slm ben şu anda konyadayım fakat eşim strasbourgda bende oraya gelmek için vize bekliyorum ama açıkcası oraya gelmeye biraz korkuyorum hiç bilmediğim bir yer dilini,yolunu insanlarını hiçbirşeyini tanımadığım bir yer.ayrıca korktuğum kadarda merak ediyorum.nasıl bir yer strasbourg?eşim bahsetti ama sizdende öğrenmek isterim.
selam pınar bende konyadayım canım bende nişanlıyım nişanlım pariste bende vize bekliyorum oraya gidecem aynen snein gibi hem korkuyorum hemde merek ediyorum dil sorunundan copk korkuyorum ama ögrenir gideriz herhalde canım bende yazıyım dedim sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:
selam tubacım demek hem türkiyede hem fransada hemşeriyiz.bende dil sorunundan korkuyorum çokta zor geliyor bana öğrenmek yetmediğim yerde ingilizceyle devam ederim diyorum:roflol:ve şu an çalışıyorum oraya gidince büyük boşluğa düşecem gibi geliyor çünkü dil öğrenmeden çalışamayam biliyorum korkularım bü yüzden neyse hayırlısı olsun bu arada konyada neredesin merkezdemi?seni tanıdığıma sevindim görüşürüz:1hug:
eevet merkezdeyim canım nalcacı semtinde sen nerdesin ya ögrenir gideriz bide benim nişanlım cok iyi biliyo ben sana ögretirim diyo ama hayırlısı sendemi evlilik yapıp gidecen bende seni tanıdımıma sevindim canım öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?