Stres/üzüntü anında kalp ritiminin raydan çıkması

Kediler_efendisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
402
296
103
39
Arkadaşlar doktora gittim kalpte bişey yok dedi ama son. 2-3 yildir oluyor bu durum ara ara.

Mesela az önce üzüldüm/stress yaptım.
Geldim oturdum koltuga ve kal seke seke attı 5-8 kez.

Yaşayan var mı bunu?

Sadece çarpıntı da olabilir. Kontrol ettir. Fizyolojik bir Sorun yoksa ilaç sen istersen verirler istemezsen normalsin bişi yok derler. Çay kahve uykusuzluk stres tetikler. Çikolata bile.. dikkat etmek ve zihin gücüyle yenmeye çalşmak gerek bu durumda çünkü ilaçlar iyileştirmiyor sadece iyi hissettiriyoe bir süre...

Kardiyolojiye gidebilirsin. Birşey yoksa bile emin olursun ama sorun psikolojiktir muhtemelen. Çok üzülüp ağladığımızda hepimizde olur. Nefesle ve sakinleşmeyle geçmiyorsa sıkıntı vardır.

Olur öyle arada. Bizimde patron oglearasi toplanti yapti imalatla calisanlarla beraber. Neymis efendim, isciler telde ciplak kadin fotolarina bakiyorlarmista bereket kalmazmismis. Bagiriyor avaz avaz. Bitti ama bizde bittik. Suan basim catliyor resmen

Arkadaşlar doktora gittim kalpte bişey yok dedi ama son. 2-3 yildir oluyor bu durum ara ara.

Mesela az önce üzüldüm/stress yaptım.
Geldim oturdum koltuga ve kal seke seke attı 5-8 kez.

Yaşayan var mı bunu?
Evet ben yasadim. Bir de nefes almakta zorlaniyordum. Doktor bana panik bozuklugu dedi. Bi ilac verdi (laroxil) 1 ay kullandim ve gecti. Benim de stresten olmustu

bu durum ekstrasistol
fazla kafeine çikolataya strese mide rahatsızlıklarınız varsa onlara uykusuzluğa sağlıklı beslenmeye dikkat ederseniz büyük çoğunlukla geçiyor
ama bir iki doktora daha gidin ayrıca bir de psikolog a gidebilirsiniz

Bende aritmi var, sıradan, aktivitesiz-heyecansız bir gün içerisinde 45-175 arası değişen kalp ritmim var. Bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…