• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri Stil sahibi ünlüler

YarenUsul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
6
0
36
İstanbul
Arkadaşlar giyim tarzını beğendiğiniz, yaratıcı ve değişik giyindiğini düşündüğünüz ünlüler kimler? Yani konuyu açmak gerekirse stil ikonlarınız hangi ünlüler?Ben Gwen Stefani'nin giyim tarzını çılgın cesur ama yaratıcı buluyorum.

çok güzel bir konu olmuş teşekkürler açtığın için :nazar:

ben michelle obamanın stilini çok beğeniyorum. gerek elbiseleri gerek hırkaları ile mükemmel uyum yakalıyor. ayrıca kısa küçük topuklu ayakkabıları sevmezdim, kendisine çok yakışıyor. abiye olarak seçtiği kıyafetler de çok sade. çok şık bir kadın. boyu uzun olduğu için çoğu zaman düz ayakkabı giyiyor, ben de kendisiyle aynı boyda olduğum için..

$hbz-michelle-obama-blue-gown-style-de.webp

$michelle-obama-style-tips.webp

$img-article-michelle-obama-fashion-gallery-launch_114956498323.webp

$abc_michelle_obama_fashion_090406_mn.webp

$obama1.webp

diğer bir stilini beğendim ünlü de benim için dünyadaki en güzel kadınlardan biri olan kim kardashian. nude louboutinleri, balenciaga çantaları, hermes birkinleri geliyor aklıma hemen.

$kim.webp

$Kim-Kardashian.webp

$kim-kardashian-gray-leather-jacket.webp

$Kim-Kardashin-Red.webp

$krem ayakkabı Christian Louboutin.webp

bir de monica bellucci var ki kendisini çok beğenirim, stili de çok kadınsı. tam kadın gibi. taş gibi hatun :16:

$monica_bellucci_red_dress.webp

$MonicaBelluccicannesDontLookBackPho.webp

$Monica-Bellucci-style.webp

$monica-bellucci-sunglasses.webp

$img-thing.webp

bişey değil her zaman:):) monica belluci giyim tarzı ve Dolca Gabbana'nın reklam kampanyası için çekilen fotoğraflarıda harika:):):)

neden hep yabancılarr.. kendi ülkemizdende birkaç ekleyelimmm (:
Haklısın :):) o zaman.... Nebahat Çehre yaşına göre süper bir kadın. Pınar Altuğ giydiği her kıyafeti yakıştırıyor kendine bir de son olarak Beren Saat'in Aşkı memnudaki stili harikaydı:):)

$8888888888.webp

$999999.webp

$11111111.webp

$2222222.webp

görseller ve devamı buradan

Ben bu hatuna bayılıyorum. Seçimleri hep çok güzel. O nedenle bizim yerli 'Desperate Housewieves' yani 'Umutsuz ev Kadınları'ndaki Zeliş'e bir türlü ısınamıyorum. Her kırmızı halıda Eva Longoria'yı en şıkların içinde görüyoruz. Ayrıca ayakkabı seçimleride harika. Buyrun bakın

türkiyede Ivana Sert, dünya çapinda Kim Kardashian'dan şık kadın tanimam.

türkiyede Ivana Sert, dünya çapinda Kim Kardashian'dan şık kadın tanimam.

Jeannie Mai'ın tarzına bayılıyorum. Çok sofistike. Programını da hiç kaçırmam.$Jeannie-Mai-3.webp$Jeannie-Mai-306x306.webp$Pictures20.webp$630adiva_jeanniemai.webp$81275968245165631_asLK26rm_b.webp$Jeannie+Mai+Nicole+Richie+Andy+Lecompte+walk+fTKQZ_vhzJkl.webp

Back
X