buyuk zarar verdigi konusunda ciddi suphelerim var cunku zor gunler geciriyorum ve her agladigimda uzuldugumde ve stres yaptigimda kanamam oluyor suan bile var sabah doktora gidicem
Basinz sağolsun bende ilk hamileligimde kaybettim annemi üzüntüden bebegimin kalbi durmuştu aldırdım sonra 4.5 sene çocuğum olmadı o yüzden şimdi hiç bişey umrumda olmuyo
Ben etkisi olduğunu düşünmüyorum.ilk hamileliğimi öğrendikten 10 gün sonra annemin kanser olduğunu öğrenmiştim.Hamileliğim üzüntü stres ağlama içinde geçti.şu an 5 yaşında bi yansımasını görmedim.
Annem de abime 6 aylık hamileyken babasını kaybetmiş abim dünyanın en sakin insanı :)
Rezene ıhlamur limitli olarak içiliyo ama Melisa içmeyin.
Ben etkisi olduğunu düşünmüyorum.ilk hamileliğimi öğrendikten 10 gün sonra annemin kanser olduğunu öğrenmiştim.Hamileliğim üzüntü stres ağlama içinde geçti.şu an 5 yaşında bi yansımasını görmedim.
Annem de abime 6 aylık hamileyken babasını kaybetmiş abim dünyanın en sakin insanı :)
Rezene ıhlamur limitli olarak içiliyo ama Melisa içmeyin.
inşallah canım içimi rahatlattın bu zamana kadar çok huzursuzdum şükür ki yarın bitiyor o günler benimki kişiyle alakalydı ondan uzaklaşınca son bulacak umarım bundan sonrası iyi olur