Stranger Things (2016)

Tiramisu35

♥♥♥Yavrularım♥♥♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
5.603
4.211
773

picture-of-stranger-things-netflix-photo.jpeg

"Dizi 1980'li yıllarda New York eyaletine bağlı bir liman kasabası olan Montauk'ta geçmektedir. Genç bir çocuk gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Ailesi, arkadaşları ve yerel polisler çocuğun ortadan kaybolması ile ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatarak gerçeği açığa çıkartmaya çalışırlar. Olayın soruşturması derinleştikçe gizli hükümet deneylerinin yapıldığı olağanüstü bir gizemin içine çekilirler. Annesi (Winona Ryder) çocuğunu alabilmek için korkunç doğaüstü güçlerle yüzleşmek zorundadır. Aktör David Harbour kasabanın şerifi olarak dizide rol almaktadır..."

Netflix'den yeni bir dizi daha... Bilimkurgu ve gerilim sevenlere bu diziyi özellikle tavsiye diyorum.Şu ana kadar 8 bölümü var ve hepsini izlemiş durumdayım,spoiler vermemek adına yorumlarımı daha sonraya saklayım...Başka izleyen var mı,yorumlarınız neler?

Chess Chess

"Dizi 1980'li yıllarda New York eyaletine bağlı bir liman kasabası olan Montauk'ta geçmektedir. Genç bir çocuk gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Ailesi, arkadaşları ve yerel polisler çocuğun ortadan kaybolması ile ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatarak gerçeği açığa çıkartmaya çalışırlar. Olayın soruşturması derinleştikçe gizli hükümet deneylerinin yapıldığı olağanüstü bir gizemin içine çekilirler. Annesi (Winona Ryder) çocuğunu alabilmek için korkunç doğaüstü güçlerle yüzleşmek zorundadır. Aktör David Harbour kasabanın şerifi olarak dizide rol almaktadır..."

Netflix'den yeni bir dizi daha... Bilimkurgu ve gerilim sevenlere bu diziyi özellikle tavsiye diyorum.Şu ana kadar 8 bölümü var ve hepsini izlemiş durumdayım,spoiler vermemek adına yorumlarımı daha sonraya saklayım...Başka izleyen var mı,yorumlarınız neler?

Chess Chess

buna kesin bakıcam canım merak ettim teşekkür ederim, artık dizileri böyle 7-8 bölüm yapmaları daha iyi oluyo ya : D

buna kesin bakıcam canım merak ettim teşekkür ederim, artık dizileri böyle 7-8 bölüm yapmaları daha iyi oluyo ya : D

Devamı glecek gibi bu sezon bitti mi onu bilmiyorum son bölümde bazı olaylar oldu ama açıklama yapmayım (iyi ki spoiler vermedim :p) aklıma sen geldin izler izlemez eskiden ne güzel paslaşırdık senin bebeğin filan mı oldu bdv'de olmasa hiç göremeyeceğim seni sanki oralara da pek bulaşmak istemiyorum okudukça içim şişiyor sanki :işsiz:

Bilimkurgu ve gerilim olması sebebiyle ilgimi çeken merak ettiğim bir diziydi.

Pek havamda değilim diye 1. bölümü izlemeyi erteliyordum.

M meredithgrey hatırlattı sağolsun. :KK39: Korku ve heyecan var demişti. Hepsinden bir doz var diyebiliriz.

İlk 5 bölümünü izledim. Tam benlikmiş, bayıldımmm. :KK9:

Yalnız son 3 bölüm için birkaç gün beklesem iyi olacak.

Rüyalarıma kadar girdi. O kadar etkilenmişim. :KK17:

Tiramisu35 Tiramisu35 Spoiler vermediğiniz için ayrıca teşekkürler. Hoppa

Son düzenleme:
Bilimkurgu ve gerilim olması sebebiyle ilgimi çeken merak ettiğim bir diziydi.

Pek havamda değilim diye 1. bölümü izlemeyi erteliyordum.

M meredithgrey hatırlattı sağolsun. :KK39: Korku ve heyecan var demişti. Hepsinden bir doz var diyebiliriz.

İlk 5 bölümünü izledim. Tam benlikmiş, bayıldımmm. :KK9:

Yalnız son 3 bölüm için birkaç gün beklesem iyi olacak.

Rüyalarıma kadar girdi. O kadar etkilenmişim. :KK17:

Tiramisu35 Tiramisu35 Spoiler vermediğiniz için ayrıca teşekkürler. Hoppa

Merhaba canım beğenmene sevindim. Ben şimdi de Black Mirror' a başladım zaten üçer bölümlük iki sezondu hemen bitti. Çok deli bir dizi ama herkese hitap eder mi bilmiyorum. Stranger Things malesef bitti yeni sezonu bekliyorum bir de Outcast varmış yine gerilim birazdan ona başlayacağım.

Merhaba canım beğenmene sevindim. Ben şimdi de Black Mirror' a başladım zaten üçer bölümlük iki sezondu hemen bitti. Çok deli bir dizi ama herkese hitap eder mi bilmiyorum. Stranger Things malesef bitti yeni sezonu bekliyorum bir de Outcast varmış yine gerilim birazdan ona başlayacağım.

Black mirror harika bir dizidir hatta buraya başlık açmıştım onunla ilgili ben de herkese tavsiye ederim birbirinden bağımsız bölümlerden oluşuyor ama beni çok sarmıştı.outcasti eşim izliyor izlerken ben de bakınıyorum arada o da güzel ilerliyor ama tam da bana hitap etmiyor açıkcası.sevgili Aysar_ Aysar_ inşallah devamı gelir de tadı damağımızda kalmaz :)

Merhabalar vive. Black Mirror demişken yeni sezonu başlayacakmış. (3.sezon - 21 ekim ve 6 bölüm)

Kesinlikle katılıyorum çok deli bir diziydi. Orijinal olması benim çok hoşuma gitmişti.

Herkesin seveceği tarzda değil evet.

Outcast'ı duymamıştım. Hızlıca göz attım, The Walking Dead benzeri bir dizi sanıyorum

Şu ara yeni diziye başlayamam yeni sezonunu beklediğim dizilerle yetinmek durumundayım.

Ama bu diziyi ajandama not aldım. Daha sonra bir şans verebilirim. Sana keyifli seyirler. :KK39:

sevgili Aysar_ Aysar_ inşallah devamı gelir de tadı damağımızda kalmaz :)
Tiramisuuu, Stranger Things'i bitirdim. O nasıl bir diziydi öyle bayıldımmm.
Beklentimin çok üzerinde çıktı. Favori dizilerim arasına girdi bile. :)
Son cümlene aynen katılıyorum. :) Valla yeni sezonu iple çekiyorum.
Umarım çıtayı daha yukarıya çekerler.

Tiramisuuu, Stranger Things'i bitirdim. O nasıl bir diziydi öyle bayıldımmm.
Beklentimin çok üzerinde çıktı. Favori dizilerim arasına girdi bile. :)
Son cümlene aynen katılıyorum. :) Valla yeni sezonu iple çekiyorum.
Umarım çıtayı daha yukarıya çekerler.

Biz bu diziyi ailecek izledik yani aslında eşimle izliyorduk oğlum da takıldı kaldı çocuklar var diye çok ilgisini çekti ailecek severek izliyoruz desem yalan olmaz yani :)) Birkaç yerde yeni sezonu araştırırken bu mini diziydi devamı olmayacak şeklinde birşeyler okudum.O zaman neden 1. sezon diye aksettirdiler ki?Mini dizileri zaten belirtiyorlar en başta, bu arada hemen bir tavsiye yapıyım, day break var mini dizi muuuttlaka izlemelisiniz.Ona da bayılacasınız eminim :)) Herşey bitti derken bi açık kapı bıraktılar zaten.Sonrası nasıl gelişecek hayal edemiyorum çok heyecanlıyım :))

izledim canım gerçekten çok güzelmiş, iki günde su gibi bitti valla, teşekkür ederim tavsiye ettiğin için:KK19::KK19:

fringe i hatırlattı bana:)

Chess Chess

izledim canım gerçekten çok güzelmiş, iki günde su gibi bitti valla, teşekkür ederim tavsiye ettiğin için:KK19::KK19:

fringe i hatırlattı bana:)

Canım benim :KK200: beğenmene sevindim. Narcos izlemiş miydin hatırlayamadım onu da tavsiye ederim ;)

Bir güncelleme yapmak gerekirse; 2.sezon 31 Ekim 2017'de imiş. [Yeni sezonunu merakla beklediğim diziler arasında.]

Bu diziyi çok sevmiştim. Bir ara ilk sezonunu tekrar izlemek istiyorum. :)

Ekim mi:KK43: supernatural da sezon finali yapacak. yazın ne izleyeceğim. önerilere açığım:KK66:

N Nevbahar78 Dizi zevkinizi bilmeden öneri sunmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama.

Benim size önerim; Fargo olur. Şu an 3.sezonda.

Her sezon başka hikaye olduğu için bu sezondan başlayarak geriye doğru gidebilirsiniz.

Birde Nicole Kidman'ın oynadığı bir dizi var; Big Little Lies

1.bölümünün yarısını izleyebilmiştim işim çıkınca kaldı öyle. Bir ara bitirmek istiyorum. Ona da bakabilirsiniz.

N Nevbahar78 Dizi zevkinizi bilmeden öneri sunmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama.

Benim size önerim; Fargo olur. Şu an 3.sezonda.

Her sezon başka hikaye olduğu için bu sezondan başlayarak geriye doğru gidebilirsiniz.

Birde Nicole Kidman'ın oynadığı bir dizi var; Big Little Lies

1.bölümünün yarısını izleyebilmiştim işim çıkınca kaldı öyle. Bir ara bitirmek istiyorum. Ona da bakabilirsiniz.
Konusu ne Fargo nun. fantastik seviyorum ama Cadılar vampirler in havada ucustugu şeyleri sevmiyorum.

Back
X