- Konu Sahibi Night Night
-
Ya siz bakmayın onlaraNeyse gece gece öğretmen düşmanlarını zombiler gibi topladım etrafıma :) ya arkadaşlar niye bu kadar stres yapıyorsunuz ALT TARAFI bi saygı istedik ya sakin olun
Neyse gece gece öğretmen düşmanlarını zombiler gibi topladım etrafıma :) ya arkadaşlar niye bu kadar stres yapıyorsunuz ALT TARAFI bi saygı istedik ya sakin olun
Babamın kuzeni öğretmen, ramazanda fırına isim yazdırılır pide kuyruğu olmasın diye, ismini raşit hoca diye yazdırmış diye 2 3 sene bütün akrabalar arkasından gülmüştü. Kendinize güldürmek istemiyorsanız bunu bi ortamda dile getirmeyin. Alt tarafı öğretmensiniz. Ki belirteyim bende rehber öğretmen olarak görev yapıyorum.
Ögretmen egosu mu bu?Herkese iyi geceler . Aklıma Bu aralar takılan bir durum var. Tabi önce kendimi tanitayim.Ben bir öğretmenim. 27 yaşında. 3 yıllık evli ve 1 yaşında da bebeğim var. Bazen akrabaların ozellikle esimin tarafinin bana gereken saygıyı göstermediğini düşünüyorum. Ismimle hitap edenler var. Yasca küçük olanlar bile üstelik. Hoşuma gitmiyor bu durum. Yenge ya da abla diyemiyorsan hoca diye hitap edilebilir. Tip olarak minyon tipliyim bundan mi kaynaklı? Ya da sıcak davranıyorum bu mU insanları tepeme çıkartıyor. Soğuk davransam havalı derler. Eşime de aynı şekilde saygı gösterildiğini çok düşünmüyorum. Bu arada o da öğretmen. Yani anlamıyorum acaba biz mi ağırlığımızı ortaya koyamıyoruz. Özellikle öğretmen olan arkadaşlara sesleniyorum akraba ortamında sizde durumlar nasıl?
Beyin cerrahı olduğunu düşünemiyorumAllahtan mühendis doktor falan olmamışsınız
Ögretmenken egonuz zirvede allah korumuş akrabaları
Ya ben edep kuralları gereğince yaşca büyük insanlara ismiyle hitap edilmesini saygısızca buluyorum açıkçasıSizce saygısızca ama bence değil. Hiç umrumda olmaz abla demiş dememiş. Bu bir saygı ölçütü değil bana göre hata hiç değil. Neden insanlara zorlamayla abla dedirtelim ki? Ne oluyor abla dediğinde? Ne değişiyor?
Hanımefendide eleştirilen nokta ablayı, yengeyi geçtim insanların kendisine hoca demesini beklemesi. Neden akrabamıza mesleğiyle hitap ediyoruz?
Linç etmeyin demiştim ama hocam.Bizim to
Bir öğretmen olarak siz yapmayın bari. Alt tarafı ne demektir ya. Meslektasiz madem hoş mu sizce bu tabir .
Direk isminizle hitap etmeleri saygısızlık kesinlikle.Herkese iyi geceler . Aklıma Bu aralar takılan bir durum var. Tabi önce kendimi tanitayim.Ben bir öğretmenim. 27 yaşında. 3 yıllık evli ve 1 yaşında da bebeğim var. Bazen akrabaların ozellikle esimin tarafinin bana gereken saygıyı göstermediğini düşünüyorum. Ismimle hitap edenler var. Yasca küçük olanlar bile üstelik. Hoşuma gitmiyor bu durum. Yenge ya da abla diyemiyorsan hoca diye hitap edilebilir. Tip olarak minyon tipliyim bundan mi kaynaklı? Ya da sıcak davranıyorum bu mU insanları tepeme çıkartıyor. Soğuk davransam havalı derler. Eşime de aynı şekilde saygı gösterildiğini çok düşünmüyorum. Bu arada o da öğretmen. Yani anlamıyorum acaba biz mi ağırlığımızı ortaya koyamıyoruz. Özellikle öğretmen olan arkadaşlara sesleniyorum akraba ortamında sizde durumlar nasıl?
Ayyyy yapmayin alt tarafi ogretmen demeyin, ogretmen hanim hazretleri falan daha uygun duserBabamın kuzeni öğretmen, ramazanda fırına isim yazdırılır pide kuyruğu olmasın diye, ismini raşit hoca diye yazdırmış diye 2 3 sene bütün akrabalar arkasından gülmüştü. Kendinize güldürmek istemiyorsanız bunu bi ortamda dile getirmeyin. Alt tarafı öğretmensiniz. Ki belirteyim bende rehber öğretmen olarak görev yapıyorum.
pideye Raşit Hoca yazdırmak mı
Allah'ım nasip etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?