- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Kelime oyunlari yapmaya gerek yok. Bagimlilik y a da baglilik, grip ya da H1N1 virusu... Yahu siz sozde uzmanlar nasil bir dusunce yapisina sahipsiniz?
Benim soylediklerimde asla yanlis bir sey yok . devamli mesleginizi ve kredibilitenizi ispat etmeye calismaniza da gerek yok.
Ben burada kendi fikirlerimi belirtince neden yanlis oluyormus anlayamadim. Belki siz mor cati gonullusunuzu ama siz boyle bir duruma dustunuz mu en basta? Siddete ugradiniz mi? Ugramadiysaniz konusmayin benle.
Benim fikirlerimi ve tecrubelerimi gormezden gelmeniz bu konunun gerceklerini asla degistirmeyecek ve Stockholm Syndrome , Battered women Syndrome, Intimate Partner Violence gibi genel terimler hem medyada hem akademik makalelerde hep var ve var olacak. Siz isteseniz de istemeseniz de.
Bağlılık ile bağımlılık arasında fark görmeyen bakış açısına sahip biri için akademik bilgimi konuşturmayı gereksiz buluyorum. Manik depresif olan birine yardımcı olabilmem için de manik depresif olmam gerekmiyor. Kendi hayat hikayemi anlatma konusuna hiç girmeyeceğim bile iyi günler.