tsk ederim yaralim inanki cok duygulandim vallahi nice mutlu yillara hepimizz canimm optumm:içelim:
Kizlar...
suan sizlere aglayarak yaziyorum, nerden nasil baslasam bilemiyorum...
biliyorsunuz ki uzun zamandir stres içinde deli divane olmustum dugunumuzun hazirliklarini yapmak için. nisanlimdan yesil isik almistim, ben buluyordum fiyatlari budjemize gore ayarliyordum sonra beraber arayip kesinlestirecektik. ne olduysa bu geçtigimiz haftasonu oldu.
bana verdigi sozleri tutmadi. beni ezip geçti, aylardir gunlerdir bizimle ilgilenmeyen ailesini sozunu dinleyerek benim istemedigimi bile bile gitti kendi seçtiklerini tuttu. ustelik hesap sordugumda bana kaba davrandi. kalbimi kirdi. ne ozur ne birsey. aslinda anlatsam çok uzun olur.
sunu bilin ki suan 4-5 gundur birbirimizle konusmuyoruz. kendisi beni aramiyor. sormuyor. bende aramiyorum. sonuçta suçlu olan kendisi. ben bugune kadar suçlu da olsam suçsuz da olsam hep ben aradim. duzelttim. ama bu sefer kararim karar....umarim geç olmadan hatasini anlayip bana doner yoksa bu dugunun olacagini hiç sanmiyorum...
diger yandan da babacigim için randevu aldim. kalp damarlari tikanmis, ameliyat olabilirmis belki. durum biraz kritik. annemde bu hafta turkiye ye gidiyor. kaldim yapa yanliz.
dusunun, nisanlimin bunlardan haberi bile yok.
en kotu gunumde yanimda yok.
ne yapiyim ben bu iliskiyi ?
o kadar savastim, o kadar sevdim ki, çok zoruma gidiyor...ummadiginiz kadar kirildim. ve bunalimdayim. o yuzden pek yazmiyorum. cunku çok mutsuzum. sizlerde uzulun istemem.
ama aklimdasiniz.
baska birsey diyemiyorum.
sizleri seviyorum.
yaralim nisanlinla aranin duzelmesine sevindim, ins baban icinde iyi haberler alirsin, senin izin yokmu bu yil, ben bu aralar pek yazamiyorum moralim cok bozuk senağlama yazipda sizide uzmek istemiyorum ama firsat buldukca okuyorum yazdiklarinizi, optum canim gorusuruz a.s.a.s.a.s.
yaralim canim benim sagol inan bunlari duymak bile insanin moralini duzeltiyo, iyiki tanimisim sizi valla gercekte bu kadar samimi degil insanlar, canim sorunum cok onemli degil ama beni uzuyor iste hala bi tarih vermediler codumun zamani bitecek nerdeyse, izinde yok bu sene hasretlikte var biraz, is ariyorum ama burda hic is yok valla hepsi ayni anda geliyo dertlerin, biri bitiyo biri basliyo, ama herseyin hayirlisi belki bunlardada bi hayir vardir bize sabretmek dusuyo, sen neler yapiyorsun isler yolundami, opuyorum seni canim a.s.a.s.a.s.
karbeyazcim canim.dunyada dertsiz kul yoktur,herkesin kendine gore derdi vardir.Allah dermansiz dert vermesin.birgun burdan codunu aldigin gunu kutlayacagiz ben inaniyorum buna.sen calismak istedikten sonra eninde sonunda bir is bulursun,ona da kafani takma.
izin isine gelince, bu sene bende gitmiyorum Turkiye ye,ikimiz dertlesiriz burdan.
Karbeyaz'cim insallah alirsin guzelim vallahi senin için dua edicem, burada beraber kutlariz insallah))
nasilsiniz kizlar ? ozledim sizi ben beee
beni soracak olursaniz iyiyim bende, dairemizi tuttuk)
ama suan ki derdim babacigim persembe randevusu var ameliyat mi degilmi belli olacak, dua edin can kizlar babiskom iyilessin hemen
Sizi seviyorum
sizde yazin buraya ne var ne yok diye tamammi ? optum hepinizi teker teker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?