seslendiklerinde saygıyı azalttıklarını da hissedebilirsiniz. Ama hocam isi bence de doğru değil. Meslekteki rolle akrabalık rolleri karışmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…