- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
- 53
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
Merhabalar daha önceki konularımı okuyanlar belki hatırlar beni.. Çok şükürler olsun ki eşimle aramızdaki sorunları hallettik. Bana yardımcı oluyor , evle daha ilgileniyor , konuşuyoruz sorunlarımızı hallediyoruz şiddet hakaret yok artık. Umarım böyle devam eder... Benim sorunum şeker hastasıyım 3 yıldır insülin kullanıyorum. Şuanda bebeğim kilo ve boy olarak epey ilerde gidiyor. 25 haftalıgız ama 946 gram
Doktor farklı bir beslenme listesi verdi. Doktorun verdiği özel yemek listesine harfiyen uyuyorum artık. Ama 2 haftadan fazla önde giderse sıkıntı olacagını söyledi doğumda. Bir kaç gündür depresyon haline girdim adeta. Doğum yaparken bebeğim ölürse yada benim şekerim çok yükselir ben yavrumu göremeden ölürsem diye çok korkuyorum... 8 kilo aldım şuana kadar boyum 1.80 zaten kilo problemım yok. Ama aklıma kötü şeyler geliyor... Geceleri zor uyuyorum gündüz uyanmak istemiyorum. Herşeyden nefret ettiğimi düşünüp uzaklaşıyorum. Sonra uzun sürmüyor tekrar keyifli oluyorum.. Kusura bakmayın çook uzun yazdım ama mutsuz hissediyorum kendimi..