12+3 hamileyim ve çok zor günler geçiriyorum bazı zamanlar bu ağlama krizi haline geldi. son iki üç gündür göğüs ağrıları ve kasık ağrıları hissetmiyorum. kötü bişey olmuş mudur acaba? bu durum bebeği ne kadar etkiler?
en korktuğum durum da bu zaten teşekkür ederim cevap içinmerhaba. ilk gebeliginde sikinti stres üzüntü hat safadaydi oglum 3 yasinda. cok sinirli ve sesimi yukselttigimde dahi gozleri dolan aglamakl8 olan bir cocuk. etkisi oldugunu dusunuyorum
elimden geleni yapıyorum gerçekten umarım her şey güzel olur teşekkür ederim cevap içinaslında sende kötu etkilediğinin farkındasın stres bebeği her dönemde etkiliyor bunları yazıp seni üzmek istemem o yuzden strese sokan seyleri ortadan kaldır sakin ol bebeğinle konuş hep güzel gelecekteki gunlerinizi düşün güzel olsun her şey
bitki çayı içmek sakıncalı olmuyor mu? ben öyle biliyordum daRezene veya Melisa çatı öneririm malum gebelikte sakinleştirici ilaç kullanılamıyor
gebelikte bitkisel çaylardan da uzak durun diyorlar ama ne kadar doğru tabi bilememRezene veya Melisa çatı öneririm malum gebelikte sakinleştirici ilaç kullanılamıyor
onu da yapıyorum Allah dualarımızı boşa çıkarmasınbence hiçbişey kullanmayıp bol bol dua etmek lazım yaradan başka hiçbişey çare olamaz
teşekkür ederim muhakkak soracağım bi sakıncası yoksa kullanırım umarım faydası da olurBence stres ve üzüntü melisa çayından daha çok zarar verir yine de doktorunuza danışmadan içmeyin içiniz rahat olsun
Bol bol dua at Yunus peygamberin balığın karnındayken sıkıntıdayken okuyup feraha çıktığı dua var onu oku Allah gönlüne göre versinteşekkür ederim muhakkak soracağım bi sakıncası yoksa kullanırım umarım faydası da olur
teşekkür ederim onu bilmiyordum hemen bulup edeceğim o duayı Allah razı olsunBol bol dua at Yunus peygamberin balığın karnındayken sıkıntıdayken okuyup feraha çıktığı dua var onu oku Allah gönlüne göre versin
Basinz sağolsun bende ilk hamileligimde kaybettim annemi üzüntüden bebegimin kalbi durmuştu aldırdım sonra 4.5 sene çocuğum olmadı o yüzden şimdi hiç bişey umrumda olmuyoAnnemi kaybettim ben hamilelik öncesi ağlamadığın gün var mı diye sorsan daha doğru olur benim için. Mümkün olduğunca engellemeye çalışıyorum, ağladığımda bebeğim geliyo aklıma be elimi karnıma koyup konuşuyorum anne annesini özledi kuzum falan diyorum ama haricen de sürekli konuşuyorum elim karnımda seviyorum onu ve klasik müzik dinletiyorum fırsat buldukça. Sağlıklı kilosu boyu iyi şuanda umarım sorunsuz bi bebek olur. Senin de hormonların şuan en üst seviyelerde 14-15. haftalarda azalacak zamanla içini ferah tut bi de üzüldüm ağladım bebeğime bi şey oldu mu diye üzülme canım.
Başın sağolsun canım çok zor başına gelmeyen bilemez de anlayamaz da. 4,5 sene epey uzun bi süre sağlıcakla kucağına alırsın umarım.Basinz sağolsun bende ilk hamileligimde kaybettim annemi üzüntüden bebegimin kalbi durmuştu aldırdım sonra 4.5 sene çocuğum olmadı o yüzden şimdi hiç bişey umrumda olmuyo
Allah razı olsun canım insallahBaşın sağolsun canım çok zor başına gelmeyen bilemez de anlayamaz da. 4,5 sene epey uzun bi süre sağlıcakla kucağına alırsın umarım.
canım Allah yerinde rahat ettirsin size de sabırlı versin Rabbim'in herkes için bir sınavı varAnnemi kaybettim ben hamilelik öncesi ağlamadığın gün var mı diye sorsan daha doğru olur benim için. Mümkün olduğunca engellemeye çalışıyorum, ağladığımda bebeğim geliyo aklıma be elimi karnıma koyup konuşuyorum anne annesini özledi kuzum falan diyorum ama haricen de sürekli konuşuyorum elim karnımda seviyorum onu ve klasik müzik dinletiyorum fırsat buldukça. Sağlıklı kilosu boyu iyi şuanda umarım sorunsuz bi bebek olur. Senin de hormonların şuan en üst seviyelerde 14-15. haftalarda azalacak zamanla içini ferah tut bi de üzüldüm ağladım bebeğime bi şey oldu mu diye üzülme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?