- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
"Dizi 1980'li yıllarda New York eyaletine bağlı bir liman kasabası olan Montauk'ta geçmektedir. Genç bir çocuk gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Ailesi, arkadaşları ve yerel polisler çocuğun ortadan kaybolması ile ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatarak gerçeği açığa çıkartmaya çalışırlar. Olayın soruşturması derinleştikçe gizli hükümet deneylerinin yapıldığı olağanüstü bir gizemin içine çekilirler. Annesi (Winona Ryder) çocuğunu alabilmek için korkunç doğaüstü güçlerle yüzleşmek zorundadır. Aktör David Harbour kasabanın şerifi olarak dizide rol almaktadır..."
Netflix'den yeni bir dizi daha... Bilimkurgu ve gerilim sevenlere bu diziyi özellikle tavsiye diyorum.Şu ana kadar 8 bölümü var ve hepsini izlemiş durumdayım,spoiler vermemek adına yorumlarımı daha sonraya saklayım...Başka izleyen var mı,yorumlarınız neler?
Chess
buna kesin bakıcam canım merak ettim teşekkür ederim, artık dizileri böyle 7-8 bölüm yapmaları daha iyi oluyo ya : D
Bilimkurgu ve gerilim olması sebebiyle ilgimi çeken merak ettiğim bir diziydi.
Pek havamda değilim diye 1. bölümü izlemeyi erteliyordum.
M meredithgrey hatırlattı sağolsun.Korku ve heyecan var demişti. Hepsinden bir doz var diyebiliriz.
İlk 5 bölümünü izledim. Tam benlikmiş, bayıldımmm.
Yalnız son 3 bölüm için birkaç gün beklesem iyi olacak.
Rüyalarıma kadar girdi. O kadar etkilenmişim.
Tiramisu35 Spoiler vermediğiniz için ayrıca teşekkürler.
Merhaba canım beğenmene sevindim. Ben şimdi de Black Mirror' a başladım zaten üçer bölümlük iki sezondu hemen bitti. Çok deli bir dizi ama herkese hitap eder mi bilmiyorum. Stranger Things malesef bitti yeni sezonu bekliyorum bir de Outcast varmış yine gerilim birazdan ona başlayacağım.
Merhaba canım beğenmene sevindim. Ben şimdi de Black Mirror' a başladım zaten üçer bölümlük iki sezondu hemen bitti. Çok deli bir dizi ama herkese hitap eder mi bilmiyorum. Stranger Things malesef bitti yeni sezonu bekliyorum bir de Outcast varmış yine gerilim birazdan ona başlayacağım.
Tiramisuuu, Stranger Things'i bitirdim. O nasıl bir diziydi öyle bayıldımmm.sevgiliAysar_ inşallah devamı gelir de tadı damağımızda kalmaz :)
Tiramisuuu, Stranger Things'i bitirdim. O nasıl bir diziydi öyle bayıldımmm.
Beklentimin çok üzerinde çıktı. Favori dizilerim arasına girdi bile. :)
Son cümlene aynen katılıyorum. :) Valla yeni sezonu iple çekiyorum.
Umarım çıtayı daha yukarıya çekerler.
"Dizi 1980'li yıllarda New York eyaletine bağlı bir liman kasabası olan Montauk'ta geçmektedir. Genç bir çocuk gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Ailesi, arkadaşları ve yerel polisler çocuğun ortadan kaybolması ile ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatarak gerçeği açığa çıkartmaya çalışırlar. Olayın soruşturması derinleştikçe gizli hükümet deneylerinin yapıldığı olağanüstü bir gizemin içine çekilirler. Annesi (Winona Ryder) çocuğunu alabilmek için korkunç doğaüstü güçlerle yüzleşmek zorundadır. Aktör David Harbour kasabanın şerifi olarak dizide rol almaktadır..."
Netflix'den yeni bir dizi daha... Bilimkurgu ve gerilim sevenlere bu diziyi özellikle tavsiye diyorum.Şu ana kadar 8 bölümü var ve hepsini izlemiş durumdayım,spoiler vermemek adına yorumlarımı daha sonraya saklayım...Başka izleyen var mı,yorumlarınız neler?
Chess
izledim canım gerçekten çok güzelmiş, iki günde su gibi bitti valla, teşekkür ederim tavsiye ettiğin için
fringe i hatırlattı bana:)
Canım benimbeğenmene sevindim. Narcos izlemiş miydin hatırlayamadım onu da tavsiye ederim
Ekim misupernatural da sezon finali yapacak. yazın ne izleyeceğim. önerilere açığım
Konusu ne Fargo nun. fantastik seviyorum ama Cadılar vampirler in havada ucustugu şeyleri sevmiyorum.N Nevbahar78 Dizi zevkinizi bilmeden öneri sunmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama.
Benim size önerim; Fargo olur. Şu an 3.sezonda.
Her sezon başka hikaye olduğu için bu sezondan başlayarak geriye doğru gidebilirsiniz.
Birde Nicole Kidman'ın oynadığı bir dizi var; Big Little Lies
1.bölümünün yarısını izleyebilmiştim işim çıkınca kaldı öyle. Bir ara bitirmek istiyorum. Ona da bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?