Stres mi kalp mi

İlacı psikiyatri belirliyor yani bana verilen size uygun olmayabilir bunu en iyi hekim bilir. Egzersizden kastım o an da yapmanız gereken nefes egzersizi var ve sonrasında yapmanız gerekenleri size söylüyor.

Kendinizi kalp hastası gibi düşünmeyin. Öyle olsa muhakkak çıkardı. Kardiyoloji kalbinize bakmıştır ve gereken tahlil vs. İstemiştir ben de bir sorun çıkmadı biyolojik olarak sonra holter takıldı sonuç olarak kalbimde bir sorun yoktu.

Daha sonra dahiliyede gittim bu bagırsakla alakalı olarak. Çünkü sıkışma hissi yapıyordu. Nasıl anlatsam sanki böyle bağırsağımda önce bir hareket sonra gögüs kısmına doğru bir sıkışma gibi. Demir eksikliğimde çıkmıştı bilmeyince bu tarz sorunları direkt kalp sanıyoruz ama değil. Olsa kardiyoloji size söylerdi. Bilince kendinizi daha iyi yönetiyorsunuz.
Evet kesinlikle katılıyorum size kardiyolojiye gittim çok şükür temiz çıktı ortopediye gittim o duruş bozukluğuna bağlı olabilir dedi fizik tedaviye yönlendirdi çok korktuğum halde emr a girmek durumunda kaldım kapalı alan korkum var kolay kolay asansörede binemem. Onda da boyun düzleşmesi ve fıtık başlangıcı çıktı. Benimde değerlerim hep düşük ferritin için hap kullanıyorum b12 için iğne kullanıyorum şuan d vitamini için de haftada bir olan haplardan onlarla biraz daha iyi hissediyorum kendimi. İzzet Güllü videolarıni izlememi çoğu kişi tavsiye etti nefes egzersizlerine bakayım araştırayım uykuya geçerken bazen denediğim bir egzersiz var 4 7 8 tekniği onu yapıyorum bazen. Ama büyük ihtimalle benimde midem de sıkıntı ve herşey kesinlikle kafada bitiyor

Evet kesinlikle katılıyorum size kardiyolojiye gittim çok şükür temiz çıktı ortopediye gittim o duruş bozukluğuna bağlı olabilir dedi fizik tedaviye yönlendirdi çok korktuğum halde emr a girmek durumunda kaldım kapalı alan korkum var kolay kolay asansörede binemem. Onda da boyun düzleşmesi ve fıtık başlangıcı çıktı. Benimde değerlerim hep düşük ferritin için hap kullanıyorum b12 için iğne kullanıyorum şuan d vitamini için de haftada bir olan haplardan onlarla biraz daha iyi hissediyorum kendimi. İzzet Güllü videolarıni izlememi çoğu kişi tavsiye etti nefes egzersizlerine bakayım araştırayım uykuya geçerken bazen denediğim bir egzersiz var 4 7 8 tekniği onu yapıyorum bazen. Ama büyük ihtimalle benimde midem de sıkıntı ve herşey kesinlikle kafada bitiyor
Ferritinin düşük olması kalbi zorluyor.ferritin yüksek olsa bu kadar kalbinizdeki 120nabzi farketmezsiniz.benimde ferritin düşünce hissediyorum.carpintiyi.yeni bı ilaca başladım bakalım inşaallah toparlarim.ama düşünmeme konusunu bende bilmiyorum.izzet gulluyu bende arada açıp izliyorum.bazen gercekten etkili oluyor.ama beynimiz neden doğal bı surecden geçip eski kötü anıları silmiyo.neden zihin takılı kaliyo.eskiden de travmatik süreçlerden gecerdik belki bikac gün belki bikac hafta sonra normale dönerdik.Allah hepimize kalıcı acil şifalar versin

Ferritinin düşük olması kalbi zorluyor.ferritin yüksek olsa bu kadar kalbinizdeki 120nabzi farketmezsiniz.benimde ferritin düşünce hissediyorum.carpintiyi.yeni bı ilaca başladım bakalım inşaallah toparlarim.ama düşünmeme konusunu bende bilmiyorum.izzet gulluyu bende arada açıp izliyorum.bazen gercekten etkili oluyor.ama beynimiz neden doğal bı surecden geçip eski kötü anıları silmiyo.neden zihin takılı kaliyo.eskiden de travmatik süreçlerden gecerdik belki bikac gün belki bikac hafta sonra normale dönerdik.Allah hepimize kalıcı acil şifalar versin
Amin inşallah 🤲 yine de halimize ne kadar şükür etsek azdır. Allah sağlık sıhhat afiyet beden ve ruh sağlığı versin tüm hastalara şifalar versin. Buda bir süreçtir geçicek biliyorum inanıyorum.

Merhaba herkese. Normalde de çok heyecanlı ve stresli bir yapım var ama normalde dinlenir hâlde nabzım 70 80 iken az bir eforla yürüyüşle artı buna birde heyecan yada panik eklenince 100 120 leri buluyor. Kardiyolojiye gittim temiz çıktı sonuçlarım sinüs taşikardi olabilir oda heyecan yada strestendir dendi. Sabahları hep yorgun uyanıyorum bazen derin uykuya geçiş yapamıyorum sol ön omuz altima göğsume bazen bıçak saplanır tarzda ağrılar giriyor. Mideme taş oturmuş gibi oluyor yemek yiyince nabzım bir saat falan yükselip sonra normale dönüyor. Ama bu sol ön göğüsume ve bazen kaburga altıma giren ağrı beni mahvetti. Doktorum bu kalple ilgili değil kas ağrısı yada mide kaynakli olabilir diyor. Aranızda böyle bir problem yaşayan var mı? En ufak bir şeyd hemen nabzimi kontrol ediyorum tansiyonumu ölçüyorum buda beni çok yoruyor
Aynılarını yaşıyorum bir çare bulamadım sizin nasıl oldu geçti mi

Aynılarını yaşıyorum bir çare bulamadım sizin nasıl oldu geçti mi
Çok geçmiş olsun öncelikle 🌸 siz neler yaşıyorsunuz? İnanın alıştım artık geçmiyor olmuyor ne yaptıysam. Yine kardiyolojiye gittim bir sıkıntı yok bahsettiklerin fibromiyalji ağrısı olabilir dedi ama fibromiyalji gezen ağrı benim ki sabit bir ağrı. Normalde de heyecanlı biriyim ama yemekten sonra nabız artışı oluyor stres üzüntü anında artıyor. Kendimi telkin ediyorum geçecek biliyorum diyorum. Yürüyüş iyi geliyor bitkisel kürler yapıyorum. Siz neler yapıyorsunuz nelerden fayda gördünüz paylaşırsanız çok sevinirim.

Çok geçmiş olsun öncelikle 🌸 siz neler yaşıyorsunuz? İnanın alıştım artık geçmiyor olmuyor ne yaptıysam. Yine kardiyolojiye gittim bir sıkıntı yok bahsettiklerin fibromiyalji ağrısı olabilir dedi ama fibromiyalji gezen ağrı benim ki sabit bir ağrı. Normalde de heyecanlı biriyim ama yemekten sonra nabız artışı oluyor stres üzüntü anında artıyor. Kendimi telkin ediyorum geçecek biliyorum diyorum. Yürüyüş iyi geliyor bitkisel kürler yapıyorum. Siz neler yapıyorsunuz nelerden fayda gördünüz paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim sizede🌸ben hiç birşey kullanmıyorum ve ekstra birşey de yapmıyorum ama maalesef zorluyor yoruyor insanı aslında çok hareketliyimdir böyle olunca enerjide kalmıyor kan tahlili yaptırıp vitamin değerlerime baktırmak istiyorum bir günüm bir günümü yutmuyor 80 yaşında teyzelerden daha yorgunum öyle hissediyorum

Aynılarını yaşadim, kesinlikle nabzını dinleyince geçmiyor daha da artıyor bu sefer her gün yaşıyorsun hayat kaliten düşüyor, yürüyüş en iyisi bir de sizinki mide kaynakli büyük ihtimalle

Aynılarını yaşadim, kesinlikle nabzını dinleyince geçmiyor daha da artıyor bu sefer her gün yaşıyorsun hayat kaliten düşüyor, yürüyüş en iyisi bir de sizinki mide kaynakli büyük ihtimalle
Kesinlikle öyle hayat kaliten yerle bir oluyor resmen. Mide kaynaklı olabilir evet çünkü sürekli mide ağrısı krampları yaşıyorum. Siz neler yaşadınız?

Midem için aç karnına Ata tohum susamdan tek çekilmis tahin kullanıyorum bir tatlı kaşığı onun faydasını gördüm. Gece yatmadan da kendi yaptığımız sarı kantaron yağı bir çay kaşığı tüketiyorum oda gastirt ülser ve yaralara iyi geliyor

Back
X