Her şeyi dert ederken bir de hamile olduğumu öğrendim

Üşenmedim önceki konuları buldum sizin ne kadar borcunuz var tam olarak? Bu kadar borçla hem ev değiştirmeyi istiyorsunuz hemde hamilesiniz. Hallederiz yavrum kocanız halletsin bakalım.

Bu aralar herkes hamile🙄
Ne var ayrıca yolda biraz yokuş varsa tak kulaklığı yürüyün, her şeyi sorun yapan insanlar çok yorucu geliyor bana. Eğer eşinize de sürekli aynı şeyleri böyle tekrar tekrar şikayet ederseniz adam bıkar vallahi benden söylemesi.
Bebeğinizi de analı babalı büyütün inşallah, altın falan takamayız buradan ancak iyi dileklerde bulunabiliriz.
Hiç unutmuyorum.Ablam ilk çocuğuna hamileydi ve doğumuna günler vardı.Ablamın evi bize yakındı oturmaya gelmişti. Komşusu aradı evini su basmış sızıntı yapıyor dedi.Evi yokuş yukarıda.9 aylık karnıyla o yokuşu nasıl çıktı hala aklım almıyor.Hala söylerim sen ı yokuşu nasıl çıktın diye.

Hiç unutmuyorum.Ablam ilk çocuğuna hamileydi ve doğumuna günler vardı.Ablamın evi bize yakındı oturmaya gelmişti. Komşusu aradı evini su basmış sızıntı yapıyor dedi.Evi yokuş yukarıda.9 aylık karnıyla o yokuşu nasıl çıktı hala aklım almıyor.Hala söylerim sen ı yokuşu nasıl çıktın diye.
Yani bi şekilde yapılıyor koşullar ne olursa olsun, “ ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin “ derlerya hani o hesap.
Her konuda evim bayır ws okurken bile artık ezberledik yani.

E ablacim kadını oturtup sen gitseydin ya😂 Hamile kadına yazık değil mi

Gerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
Evin bayırda olmasını mutfağı dert ederken ve borçlarımızı dert ederken bir de üzerine hamile olduğumu öğrendim , stresten düşük tehlikesi yaşıyorum. Bunun için de tedavi alıyorum . Ama dayanacak gücüm kalmadı, hem hamileyim hem büyükşehirdeyim hem de aşırı dik bayır bir yerde yaşıyorum, hastaneye gitmek , devlette yer yok , özel hastaneler ateş pahası, arabamız yok vardı kaza sonucu pert oldu ;( Allahım hiç bir şeyimiz yok , ben işe giderken epey bir bayır iniyorum servise biniyorum tekrar dönüşte epey bir bayır çıkıyorum . Nasıl dayanacağım bilemiyorum . Ne yapmamı önerirsiniz evin bayırı bu ;(
Diğer sorunlarınıza diyecek lafım yok ama hamileliğimin 35 haftasını böyle bir yokuştan inip çıkarak geçirdim o yüzden yazasım geldi kusura bakmayın.

Back
X