- 22 Eylül 2022
- 6.725
- 20.939
- 278
Biz ısrarla evlenme derken gelinlik bakıyodu sonra arazi olmuştu bi süre sankiiGirme oraya girmeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz ısrarla evlenme derken gelinlik bakıyodu sonra arazi olmuştu bi süre sankiiGirme oraya girmeee
Yapma dediğimiz ne varsa yaptı sonra farklı üyelikle geri geldi.Biz ısrarla evlenme derken gelinlik bakıyodu sonra arazi olmuştu bi süre sankii
zorunlu alan useriyla geri donse muthis sükse yapardi. Forumda millet ilgi cekmek icinYapma dediğimiz ne varsa yaptı sonra farklı üyelikle geri geldi.
ya bir de başlık "herşeyi dert ederken"Yapma dediğimiz ne varsa yaptı sonra farklı üyelikle geri geldi.
Hiç unutmuyorum.Ablam ilk çocuğuna hamileydi ve doğumuna günler vardı.Ablamın evi bize yakındı oturmaya gelmişti. Komşusu aradı evini su basmış sızıntı yapıyor dedi.Evi yokuş yukarıda.9 aylık karnıyla o yokuşu nasıl çıktı hala aklım almıyor.Hala söylerim sen ı yokuşu nasıl çıktın diye.Bu aralar herkes hamile
Ne var ayrıca yolda biraz yokuş varsa tak kulaklığı yürüyün, her şeyi sorun yapan insanlar çok yorucu geliyor bana. Eğer eşinize de sürekli aynı şeyleri böyle tekrar tekrar şikayet ederseniz adam bıkar vallahi benden söylemesi.
Bebeğinizi de analı babalı büyütün inşallah, altın falan takamayız buradan ancak iyi dileklerde bulunabiliriz.
Yani bi şekilde yapılıyor koşullar ne olursa olsun, “ ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin “ derlerya hani o hesap.Hiç unutmuyorum.Ablam ilk çocuğuna hamileydi ve doğumuna günler vardı.Ablamın evi bize yakındı oturmaya gelmişti. Komşusu aradı evini su basmış sızıntı yapıyor dedi.Evi yokuş yukarıda.9 aylık karnıyla o yokuşu nasıl çıktı hala aklım almıyor.Hala söylerim sen ı yokuşu nasıl çıktın diye.
E ablacim kadını oturtup sen gitseydin yaHiç unutmuyorum.Ablam ilk çocuğuna hamileydi ve doğumuna günler vardı.Ablamın evi bize yakındı oturmaya gelmişti. Komşusu aradı evini su basmış sızıntı yapıyor dedi.Evi yokuş yukarıda.9 aylık karnıyla o yokuşu nasıl çıktı hala aklım almıyor.Hala söylerim sen ı yokuşu nasıl çıktın diye.
E ablacim kadını oturtup sen gitseydin yaHamile kadına yazık değil
Ablacım kendi gitmek istedi tutamadık.Ki ben 15 16 yaşlarındaydım beraber gitmiştim zaten ablamla.E ablacim kadını oturtup sen gitseydin yaHamile kadına yazık değil mi
Aynen canım şikayet etmek istersen sebep çok.Yani bi şekilde yapılıyor koşullar ne olursa olsun, “ ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin “ derlerya hani o hesap.
Her konuda evim bayır ws okurken bile artık ezberledik yani.
Küçük ama etkili bir şeyden söz ediliyor olsa gerek. Santimine kadar yazmıştı hatta bir konusuna, böyle de açık yürekli bir ablamız.aa zorunluuu muuu
şeyi küçük diye konu açmıştı hatırladımmm nasıl oldu acaba bebek oldu bittiye mi geldi ?
Pert olan araba masrafının üstüne bir de hiç görmediği donların jartiyerlerin masrafı mı eklendi? Vah yavrum reis vah…eski sevgilileri için aldığı iç çamaşırlarının borçlarını eşine mi kapattıracak yani?
Nasıl ya zorunlu nun evliliği 3 yıl oldu mu? Zaman çok zalimsinAnaaammm zorunlu gelmis. Hic haber vermiyosunuz. 3 yildir evli sonucta. Ben en az 3 cocuk beklerdim iyi bile korunmuslar.![]()
Diğer sorunlarınıza diyecek lafım yok ama hamileliğimin 35 haftasını böyle bir yokuştan inip çıkarak geçirdim o yüzden yazasım geldi kusura bakmayın.Gerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
Evin bayırda olmasını mutfağı dert ederken ve borçlarımızı dert ederken bir de üzerine hamile olduğumu öğrendim , stresten düşük tehlikesi yaşıyorum. Bunun için de tedavi alıyorum . Ama dayanacak gücüm kalmadı, hem hamileyim hem büyükşehirdeyim hem de aşırı dik bayır bir yerde yaşıyorum, hastaneye gitmek , devlette yer yok , özel hastaneler ateş pahası, arabamız yok vardı kaza sonucu pert oldu ;( Allahım hiç bir şeyimiz yok , ben işe giderken epey bir bayır iniyorum servise biniyorum tekrar dönüşte epey bir bayır çıkıyorum . Nasıl dayanacağım bilemiyorum . Ne yapmamı önerirsiniz evin bayırı bu ;(
Eski konularına baktım da 2023 Kasımda evlenmiş, 2 yıl olacak dahaAnaaammm zorunlu gelmis. Hic haber vermiyosunuz. 3 yildir evli sonucta. Ben en az 3 cocuk beklerdim iyi bile korunmuslar.![]()