Stres olmamam gerek ama ben??

4. Haftada pozitif çizgiyi görmeme rağmen 6. Haftanın bitiminde doktor randevusu almıştım. Gittiğime değsin adamakıllı bişiler göreyim diye. 6. Hafta biterken de hem kese hem de bebiş görünmüştü. Hamileliğin başlarında erken gitmek genelde anlamsız oluyor. Hayırlısı neyse o olsun diyip 7. Haftaya kadar bekleyin gerekirse.

Hic korkma canim degerin iyi birkaç gun sonra kan ver deger yukselmisse hayirli olsun. Ayrica doktoru degis saglikla kucagina al insallah

isinde sihirli el bir dr un tedavisi ile hamile kaldim 7.haftadan once kese gormeye cagirmadi sakin olun o agrilar bebek yerlestiginde de oluyor kese icin henuz erken

1 hafta sonra. Ama daha geç gebelik ihtimalini bile göz önünde bulundurmadan keseyi göremezsek sağlıksız gebelik olabilir demesi biraz fazla sert değil mi? Yani değerlerim 4 günde iyi yükselmiş sanki. Arkadaşımla konuştum beta hgc 6000 lerde anca görülür kese demiş doktoru benimki direkt olumsuzdan giriyor konuya :'(
Merhaba benimde beta hcg 10000 lerdeydi ustten gozukmemisti doktor benide korkutmustu ama alttan bakinca anca görmüştü acele etme panik yapma daha cok erken canim

Kızlar merhaba.

Geçtiğimiz haziran ayında 7 haftalık hamileyken bebeğin gelişimi durdu ve sonrasında düşük yaptım. Tahmin edersiniz ki benim için psikolojik anlamda baya yıkıcı bir süreç oldu.

1 hafta önce de adetimin gecikmesi üzerine idrar testi yaptım çizgilerin biri silik çıktı ertesi gün kan testi yaptırdım beta hcg 247 çıktı. 4 gün sonra yani bugün de kadın doğum doktoruna gittim beta hcg 1300 lerde çıktı ama karın üzerinden ultrason ile kese görünmedi doktorda açıkçası biraz olumsuz konuşarak canımı sıktı. 1 haftadır da kasık ağrılarım var hafif hafif haliyle bugün olandan sonra da iyice kafama takıyorum. Doktorum 1 hafta daha bekleyelim görünmezse sağlıksız bir gebelik olabilir dedi :KK43: başından böyle birşey geçen var mı siz hangi değerlerde keseyi görebildiniz? Şu an tahmini 5 haftalık hamileyim ama geç gebelik olma ihtimali olabilir mi? Doktorumu mu değiştirmeliyim? Stres yapmam şu an beni ve gebeliğimi olumsuz etkiliyor ama elimde değil düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi:KK43: lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde hamileliğimde değerler güzel fakat kese gözükmüyordu.size söylendiği gibi doktor aynı şeyleri bana da söyledi. 3 hafta boyunca gidip boş döndüm şuan sizin hissettiğiniz şeyleri hissettim. Baktım olmuyor özel hastaneye gittim keseyi de gördüm bebişim de şuan oğluşum 18 aylık. İçinizi rahat tutun inşallah sağlıkla gelecek yavrunuz

Ben ikinci cocuguma hamileyken 6 haftalık gebelikte kese gorunmemisti sonraki haftalarda gördük. Belki geç döllenme olmuş olabilir. Hemen kötü şeyler getirmeyin aklınıza. İnşallah saglikli bir hamilelikdir.

Back
X