Stres ,askerlik , gebelik...

Thinkerwoman

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
1.696
5.256
358
Diğer konumdan hatırlarsınız beni , hamileliğe hazır değilim diyordum. Bebek yerleşmeye başlayınca anneyi de annelik duygusuna yaklaştırıyormuş meğer... Bu güzel bir deneyim tabi ancak öyle bir sorun var ki ,( Allah başka dert vermesin ) şöyle anlatayım :
Eşimin askerlik tecilini okul yapıyordu (eşim akademik personel) , ancak dönemi uzattığından dolayı sanırım askeriye kabul etmemiş ve eşim şu an aranıyormuş . Bunun ne demek olduğunu evli ve çocuğu olan bayanlar çok iyi hisseder zannediyorum..
Stresten bir hal oldum , ne olacak bilmiyorum , hamileliğin getirdiği ekstra hassasiyet var ve eşim çok tatlı bir adamdır ama oda stresten bazen birbirimizi bunaltıyoruz.. Bebeği aldıracak zihniyette biri de asla değilim aklıma bile gelmez böyle birşey ve onu sahiplenim iyice zaten..
Ne olacağını bilememek çok zor... Dualarınızı bekliyorum...

Her şeyde bir hayır vardır üzülmeyin.
Bebeğin doğumundan sonra belki askere gitmesi daha zor gelecekti..
sizin için en hayırlısı olsun,gönlünüze göresi olsun inşallah

Ben de şimdi gitmesi taraftarıyım ancak eşim 50/d li ve eğer şimdi gidersem okuldan atarlar diyor. O yüzden son dk ya kadar bekleyecekmiş. Akademisyenliğim yanar diyor. Çok zor bir durum ve stresten kurtulamıyorum.. Üstelik bu bana da bebeğime de zarar.. En azınan bu kadarı...:14:

Allah yardımcınız olsun arkadaşım.hakkınızda en hayırlısı en güzeli olsun inşallah..benim de hamileliğim sürpriz oldu biraz..DÜğünümden kısa bi süre sonra hamile kaldım..Arkasından eşim askere gitti:( annene babana ne bileyim her özlem ayrı ama eş çookk farklı yaa...

Allah yardımcın olsun tekrar:)

Allah yardımcınız olsun arkadaşım.hakkınızda en hayırlısı en güzeli olsun inşallah..benim de hamileliğim sürpriz oldu biraz..DÜğünümden kısa bi süre sonra hamile kaldım..Arkasından eşim askere gitti:( annene babana ne bileyim her özlem ayrı ama eş çookk farklı yaa...

Allah yardımcın olsun tekrar:)
Canım peki , nasıl geçti bu dönemin , hamileyken ne zor , o yokken ne yaptın... Allah senin de yarımcın olsun inşallah..

Ben bol bol Kuran'ı Kerim okuyorum..okudukça stresten sıkıntıdan kurtulup insanın içini rahatlıyor ferahlatıyor.bir de kayınvalidemin yanında değil de annemin yanında kalıyorum:))
Nasipten kaderden ötesi yok.napalım :)
Çokça dua et canım...

Son düzenleme:
Canım , Allah sabır versin . En güzelini yapıyormuşsun . Biz de de olursa böyle bir durum annem yanıma gelir herhale. Kayınvalidemler başka şehirdeler. Çok zor ya...
Ben bol bol Kuran'ı Kerim okuyorum..okudukça stresten sıkıntıdan kurtulup insanın içini rahatlıyor ferahlatıyor.bir de kayınvalidemin yanında değil de annemin yanında kalıyorum:))
Nasipten kaderden ötesi yok.napalım :)
Çokça dua et canım...

askerlik dediğiniz 6 ay, biz doğurduk, büyüttük, 15 ay asker eyledik veee o da geldi geçti...neticede vatan borcu...allah sağlık versin, herşey gelip geçer, hayırlısı olsun. eşiniz en hayırlı zamanda yapıp dönsün.:kkk:

ayrıca da bebeğiniz sağlıkla gelsin...:49:

Son düzenleme:
Hamileyken eşinden ayrı kalmak zor olur gerçekten ama sonuçta kısa dönem yapacaksa 6 ay oluyor zaten daha bebeğiniz doğmadan biter heralde....
Ve hamilelik yine öyle böyle ailenin yanında da geçer ama bebeğini eşinden ayrı büyütmek daha zor olur , her anını keşke eşim de görseydi derdin..:emir_bebek:...
Her şeyde bir hayır vardır demekki bebek doğmadan gitmesi de daha hayırlı ...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X