- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Hep şükür süzlükten oluyor bunlar.
Kendini beğenmiyor Sun ama sakat ve bedensel engelli değilsin.
Üniversite okuyorsun çoğu kızın hayalidir bu keza benim de hayalim di.
Eminim çok güzel sin biraz bakımlı ol sıkıntı kalmaz .
Ve senin yerin de olmak isteyenleri düşün haline şükret
Bölüm ne ? Nerede okuyorsun ?
O stres sıkıntı hiç geçmiyor biliyor musun ? Iş hayatında falan sürekli devam edecek. O yüzden çok da takma stresi. Okulun ilk yılı çoğu kişi benzer şeyleri yaşamıştır ve hala yaşıyordur. Sonracima o yaslarda hep bi kusur bulursun kendinde...böyle söyleyen ben 30 yaşında kadinim ama alnim sivilce dolu. Sebep stres
2. Yıl daha rahat gecireceksin merak etme. Şimdi ailenden ilk ayrılışının da etkisi var. Okul bitincede bambaşka bir sen olacaksın. O zamandan sonra daha sık duracaksin. Şimdi kendini sıkıp sert ettiğin şeylere o zaman "pehh"diye bakacaksin.İstanbul unide hukuk okuyorum. Dersler baya agir okul zorluyor beni+memleket ozlemi yuklenince ustune durum bu...
Babam da sizin gibi soyluyor daha ne gordun ki is hayati bunun on kati diyor daha da korkuyorum bu sefer cidden hayat cok zor geliyo hep bi imtihan hep bi aciyla mi gececek ya rahat yok mu
Bu kendimi güzel bulmuyorum diyenlere bacım bi fotoğraf at öyle yorum yapalım diyesim geliyor kezagüzel buluyorum diyenlere de. Bir insanın güzellik ve çirkinlikle ilgili görüüşleri kendiyle alıp veremediği nedir merak ediyorum. Ayrıca güzellik de görecelidir. Bu dünya üzerinde ilişkisi olan her insan Jennifer Lopez değil sonuç olarak. Aşık Veysel'in bir sözü vardır: Güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa........
Yani tüm bunlar bir şey ifade etmiyor. Bu kadar stres edeceğinize 3-5 cilt bakım ürün alıp makyaj yapın silkelenip kendinize gelin. Ayrıca aileniz her daim yanınızda olmayacak şu çocukluğunuzu üzerinizden atın. Unutmayın üniversite bir yaşam biçimidir. Burada ben dahil pek çok kişi üniversite zamanlarına dönmek istiyordur eminim.
daha kız 18-19 yaşında. normal böyle yanilsamalarda olması. Yeni reşit olmuş bana göre hala çocuk.Bu kendimi güzel bulmuyorum diyenlere bacım bi fotoğraf at öyle yorum yapalım diyesim geliyor kezagüzel buluyorum diyenlere de. Bir insanın güzellik ve çirkinlikle ilgili görüüşleri kendiyle alıp veremediği nedir merak ediyorum. Ayrıca güzellik de görecelidir. Bu dünya üzerinde ilişkisi olan her insan Jennifer Lopez değil sonuç olarak. Aşık Veysel'in bir sözü vardır: Güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa........
Yani tüm bunlar bir şey ifade etmiyor. Bu kadar stres edeceğinize 3-5 cilt bakım ürün alıp makyaj yapın silkelenip kendinize gelin. Ayrıca aileniz her daim yanınızda olmayacak şu çocukluğunuzu üzerinizden atın. Unutmayın üniversite bir yaşam biçimidir. Burada ben dahil pek çok kişi üniversite zamanlarına dönmek istiyordur eminim.
İstanbul unide hukuk okuyorum. Dersler baya agir okul zorluyor beni+memleket ozlemi yuklenince ustune durum bu...
Babam da sizin gibi soyluyor daha ne gordun ki is hayati bunun on kati diyor daha da korkuyorum bu sefer cidden hayat cok zor geliyo hep bi imtihan hep bi aciyla mi gececek ya rahat yok mu
üniversite hayatı yaşamak " sorumsuzca gezip tozmak " değildir. bunda da yanlış bir algin söz konusu gibi. Ilk olarak tabi ki derslerin olmalı. Derslerin el verdiği ölçüde kendini dışarıya Acmak.Fotograf atayim atmasina da siz bana guzelsin diyip kizsaniz ya da he evet cirkinmissin deseniz ne degisecek ben kendimi guzel bulmadikca? Kafa yapimi degistirmem gerekiyor benim kesinlikle. Ama bunu basaramiyorum. :/
Cok haklisiniz cook ilerde bugunlere bakip ne guzeldi diyecegim kesin pisman olmak istemiyorum deliler gibi yasamak istiyorum bugunleri ama ne dersler izin veriyor buna ne de ruhsal durumum
İstanbul unide hukuk okuyorum. Dersler baya agir okul zorluyor beni+memleket ozlemi yuklenince ustune durum bu...
Fotograf atayim atmasina da siz bana guzelsin diyip kizsaniz ya da he evet cirkinmissin deseniz ne degisecek ben kendimi guzel bulmadikca? Kafa yapimi degistirmem gerekiyor benim kesinlikle. Ama bunu basaramiyorum. :/
Cok haklisiniz cook ilerde bugunlere bakip ne guzeldi diyecegim kesin pisman olmak istemiyorum deliler gibi yasamak istiyorum bugunleri ama ne dersler izin veriyor buna ne de ruhsal durumum
Merhaba benim cok uzun zamandir bir derdim var o da stres
Cok stresli bi insanim son 6 aydir gercek anlamiyla mutlu olup guldugumu hatirlamiyorum
Ailemden ilk kez ayrildim kucuk bi sehirden istanbula geldim okumaya. Cok zorlaniyorum. İlk defa hasta oldugumda annemsiz doktora gittim ilk defa havale gecirmiyim diye alarm kurup geceleri dusa kalktim ben ilk defa sorumluluk aliyorum
Bolumum cok zor dersleri deliler gibi kafama takiyorum suan final haftamdayim
Arkadasim var ama disari cikasim yok cok sosyal bi insan olamadim hayatim boyunca
Kendime ozguvenim yok kendimi hic begenmiyorum hep kusur buluyorum yok burnuma yok tuylerime yok dislerime. Sevmek sevilmek istiyorum ama sevilmek icin mukemmel olmak gerekiyor gibi hissediyorum. Mukemmelliyetcilikten olecegim resmen
Stresten yuzumde sivilceler patladi. Hormonlarim bozulmus. Yine stresten saçım kaşım kipriğim dökülüyor. Bunlar beni daha da üzüyor, ozguvenimi zedeliyor Bu kadar derdin içinde oturdum bunlara da ağlıyorum
Yani kisacasi stres stresi cagiriyor. Ben kacmaya calistikca ustume geliyo sanki her sey
Psikolojik destek almam gerektigini dusunuyorum artik ama param yok devlette de psikiyatra gidicem bana ilac vericek asla kullanmam uyusmak istemiyorum. Yonlendirse bile devletteki doktorlardan hicbir sey beklemiyorum.
Ne yapacagimi bilmiyorum sıkıştım kaldım şu ramazanın yuzu suyu hurmetine hepimize ferahlik ver allahim
daha kız 18-19 yaşında. normal böyle yanilsamalarda olması. Yeni reşit olmuş bana göre hala çocuk.
Ne okuyorsun bu kadar paralanacak ? ben çift anadal yaptım 2sinide derecelerle bitirdim aynı yıl. çk ders clıstım ama senin gibi de olmadım.kendine gel. eziyet etme kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?