• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Straplez bikiniler

img-thing

buda benden gelsin (aynı zamanda kendi bikinim) Victoria Secret

Eklentiler

• $VICTORIAS-SECRET-Beach-Sexy-INDIRIMLI-FIYAT__20422318_0.webp
    $VICTORIAS-SECRET-Beach-Sexy-INDIRIMLI-FIYAT__20422318_0.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 199
ben bu yaşımda hala abimle denizde havuzda güreştiğim omzuna çıkıp öyle dolaştığım için bu bikiniler 5 dakika durmaz benim göğsümde.hemencicik düşüverir amaaaannnn :17::9::9::9::9::9:

ben geçen yaz almıştım straplez bikini ama hiç rahat edemedim sürekli sıyrılıp göğüsler fora olcakmış hissi veriyor :92:rahat olsun diye arkasını sıkı bağlayıncada sanki göğsü sarkıkmış gibi gösterebiliyor halbuki gayet dik :77: ama yinede ben kullanışlı bulmuyorum :63:

bastırıp küçük gögüsleri daha küçük göstermez mi bikini alcam strapleze hastayım ama zaten 1 avuç iyice bastırıp küçük durmasından korkuyorum

bastırıp küçük gögüsleri daha küçük göstermez mi bikini alcam strapleze hastayım ama zaten 1 avuç iyice bastırıp küçük durmasından korkuyorum

yok canım bunlar genelde içten ve yandan destekli olduğu için diğerlerine göre küçük göğüslülerde daha başarılı sonuç veriyor:34:

gercekten cok guzelr hıc almadm hep ıstedm ama denız malum hıc bellı olmaz duser falan

Back
X