merhaba arkadaşlar arkadaşımın düğününde giymek için straplez bi elbise aldım benim göğüslerim 85 beden olmasına rağmen straplez elbise giyince sarkık ve küçük görünüyor göğüslerimi odik gösterecek elbiseden de görünmeyecek sütyen tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar arkadaşımın düğününde giymek için straplez bi elbise aldım benim göğüslerim 85 beden olmasına rağmen straplez elbise giyince sarkık ve küçük görünüyor göğüslerimi odik gösterecek elbiseden de görünmeyecek sütyen tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...şimdiden teşekkürler
cnm ben pierre cardin satıorum o katologda 25 tl ye yanlış hatırlamıosam straplez südyenler vardı bence bak eğer bulamazsan ben sana yardımcı olurum cnm
şu yapışkanlı silikon sütyenleri tavsiye etmiyorlar sarkık gösteriyor falan diyorlar aslında giyeceğim elbisenin içine en iyi o sütyenler olurdu ama artık klasik straplez sütyenlerden birini giyeceğim
maalesef küçük gösteriyor benim şimdiye kadar aldıklarım ve göğüs büyükse aynı zamanda sarkık da gösteriyor ama belki benim keşfetmediğm arkadaşların bildiği ve tavsiye ettiği güzel modeller vardır ben de cevap bekliyorum:)