Stres olmamam gerek ama ben??

4. Haftada pozitif çizgiyi görmeme rağmen 6. Haftanın bitiminde doktor randevusu almıştım. Gittiğime değsin adamakıllı bişiler göreyim diye. 6. Hafta biterken de hem kese hem de bebiş görünmüştü. Hamileliğin başlarında erken gitmek genelde anlamsız oluyor. Hayırlısı neyse o olsun diyip 7. Haftaya kadar bekleyin gerekirse.

Hic korkma canim degerin iyi birkaç gun sonra kan ver deger yukselmisse hayirli olsun. Ayrica doktoru degis saglikla kucagina al insallah

isinde sihirli el bir dr un tedavisi ile hamile kaldim 7.haftadan once kese gormeye cagirmadi sakin olun o agrilar bebek yerlestiginde de oluyor kese icin henuz erken

Merhaba benimde beta hcg 10000 lerdeydi ustten gozukmemisti doktor benide korkutmustu ama alttan bakinca anca görmüştü acele etme panik yapma daha cok erken canim

hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde hamileliğimde değerler güzel fakat kese gözükmüyordu.size söylendiği gibi doktor aynı şeyleri bana da söyledi. 3 hafta boyunca gidip boş döndüm şuan sizin hissettiğiniz şeyleri hissettim. Baktım olmuyor özel hastaneye gittim keseyi de gördüm bebişim de şuan oğluşum 18 aylık. İçinizi rahat tutun inşallah sağlıkla gelecek yavrunuz

Ben ikinci cocuguma hamileyken 6 haftalık gebelikte kese gorunmemisti sonraki haftalarda gördük. Belki geç döllenme olmuş olabilir. Hemen kötü şeyler getirmeyin aklınıza. İnşallah saglikli bir hamilelikdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…