Stres, sıkıntı , ağlamak , hamilelik , sağlık sorunları..

onlygodcanjudgeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
546
312
53
Merhabalar daha önceki konularımı okuyanlar belki hatırlar beni.. Çok şükürler olsun ki eşimle aramızdaki sorunları hallettik. Bana yardımcı oluyor , evle daha ilgileniyor , konuşuyoruz sorunlarımızı hallediyoruz şiddet hakaret yok artık. Umarım böyle devam eder... Benim sorunum şeker hastasıyım 3 yıldır insülin kullanıyorum. Şuanda bebeğim kilo ve boy olarak epey ilerde gidiyor. 25 haftalıgız ama 946 gram :( Doktor farklı bir beslenme listesi verdi. Doktorun verdiği özel yemek listesine harfiyen uyuyorum artık. Ama 2 haftadan fazla önde giderse sıkıntı olacagını söyledi doğumda. Bir kaç gündür depresyon haline girdim adeta. Doğum yaparken bebeğim ölürse yada benim şekerim çok yükselir ben yavrumu göremeden ölürsem diye çok korkuyorum... 8 kilo aldım şuana kadar boyum 1.80 zaten kilo problemım yok. Ama aklıma kötü şeyler geliyor... Geceleri zor uyuyorum gündüz uyanmak istemiyorum. Herşeyden nefret ettiğimi düşünüp uzaklaşıyorum. Sonra uzun sürmüyor tekrar keyifli oluyorum.. Kusura bakmayın çook uzun yazdım ama mutsuz hissediyorum kendimi..

Düşünme böyle Şeyler canım hem kendini hemde Bebeğini üzersin. Allah korusun Herşeyin iyi olacağını düşün pozitif ol. Hamilelik zaten stresli kendine eziyet etme sakın. Bol bol dua et

Düşünme böyle canım pozitif olmaya dusunmeye bak. Stres kuzucugunu etkıler.sakinleşmek için ney sesleri dınle. Çok işe yarıyor. Allah sağlıkla kucahına almayı nasip etsin

Hic merak etmeyin.
doktorun verdigi listeye birebir uyun.
Allahin izniyle hibir sey olmaz.
bende gebelik sekeri vardi ve benim bebegim de hep cok onden gitti. Farkli bir doktora muayene oldugumda inanmadi hatta haftasina. Ama ben diyetimi hic bozmadim.normalin ustunde kilo ve boyla dogdu. gayet saglikli cok sşükür.
Cok yakin bir arkadasim da yillardir seker hastasi.
onun bebegi masallah 5 kilonun uzerinde dogdu. Şu an iki yasina yakin ama akranlariyla ayni olculerde.
siz moralinizi yüksek tutun. Bir suru insan var sizinle ayni şeyi yaşayan.

Zaten ayarlarlar canım insülin ile kan şekerini. Sen ne yap et yemek listesine uy eğer dr yürüyüş yap gibi önerilerde bulunmuşsa onların hepsini yapmaya çalış.İşler yoluna girer inşallah stres de arttırır şekerini kendini rahatlatmaya çalış. İnsülin kullanan ve senin durumunda olan hatta daha kötü durumda olan çok anne adayı gördüm. Hepsi atlattılar Allahın izniyle ama ince eleyip sık dokuyarak kurallara uyarak.

Çok teşekkür ederim destekleriniz için iyiki varsınız En Büyük KK Zaten hamileliğimin en başından beri yeterince gerginlik stres yaşadım , daha fazla kendimi üzmek istemiyorum... İçim rahatladı şuan... Yürüyüşte yaparım hergün umarım sorun olmaz... Zaten bende öncedende ölüm korkusu vardı şimdi bebeğimide düşünüyorum onu kaybetmek istemem asla..:KK43:

Back
X