stediim eyi alamyorum bazen

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
96
39
- Yurtdışı
arkadaslar merhaba bazi gunelrim cok uzuntulu geciyor ama yapacak bsieyim yok ancak uzulup agliyorum kendi kendime arkadaslar esim 2 uc saat calisiyor ve okula gidiyor durumumuzpek yok 2 tanede cocougumuz var onalrin iviri ziviri derken ancak yetisiyor bazen ben cok sey begeniyorum ama alamiyorum neden esime fazla yuk olmamak icin yardimci olmak icin mesela red pepper jel duydum ama lamaiyorum bdie turkiyede oldugu icin bende calisamiyorum ama sabrediyoruz ev almak icin bile ugraiyoruz ama olmuyor hayrilisi diyorum arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum sagolun

Çok üzgünüm..
Anne baba olunca öncelik çocuklar oluyor işte..
Çok şükür sizin güzel mesleğiniz var,inşallah eşiniz de biran önce mezun olur da iyi bir iş bulur,daha rahat edersiniz..

Tatlım çocukların masraflarına yetişmekten mecburen kendi ihtiyaçalrımızı hep erteliyoruz.
Bu çocuklu ailelerin genelinde olan bir mesele
Önce onların ihtiyaçları sonra biz
Bunu çok dert etme kendine
Hele büyüsün biraz çocukların,evinde olur,isteklerinde karşılanır
Dünyaya getirdiysek,bunu yapmaktan başka çaremiz yok..

herşeyin bir zamanı var eviniz de vakti geldiğinde alınır

annesiniz çocuklarınızın ihtiyaçları elbette sizinkilerin önünde olacak

Ben de alamıyorum istediğim şeyleri. Sorsanız burda kaç kişi alabiliyor ki. Sabredin takmayın eşinizi seviyorsanız mutlu bir aileyseniz aç değilseniz bence istediğiniz şeyi alamamak da eksik kalsın. Umarım bir gün alırsınız

ben böle okuyunca kızıyorum da arkadaşlar daha garantilemeden kendi hayatını neden iki çocuk yaa biraz bari bişileri ortaya çıkarmalı insan o annenin psikolojisini düşünsenize çok sıkıntı etmiş ki yazıyo bu alamadığı şeyleri kendine.....çocuğuna ne kadar verimli olabilir bu sıkıntılı kafasıyla....
bilmiyorum nacizane düşüncem benim böle

Aynen katılıyorum
Tamam hepimiz evlat isteriz,rabbim rızkınıda verir her doğanın fakat
daha iyi şartlarda neden yaşamasın çocuklarımız.
Kendimizi garantiye almadan çok çok çocuk yapmak bana görede riskli

Bazen para hersey bazende hicbirsey arkadasim....üzme kendini....:teselli:

Arttirmayi birak herkes gecim derdinde...ay sonunu getiremeyenler var....bu halimizede sükür etmemiz gerek....:hulya:

canım burada hepimize sorsalar mutlaka çook isteyip te alamadığımız nice şeyler var...
yani bu konuda yalnız değilsinn....
bu dert herkeste...
bende ev istiyorum başımı sokacak ama kızımın geleceği ,yeme içme fatura derdi derken 2 kuruş birikmiyor...
hayatta insanların her istediği olmaz ,o olsa başka bişi çıkar ve böyle uzar gider....
her istediğim olsa bazı şeylerinde kıymeti bilinmez...
iyisimi kendi ve ailenin sağlığı yerinde ise ona şükret....

ayrıca çok mu mucizevi , çok mu hayat kurtaran bişi bu jel ... red pepper jel ...
bir jeli alamıyorum diye kendini helak edip,konu açmaya değer mi ki?
sağlık sorunu için olsa ,başını sokacak ev olsa ,evladının eğitimi olsa anlayacağım da ...jel neyin nesi...

bizde çocukda yok ama yinede yetiştiremiyoruz ne yani oturup ağlayayım mı. ben istediğin bir şeyi değil hiçbirşeyi alamıyorum. işyerinde giydiğim kıyafetlerim ayrı kirlenmesin diye hemen çıkartıyorum. mağaza camlarına bakıp iç geçiriyorum ama ne yapalım. her gün halimize şükretmeliyiz bizden daha kötüleride var.

red pepper jelin ne olduğunu bilmiyordum googledan baktım ve şok oldum...bunu mu alamadığınız için üzülüyorsunuz...pes arkadaşım vallahi pesss

Ne işe yarar bu jel.

Garip geldi bana bu konu, oyy oyy daha neler duyacağız, k.K sen nelere kadirsinşakkıdı

ya ne jeli bu alamadığınız anlamadım ama bence bu kadar sorun etmeye gerek yok. en azından iki çocuğunuza bakabiliyor ve hatta ev alabiliyorsunuz. dünyada açlıktan ölen insanları düşünüyorumda her gün aynı şeyleri giyiyorum yemin ederim. hiçte umrumda değildir ne giydiğim ne sürdüğüm .. önemli olan ne hissettiğimdir iç huzurumdur.kimseyle aşık atmam huzurumu sürdüğüm jelde üstümdeki giyside aramam.. şükretmeyi bilmek gerek..

tek bu degil arkadasim yanlis anladiniz suan onu almak istiyorum ornek verdim sdece evet cok surkur esim coocukalrim var basimi sokacak iyi kotu evimde var ama dogumdan sonra baya kilo aldim ve eritmek istiyorum bende onu n iyi oldugunu duydum o akdar allahim herkezin yardimciisi olsun ben tek okonu icin degil ehrsey icin actim alirken zorluk cekiyorum esime diyemiyorum cunku oda uzuluyor bsiey yapamadigi zaman kismak zorunda kaliyoruz ama bana destek olanalra cok teskur ederim

arkadaşın yana yakıla arzuladığı ve bunun uğruna konu açtığı ünlü jel......... karşınızda ve yorum sizin .....:hulya:....

Selülitte ve incelmedeki etkisi...

45 dk içinde 4 cm. incelin! 80 tl fiatı...

Son düzenleme:

Okuyunca şaka mı acaba diye düşündüm..
Demek inceltici jeli satın alamıyorsunuz.
Aman ya Rabbim ağlamak istiyorum,nasıl olur böyle birşey..
Kardeşim kafa yapıyorsan git işine gücüne,zaten saracak yer arıyorum işsizlikten.
Bu krizde,iki çocuk doğurmayı,evlenmeyi biliyorsanız.Kremi de sürmeyivereceksin.

Sakın sert yazmışsın,üstüne gitmişsin diye yorum yazmayın.
Bu sıkıntılı günlerde iki çocuk annesi birisi gelip,"incelitici krem alamıyorum" diye dert yanıyorsa bu yorumdan başkasını yazamam
.

seni anlıyorum ...evet bu da bir dert kısmen bu da bir üzüntü...haksız değilsin ama daha duyarlı ve mantıklı düşünmen gerek....varsayım : ben de burnumu beğenmiyorum ,estetik olmak istiyorum ama o kadar param yok ....bu da birt tasa ve üzüntü haklısın ...ama ya sabır edicez ya da farklı bir çzöüm yolu deneyeceğiz yada barışık olmayı öğreneceğiz kendimizle...

not: hergün en az 1 saat yürü hızla...ekmek ve yağlı yiyeceklerde uazk dur ,yeşillik le beslen sebze *meyve ağırlıklı,yarım saatte kültür fizik -jimnastik yap ..bunu hergün uygula ve özenli ol bu konuda ay da en az kilo verirsin artı paran sende kalır...ve azminle ,karralığında verdiğin kilolarının haklı gururunu yaşarsın ...
(dip not:lisanslı atlet )

yine benden önce yazmışsın derinssim derim ancak...püffffffffff...
imza...betiş...
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…