oncelikle tesekur ederim seninde mutun musluman allemininde kandilini kutlarim kizim 4eme segpa ya gidiyor 92 de boulogne billancourt da ki college e gidiyor kizim 7 yasindaydi geldigimizde evet 2yilli bosa gitti ama ben diyorumki olsun inasALLAH comissyondan olumlu ceveap gelirde normal okula gider strasbourg u istememin sebebine gelince almayada stuttgarda kiz kardesim var hem onun icin hemde orada turk cok oldugu icin evet orada tadidigim var ama ne zaman bahsetsek burada iscilik cok dusuk bizim kendi is yerimiz varda onun icin gecine biliyoruz burasida cok zor paris gibi fransizlar cok kotu buradada paris gibi ev problemi var diyorlar onun icin korkuyorum ama ben cocuklarimi musluman bir cevrede yetissinler dinimizi gelenek goreneklerimizi unutmasinlar istiyorum cocuklar icin gorsellik cok onemli yani mesala bir seyin ayip oldugunuanlatiyorum ama bu ortamda degil ayip gayet normal olarak goruyorlar cocuk iki arada kaliyor bocaliyor ama hem benim soylememle hem cevrede gorse yadirgamaz bende haliyle korkuyorum burada cocuklarima ornek olucak abla arkadas yok kafamçokkarıştı
mrb kizlar nasilsiniz, ya ben epeydir yazmiyorum buraya, zaten kimseciklerde yok
asicim nasilsin canim yaa inan aklim sende ,insallah duzelirsn hayirliis be canim
yaralim canim sen nasilsin ,cok az kaldi dugune ,hersey hazir, bi dugun kaldi, simdi icin kipir kipirdir ne guzel ,ah bende evlensem smdi, bennn eskidim b eanam ,insallah omur boyu, hep mutlu olursunuz canlarim
herkesinde kadir gecesini kutluyrum ,ugun bol bol dua ettim insallah allahim kabul eder, herkes icin ettim
insallah sizlerinkide kabul olur
optum kizlar gorusuruz ,sevgiyle kalin
iyiz canim ya ne guzel tatil yapmisin hemde ailenin yaninda bizde iyiz, yaralimin dugunu oldu daha gelmedi
asiyle ve fairyesuyla bulustuk biraz gezdik
sen nasilsin ,sen paristen uzakta kaliyodun degilmi, isallah bi daha bulusmak istiyoruz
Merhaba canim, kusura bakma, pek fazla bakamiyorum msjlara giremiyorum malum dugun telasim var çok, islerim çok yogun maalesef o yuzden
vallaha ne diyebilirim ki, dedim ya, ha paris, ha strasbourg, heryer ayni, paris daha pis artik, eskisi gibi degil orasi, çok pislesti, insanlari kotu, bilemiyorum, burasi daha temiz tabiki, hayat sartlari daha guzel, anlattim daha once fakat birsey varki burda ki fransizlar acimasizlar, turklerden nefret ediyorlar, hemen hemen almanya gibi iste
hakkinizda hayirlisi olsun, çocuklar ve sizin için en iyisi nere ise orasi olsun, allah yardimciniz olsun :1hug:
kizlar nasilsiniz yaw bayadir yazamiyoruz yogunuz galiba hastalik olmasinda yogunluk olsun yaralim sen neler yapiyorsun canim evlilik nasil gidiyor hatice sen nasilsin guzelim hayat nasil gidiyor benimki couk cocuk la ugrasip gidiyorum iste rutin hayat iste neyse opuyorum kizlar sizleri ya arada bir yazin haberimiz olsun birbirimizden yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?