stres stres stres

bebeğini de kendini de böle gereksiz şeyler için üzme eşinle konuş bence

Canım kendini hiç üzme lütfen. Benim eşimin anne babasıda benim elime bir karvizit tutuşturdular biz bunu beğendik gider alırsınız diye :) Sanki onlar gelin oğlan biz anne baba :)
Ama ben hiiiç sesimi çıkarmadım sonrada gittim zevkime göre herbirşeyimi aldım. Sorduklarındaysa anne senin 5 tane beben olmuş hevesini almışsındır. Eh şimdi sıra bende biraz da ben alıyım hevesimi dedim :27: Tabi hatun şok :53: oldu ama bende bildiğimden şaşmadım sende buna benzer bir yol izleyebilirsin kırmadan kavga etmeden ince ince ver ayarı göreyim seni :)

almak istiyorlarsa hiç canını sıkma boşver canım sen de onlarla beraber git kendi zevkine göre herşeyi seç ne istiyorsan aldır.bunun için stres yapma :34:

cnm ilk önce bir eşinle konuş o üzülmesin diye kendini sıkma böyle :34:
cnmm eşinle konuş istemediğini tatlı dille ... cnm bebeğimizin herşeyini beraber yapalım, bizim için özel olan birşey için kimseyi beklemek istemediğini herşeyini gönlüne zevkine göre almak istediğini belirt... eğer derseki anneme diyeyim almaya sende git ozamanda .... istemiyorum lütfen de ... eğer ısrar ederse de ...cnm de bak salon takımı için sürekli söylendiler biz aldık ettik diye .... her ortam herşeyde sürekli aldıklarını söylediler durdular... lütfen kimsenin çenesiyle uğraşmak istemiyorum anla beni de ve ısrar ederse konuşmaı kes birşeyi de anla ailen için sürekli beni kırma yha de git yat konuşma konuşsada en başta konuşma (tabi abartmadan biraz nazlan )

Biz aldık deseniz diye düşündüm ama belki eşiniz kırılır bu duruma da..
Şöyle olabilir belki, bizde adettir ilk bebek için kız annesi masraf yapar, beşikti falan filan işte..,
Siz de böyle bir adet yoksa da öyle deseniz, aa ben söylemeyi atlamışım ilk çocuklarda her zaman bizde kız annesi görür masrafı de :)Uydur o kadar istemiyorsan..
İlk çocuk bu değil mi?

Neden bu kadar çok ağlıyorsunuz anlayamıyorum. Çözümü olan konularda bu kadar üzüntüye değer mi ?
Siz bebeğinizin sağlıklı olmasına odaklanın; bunun için dua edin, sağlıklı beslenin, asla üzülmeyin v.s gerisi boş çok boş.
...

Eşinize, bebeğinizin alışverişine karı-koca çıkmak istediğinizi, en azından büyük parçaları beraber alma zevkini yaşamak istediğinizi söyleyin.
İlk bebeğiniz olduğu konusunuda vurgulayın.
Annesinede aynı açıklamayı yapar, çok önceden karar vermiştik der.
Eşinizin kırılacağı konuları kırmadan da söyleyebilirsiniz, kendinizi yıpratmanız boşuna.
....

Şayet istediğiniz sona ulaşamazsanız, bırakın alacaklarını alsınlar. Ne söylerlerse söylesinler dert etmeyin.
Durumunuz iyi olmasaydı, o zaman söylenilenler zorunuza giderdi ama bu durumda niye gitsin ki ?
Biraz rahat olmayı denemelisiniz.. En azından torunlarıyla ilgilenen, sizleri unutmayan bir aileniz var.

Back
X