Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

mrb kizlar nasilsiniz, ya ben epeydir yazmiyorum buraya, zaten kimseciklerde yok
asicim nasilsin canim yaa inan aklim sende ,insallah duzelirsn hayirliis be canim
yaralim canim sen nasilsin ,cok az kaldi dugune ,hersey hazir, bi dugun kaldi, simdi icin kipir kipirdir ne guzel ,ah bende evlensem smdi, bennn eskidim b eanam ,insallah omur boyu, hep mutlu olursunuz canlarim
herkesinde kadir gecesini kutluyrum ,ugun bol bol dua ettim insallah allahim kabul eder, herkes icin ettim
insallah sizlerinkide kabul olur
optum kizlar gorusuruz ,sevgiyle kalin

Merhaba canim, kusura bakma, pek fazla bakamiyorum msjlara giremiyorum malum dugun telasim var çok, islerim çok yogun maalesef o yuzden
vallaha ne diyebilirim ki, dedim ya, ha paris, ha strasbourg, heryer ayni, paris daha pis artik, eskisi gibi degil orasi, çok pislesti, insanlari kotu, bilemiyorum, burasi daha temiz tabiki, hayat sartlari daha guzel, anlattim daha once fakat birsey varki burda ki fransizlar acimasizlar, turklerden nefret ediyorlar, hemen hemen almanya gibi iste
hakkinizda hayirlisi olsun, çocuklar ve sizin için en iyisi nere ise orasi olsun, allah yardimciniz olsun :1hug:

Canim arkadasim, heyecan olmaz mi ?? bir hafta kaldi kizzzzzzzzz
a.s
insallah hersey guzel olur
ev bitmek uzere,
yarin aksam imam nikahimiz var
pazar gunu çeyizler çikacak, ev serilecek
haftaya da kina ve dugun iste
geldik yolun sonuna bitanem, allah yardimcim olsun
heyecan, huzun, stres, mutluluk...hepsi karisti fisfisfis
bana dua bitanem yaa:1hug:

Allah mesut etsin insallah guzelim
strasbourgun neresinde olcak dugun ?

yaralim mutlugun daim olsun guzelim dualarimiz senle canisi yakin olsakta bizde gelsek ne guzel olurdu canim fazla strese girme optummm

herkese merhaba.3 haftaligina Turkiye'ye gitmistim.pazar gunu döndüm.cok guzeldi ya.ailemle cok guzel bir bayram gecirdim.
sizler nasilsiniz bakalim?

iyiz canim ya ne guzel tatil yapmisin hemde ailenin yaninda bizde iyiz, yaralimin dugunu oldu daha gelmedi
asiyle ve fairyesuyla bulustuk biraz gezdik
sen nasilsin ,sen paristen uzakta kaliyodun degilmi, isallah bi daha bulusmak istiyoruz

iyiz canim ya ne guzel tatil yapmisin hemde ailenin yaninda bizde iyiz, yaralimin dugunu oldu daha gelmedi
asiyle ve fairyesuyla bulustuk biraz gezdik
sen nasilsin ,sen paristen uzakta kaliyodun degilmi, isallah bi daha bulusmak istiyoruz

ben strasbourg'ta kaliyorum canim.
demek yaralim evlendi ha,burada olsaydim belki dugunune cagirirdi beni.
hatta evini benim kaldigim sempten tutmustu sanirim.gelsin bi belki bizde bulusuruz bir ara.sizinde bulusmaniza sevindim.cok merak ediyorum,internetten tanistigin biriyle yuz yuze gorusmek nasil bisey acaba?gorusmek uzere optum

evet canim ya dugunde keske olsaydin ne guzel yakinmisinizda giderdiniz,
biz bulustuk ama aniden oldu onceden ayarlanmis bisey degildi, ben parise gelcektim, gelmeden aksam dedim yarin geliyorum diye, oyle iki arkadasla bulustuk ,valla bana sorarsan internetten buldugun arkadasla burda bu kadar samimi oluysun ,normalde nasil olurki ,b kadar icten olurmu diyodum ,yaaa sanki cok zamandir birbirimizi taniyomusuz, gibi ,ben cok katilgan biriym ,ucumuzde oyleydik cok guzeldi ayrilmak istemedik ama insallah bidakine, valla sizlerle buusmayi cok isterdim ama malesefki cok uzaksiniz, neyse sizde orda duzenleyin ,yaralima ziyarete gidin yeni gelinimize :)
optum canim gorusuruzz

Sympathique canim dusuncelerin cok guzel sende cok sicak kanli bir insansiniz dedigin gibi yillardir birbirimizi taniyorduk sanki dun cok guzel bir gundu benim icin heyacan cok ust duzeydeydi valla anlarsinya gerckten ayrilmak istemedim senden ve fairyesudan hersey guzeldi degdi bence ins en kisa zamanda hep beraber oluruz tekraklariz sekerler

tesekkur ederim canim hayirli olsun evleniyormusun ALLAH basinizi bozmasin mutluluklar dilerim anliyorum evllik telasi zor ama guzel bizde yarin kizim commistion dan gecicek cok korkuyorum iyi gecer insaALLAH optum canim

Kizlar ben geldim bennnnnnnnnn
yaralim'iniz evlendi
nasilsiniz ??? hepinizi çok çok çok ozledim
bulusanlar olmus
turkiye ye gidenler olmus
anlatin anlatin

opuyorum hepinizi

hos geldin yaralim allah mesut bahtiyar etsin bir yastikta kocayin biz ayni biraktihin gibiyiz rutin hayat ugras dur iste degisiklil olarakbiz fairyesu ve Sympathique bulustuk pariste cok iyi bir gundu benim acimdan ins ileride hep birlikte bulusuruz evlilik guzelmi yaralim .... optum canim

yaralim hosgeldin canim.Allah ömür boyu mutlu mesut etsin.bir yastikta kocayin insallah.

Haticemmm, ozledim yaa
evet gerçekten neden kimse birseyler yazmiyor ??
hani strasbourg gelinlerimiz nerede ? kizlarimiz nerede ??
uhuuuuu
sympathique fistigim turkiye de kendisi, daha donmedi
donunce yazar muhakkak
ama diger dostlarimiz nereye gittiler bilemiyorum
sen nasilsin haticem ? napiyorsun ? anlat bakalim ne var ne yok ?

kizlar nasilsiniz yaw bayadir yazamiyoruz yogunuz galiba hastalik olmasinda yogunluk olsun yaralim sen neler yapiyorsun canim evlilik nasil gidiyor hatice sen nasilsin guzelim hayat nasil gidiyor benimki couk cocuk la ugrasip gidiyorum iste rutin hayat iste neyse opuyorum kizlar sizleri ya arada bir yazin haberimiz olsun birbirimizden yaniii

Canim benim iyiyim çok sukur, sen nasilsin ?
evlilik guzel fakat zor alisiyorum asi'cim yaa
vallaha hele o ilk gunler...o ilk haftalar...ne gozyasi doktum bilemezsin
annemi, babami, kardesimi, abimi çok ozluyordum
evi benimsemedim hemen....esim bile yabanci geliyordu bana resmen
simdi yavas yavas alisiyorum. ama bazen yine nostaljiye kapiliyorum
bazen gizlice agliyorum...:çok üzgünüm:
ailemi çok ozluyorumn haftada bir gun gorusebiliyorum
ama tabi her gun konusuyorum telde...
offf iste...
ama alisacagim elbet bir gun
sizi çok ozledim
hepinizi, çok çok hemde
yaz olurmu arkadasim ?
operim seni

yaralim bilmezmiyim hasretin ne demek oldugunu ben fr geldigimde 17 yasindaydim her dakika aglardim hic kimsek yoktu arada bir duvarlarla konusmuslugum bile olmustur ama magzi oldu hepsi helede benim gibi 9 kardesi olupta yaninda kimseyin olmayisi kahretmistir neyse huzunlendim bak yine canim nostajiye kapilmakta guzeldir ah ah genclikkkk. ilerleyen gunlerde inanki ailen bile yabanci geliyor gerci ben turkiyeden geldim senin ailen burda tatlim neyse her sey gunlunce olsun canimbenim .Sympathique bugun geliyor tatli cadimiz o bizim hepinizi opuyorum selametle.....

merhaba arkadaslar hele sükür geri döndünüz.bende kimse yazmiyor diye uzun zamandir girmiyordum buraya.yaralim canimsen yine her hafta görüyormussun aileni.biz onuda goremiyoruz.evinide esinide zamanla alisirsin.
asicim dogru söylüyorsun valla,bende ilk zamanlar duvarlarla bile konustugum oldu.o kadar yalnizdim ki,cok üzülürdüm geldigime.ama simdi cok sükür alistim.birde hayirlisiyla saglikli bir bebegim olsa benden daha mutlu kimse olmaz.

bu ayin sonunda yada aralik ayinda asilama tedavisine basliycaz .benim için dua edin arkadaslar,insallah ilk denemede olur.
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…